Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Neils pieticīgs

Andrejs Siliņš

O'Neils pieticīgs
Pirmo "Villa" vārtu guvējs Garets Berijs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas turnīra tabulas ceturtās vietas pašreizējie īpašnieku "Aston Villa" vienības galvenais treneris Martins O'Neils pēc zaudējuma Londonas "Arsenal" uzsvēra, ka neviens no komandas nekad nav izteicies par iespējamo iekļūšanu labāko četriniekā.

"No paša sākuma mēs bijām lieliski," spēli atminējās treneris. "Esam panākuši nelielu progresu, bet visas runas par labāko četrinieku un čempiontitulu nav nākušas no mūsu kluba. Mūsu futbolistu spējas ļauj paredzēt labu nākotni, taču mūsu vadošajiem spēlētājiem jāsaglabā forma - visiem tiem puišiem, kuri spēlēja šodien. Pirmie vārti, ko ielaidām, mūs sagrāva un par nelaimi tieši pirms pārtraukuma. Pat ja mēs būtu zaudējuši šodien, es teiktu, ka spēlētāji parādīja neticamu raksturu. Pēc tam, kad esam bijuši iedzinējos ar 0:2, neizšķirts nav slikts rezultāts."

Arī "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers uzteica pretiniekus: "Pirmajā puslaikā "Villa" izveidoja sev bīstamus momentus un mums palaimējās, taču otrajā puslaikā mums problēmas vairs neradās. Šī bija viduvēja futbola spēle, tomēr ar nedaudz vairāk aukstasinību mēs būtu varējuši iesist arī piecus vārtus šodien. Atmosfēra bija lieliska."

Izmantotie resursi:
bbc.com
premierleague.com

  +3 [+] [-]

, 2008-12-26 23:44, pirms 15 gadiem
Aston Villa" vienības galvenais treneris Martins O'Neils pēc zaudējuma Londonas "Arsenal"

wtf? Ziemassveetki veel galvaa?

  +2 [+] [-]

, 2008-12-27 00:29, pirms 15 gadiem
kingland rakstīja: Aston Villa" vienības galvenais treneris Martins O'Neils pēc zaudējuma Londonas "Arsenal"

wtf? Ziemassveetki veel galvaa?
Tiešām WTF

     [+] [-]

, 2008-12-27 01:03, pirms 15 gadiem
"Šī bija viduvēja futbola spēle, tomēr ar nedaudz vairāk aukstasinību mēs būtu varējuši iesist arī piecus vārtus šodien."
Nu gan izteicieni Arseenam Tik pat labi,ja ne tie triis vaartu stabi tad Villa vareeja buut 3:0 vadiibaa!!!Nu ko tas Vengers var filozofeet!!!Jokupeeteris

     [+] [-]

, 2008-12-27 02:13, pirms 15 gadiem
Ja nemaldos tad rezultāts 2:2

  -1 [+] [-]

, 2008-12-27 04:53, pirms 15 gadiem
Viss stulbakais un nesmukakais neizskirts sosezon... wtf

  +1 [+] [-]

, 2008-12-27 15:30, pirms 15 gadiem
DeNiLsOn rakstīja: Viss stulbakais un nesmukakais neizskirts sosezon... wtf
Ja Silinjsh saka ka Villa zaudeeja, tad taa laikam arii ir!