Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "VAR kļūdījās - pendele spēlē pret Šefīldu nebija jāpiešķir"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Klops: "VAR kļūdījās - pendele spēlē pret Šefīldu nebija jāpiešķir"
"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops kritizējis VAR, jo spēlē pret "Sheffield United" uz Liverpūles vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. Anglijas čempione nonāca iedzinējos, bet spēja atspēlēties un uzvarēt spēli. Klops uzskata, ka VAR nepilda savas funkcijas un bieži pieņem kļūdīgus lēmumus.

"Fabinju nepārkāpa noteikumus, tur noteikti nebija 11 metru soda sitiens," pārliecināts bija Klops. "Esam aizvadījuši sešas Premjerlīgas spēles un trijās no tām tika izdarīti kļūdaini lēmumi no VAR puses. Mēs nevēlamies, lai mums tiktu dotas priekšrocības, mēs vēlamies, lai tiesāšana būtu godīga un precīza. 11 metru soda sitiens iedeva pamatīgu atspērienu Šēfildai, jo līdz tam viņi laukumā neko nespēja izdarīt."

"Pēc tam gan mēs spējām saņemties – guvām vienus un vēlāk arī otrus vārtus," Klops komentēja spēles turpinājumu. "Viņiem arī bija izdevības, bet mēs lieliski aizsargājāmies. Šī bija grūta nedēļa, mums bija smagas spēles. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātiem."

"Sheffield United" galvenais Kriss Vailders nepiekrita Klopam attiecībā uz piešķirto 11 metru soda sitienu: "Manuprāt, tur bija jābūt pendelei. Tāpat varēja tikt nozīmēti vēl pāris vienpadsmitnieki. Kopumā ar spēli esmu apmierināts, bet bijām vīlušies, jo varējām izcīnīt punktus šajā mačā."

Anglijas čempione "Liverpool" pēc aizvadītām sešām kārtām ar 13 punktiem ieņem otro vietu Premjerlīgā, bet Šefīldas "United" ar izcīnītu vienu punktu ieņem 19. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2020-10-26 20:16, pirms 4 gadiem
..VAR vispār ir izsmiekls. jebkurā līgā ir šādi gadījumi.

     [+] [-]

, 2020-10-27 00:46, pirms 4 gadiem
Te nebija pat soda, kāda vēl pendele. Pēc tam gan varēja iedot pat divas pendeles, par roku un klupināšanu. Bet pret Everton gan āksti, tītus vārtus neieskaitīja un Everton vārtsargam 100% sarkanā kartiņa bija jādod.