Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Eštonam sezona beigusies?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eštonam sezona beigusies?
Dīns Eštons (no kreisās)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' izredzes saglabāt vietu labāko komandu sabiedrībā saņēmušas triecienu, jo kļuvis zināms, ka kluba uzbrucējs Dīns Eštons šosezon varētu vairs neatgriezties laukumā.

Eštons septembrī guva potītes savainojumu un kopš tā laika atrodas kluba savainoto spēlētāju sarakstā. Sākotnēji tika uzskatīts, ka uzbrucējs nespēlēs aptuveni mēnesi, taču tagad kluba galvenais treneris Džanfranko Dzola atzīst, ka viņam nav ne jausmas, kad Eštons varētu atgriezties laukumā.

Dzola: ''Viņam bija operācija, un pēc pāris mēnešiem mēs varēsim izdarīt pirmos secinājumus par to, kad viņš varētu atsākt treniņus. Operācija noritēja labi, pats spēlētājs arī ir pozitīvi noskaņots. Bet šobrīd es patiešām nevaru pateikt, kad viņš būs atpakaļ.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-26 13:06, pirms 15 gadiem
Stulbi, vel šī gada 'maijā atceros viņa graujošo vārtu guvumu pret United, domāju, ka maisam gals būs vaļā ...

     [+] [-]

, 2008-12-26 13:29, pirms 15 gadiem
cerum, ka Zola izvilks West Ham.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-26 14:36, pirms 15 gadiem
krissz rakstīja: Stulbi, vel šī gada 'maijā atceros viņa graujošo vārtu guvumu pret United, domāju, ka maisam gals būs vaļā ...
Meistarīgs uzbrucējs viņš, protams, ir, bet nekādi nespēj izvairīties no traumām, tās viņam bieži atkārtojas un diemžēl ir ilgstošas. Vēl pagājušās sezonas lielāko daļu dabūja izlaist, tikai uz beigām sāka spēlēt. Tagad atkal tas pats.

     [+] [-]

, 2008-12-26 16:21, pirms 15 gadiem
Beigusies nemaz tā kārtīgi nemaz nesākoties!

     [+] [-]

, 2008-12-26 16:45, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Meistarīgs uzbrucējs viņš, protams, ir, bet nekādi nespēj izvairīties no traumām, tās viņam bieži atkārtojas un diemžēl ir ilgstošas. Vēl pagājušās sezonas lielāko daļu dabūja izlaist, tikai uz beigām sāka spēlēt. Tagad atkal tas pats.
Līdzīgs gadījums ar bijušo Leeds un Liverpool brīnumu Harriju Kjuelu! Līdsā viņš spēlējā apbrīnojami, ja nemaldos, palīdzēja tikt savai komandai ČL līdz pusfinālam pirms dažiem gadiem, taču Liverpūlē viņam karjera pagāja galvenokārt sēžot uz kruķiem. Žēl viņa, tagad Galatasaray, protams, neatgūs iepriekšējo spožumu, bet nu cīnās viņš par vietu zem saules.

     [+] [-]

, 2008-12-26 16:50, pirms 15 gadiem
West Ham tāpat par spīti tam uzvarēja Portsmouth ar 4:1.