Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Treneris uzsver Drogbas nozīmi

Andrejs Siliņš

Treneris uzsver Drogbas nozīmi
Didjē Drogba
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenā trenera Luisa Felipes Skolari pirmais palīgs Rejs Vilkinss pēc uzvaras pār "West Bromwich" ar rezultātu 2:0 izteica sajūsmu par to, ka atgriezies ierindā ir uzbrucējs Didjē Drogba.

"Ātrie vārti ir svarīgi jebkurā mačā. Tas nomierina nervus," treneris uzteica Didjē Drogbā par spēles sākumā gūtajiem vārtiem. "Mēs šodien parādījām ļoti labu sniegumu. Arī "West Bromwich" spēlēja labi, bet mūsu priekšējā līnija ar Anelku, Drogba un Džo Kolu bija pārāka. Mēs allaž mēģinām izveidot vārtu gūšanas situācijas. Ikvienai komandai, zaudējot Didjē Drogba kvalitātes spēlētāju, rastos problēmas. Ir lieliski, ka mūsu lielais puisis ir atgriezies, jo viņš uzreiz iesaista epizodēs vairāk spēlētājus."

"West Bromwich" galvenais treneris Tonijs Mavbrejs uzsvēra komandu līmeņa atšķirības: "Labi varēja redzēt komandu klases. Mēs pietiekami smagi strādājām un mēģinājām viņus apbēdināt, bet mūsu kvalitāte neļāva viņiem sagādāt nekādas nopietnas problēmas. Jo ilgāk būtu palicis rezultāts 1:0, jo vairāk viņi stresotu, bet pie 2:0 viņi izbaudīja spēli. Šīs spēles neizšķir mūsu likteni, to izšķir mājas spēles pret komandām, kas atrodas turnīra tabulas lejasgalā."

Izmantotie resursi:
premierleague.com

  +2 [+] [-]

, 2008-12-26 22:27, pirms 15 gadiem
apsveicu!!!