Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' apsver pēc sezonas veikt izmaiņas treneru štābā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mančestras ''United'' apsver pēc sezonas veikt izmaiņas treneru štābā
Eriks ten Hags. Foto: UEFA

Tiek ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas klubā Mančestras ''United'' pēc sezonas varētu notikt izmaiņas treneru štābā un neskaidrs ir arī šī brīža galvenā trenera Erika ten Haga liktenis. Līdz šim apsvērtas vairākas treneru kandidatūras, kā pēdējā - ''Wanderers'' speciālists Gerijs O'Nīls.

Nav izslēgts, ka pēc šīs sezonas varētu notikt trenera maiņa Anglijas Premjerlīgas klubā Mančestras ''United''. Jaunais kluba 27% kapitāldaļu turētājs Džims Retklifs, kurš kopā ar sev piederošo ''Ineos Group'' lemj par futbola jautājumiem, šobrīd mēģina izveidot jaunu treneru sastāvu.

Lai gan lēmums attiecībā uz Erika ten Haga nākotni vēl nav pieņemts, iekšienē apspriestas Anglijas trenera Gereta Sautgeita, ''Brighton'' trenera Roberto de Zerbi un ''Brentford'' trenera Tomasa Franka kandidatūras. Parādījusies vēl viena kandidatūra - Vulverhemptonas ''Wanderers'' treneris Gerijs O'Nīls, kurš Premjerlīgas klubu trenē pirmo sezonu un pagaidām to aizvedis līdz devītajai vietai (41 punkts 28 spēlēs).

Ņemot vērā, ka klubā ir vēlme uzlabot visu treneru korpusu, nav skaidrs, kādu lomu ''United'' varētu piedāvāt minētajam O'Nīlam, kurš ir informēts par Mančestras kluba interesi par viņa pakalpojumiem. 40 gadus vecais speciālists ar ''Wanderers'' iepriekš noslēdza līgumu uz trīs gadiem. Tas nozīmē, ka, ja viņš pārceltos uz ''United'', tad ''Wanderers'' varētu saņemt naudas kompensāciju.

Eriks ten Hags par ''United'' galveno treneri strādā otro sezonu. Šī nav pagaidām tik veiksmīga cik iepriekšējā, Premjerlīgā 28 spēlēs tiekot pie 47 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2024-03-28 08:56, pirms mēneša
Vispār jocīgi, Ajax viņa laikā spēlēja smukāko futbolu pasaulē, a te tādas mocības ar augstākas klases špīleriem.. žēl..