Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" sodīs Robinju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Manchester City" sodīs Robinju
Robinju
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' galvenais treneris Marks Hjūzs atklājis, ka klubs plāno sodīt brazīliešu uzbrucēju Robinju par disciplīnas pārkāpumu.

Robinju pagājušajā nedēļā nesaskaņoti pameta komandas treniņnometni Tenerifē (Spānija), lai aizlidotu uz dzimteni Brazīliju ''ģimenes darīšanās'', par to neinformējot komandas galveno treneri Hjūzu.

Sākotnēji tika uzskatīts, ka Robinju par šo gājienu paliks nesodīts, taču Hjūzs to noliedz: ''Esmu runājis ar Robinju un izskaidrojis viņam situāciju, ka klubs viņu sodīs ar naudas sodu.''

Paredzams, ka brazīliešu uzbrucējam tiks no algas novilkti 200 000 mārciņu, kas esot tuvu summai, ko viņš nopelnot divās nedēļās. Robinju ''City'' sastāvā Anglijas Premjerlīgā šosezon guvis 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-01-27 15:48, pirms 15 gadiem
Neesu specs šādā jomā,bet uzskatu, ka City vareeja iztikt tikai ar aizradijumu, tadejadi pateicoties par komandas vilkshanu!! Bet nu tur jau viss savadak!!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-27 15:54, pirms 15 gadiem
''Manchester City'' soda Robinju

Nez kuram raxtam ticēt.

Vienā raxtā jau sodīts, šitajā vēl tikai tiks sodīts.

     [+] [-]

, 2009-01-27 16:36, pirms 15 gadiem
endi7 rakstīja: Neesu specs šādā jomā,bet uzskatu, ka City vareeja iztikt tikai ar aizradijumu, tadejadi pateicoties par komandas vilkshanu!! Bet nu tur jau viss savadak!!
Lai vins iedomajas ka ir baigais karalis tai kluba, un ka var darit ko grib... bez disciplinas tas aizietu talak un driz vinam butu vienalga ko vinam saka trenneris , vadiba utt

  +1 [+] [-]

, 2009-01-27 16:54, pirms 15 gadiem
endi7 rakstīja: Neesu specs šādā jomā,bet uzskatu, ka City vareeja iztikt tikai ar aizradijumu, tadejadi pateicoties par komandas vilkshanu!! Bet nu tur jau viss savadak!!
Visiem noteikumi ir vienādi. Un, ja jau tā vajadzēja uz Brazīliju, tad gan jau, ka varēja atprasīties, t.i sarunāt ar vadību. Un varētu iztikt bez šāda nevajadzīga strīda.