Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lī: "Nekad neesam šaubījušies par Kīnu"

Andrejs Siliņš

Lī: "Nekad neesam šaubījušies par Kīnu"
Rafaels Benitezs un Robijs Kīns
Foto: AFP

Pēc uzvaras pār "Bolton Wanderers" ar rezultātu 3:0 Anglijas Premjerlīgas spēlē "Liverpool" galvenā trenera Rafaela Beniteza asistents Semijs Lī atzina, ka klubs nekādā ziņā nenožēlo uzbrucēja Robija Kīna iegādi.

"Cilvēki teikuši dažādas lietas par viņu [Robiju Kīnu], bet mēs zinām, kāpēc viņu iegādājāmies un mūsu starpā nekad nav bijušas nekādas problēmas," Lī sacīja par divu vārtu guvēju Robiju Kīnu. "Mums nekad nav bijušas šaubas par Robija spējām vai darba ētiku, viņš šim klubam dod neatsveramu ieguldījumu."

Lai arī Benitezs atgriezies pie komandas, tomēr arī aizvadītajā spēlē galvenā trenera pienākumus veica Lī. Kā zināms, spāņu speciālistam Benitezam bija problēmas ar nierakmeņiem, tāpēc treneris uz laiku bija atstājis klubu.

"Bolton Wanderers" galvenais treneris Garijs Megsons bija ļoti vīlies par zaudējumu: "Šis bija sarūgtinošs rezultāts. Pēc ātri ielaistajiem vārtiem cerējām, ka izlīdzināsim maču otrajā puslaikā, bet tikai pirmajās tā minūtēs nedaudz patraucējām viņus. Esmu neapmierināts ar veidu, kā ielaidām vārtus. Vienus no tiem viņi guva pēc mūsu stūra sitiena, un tas nav pieļaujami šādā līmenī."

Izmantotie resursi:
premierleague.com

     [+] [-]

, 2008-12-26 22:51, pirms 15 gadiem
Jā, Rafa laikam vēl tā kārtīgi nav atguvies pēc operācijas, jo šodien ātrāk arī aizgāja uz gērbtuvēm! Cerams, ka Kīnam tagad spēle aizies, un nebūs viņš, tas flops , kā daudzi to uzskata, bet tad redzēs, ko Kīns rādīs, kad Torres būs atpakaļ, un cerams ka abi labi saspēlēsies!

P.S Arī Škrtels sācis trenēties kopā ar komandu, un ir cerība, ka viņš arī varētu atgriezties pret "Newcastle"!

     [+] [-]

, 2008-12-26 23:32, pirms 15 gadiem
Šajā kārtā Kīns pierādīja, ka tāds spēlētājs kā viņš savu meistarību neatstāj iepriekšējā komandā vai kaut kur pa ceļam uz stadionu. Atkal redzējām to Kīnu, kāds viņš bija Tottenham sastāvā.
Vēl pirms sezonas uzskatīju, ka Kīna un Toresa duets varētu strādāt, bet līdz šim Rafa ar sastāva izvēli un Toresa trauma nav īsti ļāvusi pārbaudīt praksē viņu sadarbību.

     [+] [-]

, 2008-12-26 23:46, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Šajā kārtā Kīns pierādīja, ka tāds spēlētājs kā viņš savu meistarību neatstāj iepriekšējā komandā vai kaut kur pa ceļam uz stadionu. Atkal redzējām to Kīnu, kāds viņš bija Tottenham sastāvā.
Vēl pirms sezonas uzskatīju, ka Kīna un Toresa duets varētu strādāt, bet līdz šim Rafa ar sastāva izvēli un Toresa trauma nav īsti ļāvusi pārbaudīt praksē viņu sadarbību.
Nu pāris spēles ir bijušas, bet vēl ir laiks, lai saspēlētos!