Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Falkao grib pievienoties "Chelsea"; ir gatavs algas samazinājumam

Falkao grib pievienoties "Chelsea"; ir gatavs algas samazinājumam
Radamels Falkao
Foto: AP/Scanpix

Francijas kluba AS "Monaco" kolumbiešu uzbrucējs Radamels Falkao, kurš pašlaik ir izīrēts "Manchester United" komandai, kurā piedzīvojis smagu krietnu pa karjeras kāpnēm, vēlas palikt Anglijas premjerlīgā, jo īpaši, ja tā ir Londona.

Jau martā tika ziņots, ka, neskatoties uz neveiksmīgo sezonu Mančestrā, kolumbiešu uzbrucējs grib palikt premjerlīgā, ideālā variantā - Londonā. Falkao pārstāvji jau pieminējuši Londonas "Chelsea" pēc tam, kad "Manchester United" izlēma neizmantot iespēju noslēgt līgumu ar futbolistu.

Kolumbieša pārstāvji ir skaidri likuši saprast, ka Falkao ir gatavs samazināt milzīgos pašreizējos ienākumus - 265 000 angļu mārciņu nedēļā, ja darījums notiks.

Londonas "Arsenal" izrādīja interesi par uzbrucēju pagājušā gada augustā, taču tagad ir pieredzējuši viņa kritienu "Manchester United" komandā. Tikmēr "Tottenham Hotspur", visticamāk, ierobežos finanšu resursi. Tāpat interesi par Falkao izrādot arī "Liverpool" un "Valencia" komandas.

Tomēr tieši "Chelsea" aktīvi meklē konkurentus Djēgo Koštam un Loikam Remī, jo komandu pametīs veterāns Didjē Drogbā. 29 gadus vecajam Falkao tā arī nav izdevies atgūties pēc ceļgala traumas, kuras dēļ viņš bija spiests izlaist pagājušās vasaras Pasaules kausa finālturnīru Brazīlijā. Bet Falkao aģentam Žorže Mendešam ir ciešs kontakts ar "Chelsea", tādēļ viņš varētu pacensties īstenot šo darījumu.

Izmantotie resursi:
The Mirror

  +3 [+] [-]

, 2015-05-26 11:31, pirms 9 gadiem
Negrib padoties un grib pieraadiit, ka MU ir vainiiga pie siis neveiksmiigaas sezonas.
Tomeer domaaju, ka Chelsikaa vinam viss izdotos, ja saaktu beidzot speeleet kaa vajag, vins to var

  +4 [+] [-]

, 2015-05-26 11:34, pirms 9 gadiem
Galīgi nebēdātos ja tā notiks! Vēl iekšās viņam ir

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 11:37, pirms 9 gadiem
Cerams tā arī notiks..Galvenais, lai nav traumas!

  -3 [+] [-]

, 2015-05-26 11:49, pirms 9 gadiem
Falkao viens maniem milakajiem speletajiem, bet Chelsea nistakais klubs..slideni

  +2 [+] [-]

, 2015-05-26 12:25, pirms 9 gadiem
Londonā varēs sildīt beņķi! Liverpūlē ir iespēja būt vienam no līderiem laukumā!

     [+] [-]

, 2015-05-26 13:11, pirms 9 gadiem
Cerams aizies uz Liverpool,jo tur vajag labu uzbruceju.Un jebkurs bus labaks variants neka Balotelli.

     [+] [-]

, 2015-05-26 13:16, pirms 9 gadiem
Neuzskatu, ka šis cilvēks Chelsea ir vajadzīgs. Ja izvēlēties starp Loiku un Falkao, kā Koštas backupu, tad priekšroku dotu Loikam. Ļoti labi iejuties komandā, un ir pierādijis, ka ir augstākās klases forwards.

     [+] [-]

, 2015-05-26 13:19, pirms 9 gadiem
Un kā trešo uzbrucēju, labprāt sastāvā redzētu Solanki. Mauram beidzot jādod iespēja jaunajiem, jo akadēmija Chelsea ir iespaidīga.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 13:43, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: Un kā trešo uzbrucēju, labprāt sastāvā redzētu Solanki. Mauram beidzot jādod iespēja jaunajiem, jo akadēmija Chelsea ir iespaidīga.
Solanki ir jāizīrē uz sezonu, lai nospēlē pilnu sezonu pie pieaugušajiem. Kosta ir traumatisks, tāpēc arī šosezon Remi un Drogbam bija salīdzinoši daudz jāaizstāj viņu. Tāpēc arī vajag vēlvienu augstas klases uzbrucēju.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 13:44, pirms 9 gadiem
Kaut kā vairs neticās, ka Falkao varētu izdoties EPL, varbūt Spānijā? Nu cik viņam iespējas tika dotas šosezon? Un nav pat runa par vārtu gūšanu, ko varētu izskaidrot ar pārliecības pazaudēšanu. Bet bumba no viņa atlec kā no koka gabala, krīt un zaudē bumbu 80% divcīņu, apspēlēt nevienu nevar jo nav vairs tas asums vai arī vienkārši baidās atkal satraumēt celi. Trauma jau bija smaga un tādā vecumā ne tuvu ne katram vairs izdodas atgriezties iepriekšējā līmenī, kaut arī ceru ka viņam izdosies, vienalga kurā klubā.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 14:10, pirms 9 gadiem
ABa rakstīja: Kaut kā vairs neticās, ka Falkao varētu izdoties EPL, varbūt Spānijā? Nu cik viņam iespējas tika dotas šosezon? Un nav pat runa par vārtu gūšanu, ko varētu izskaidrot ar pārliecības pazaudēšanu. Bet bumba no viņa atlec kā no koka gabala, krīt un zaudē bumbu 80% divcīņu, apspēlēt nevienu nevar jo nav vairs tas asums vai arī vienkārši baidās atkal satraumēt celi. Trauma jau bija smaga un tādā vecumā ne tuvu ne katram vairs izdodas atgriezties iepriekšējā līmenī, kaut arī ceru ka viņam izdosies, vienalga kurā klubā.
nedomāju, ka tāda līmeņa spēlētājs pēkšņi vairs nespēj būt pat uz pusi tik labs, kā kādu laiciņu iepriekš. ok, trauma, pārliecības trūkums, taču man domāt, ka MU vienkārši nebija viņa klubs un van Gāls nebija viņa treneris - tas arī viss. ja Falkao iekļautos komandā kā uzbrukuma līderis, kurā atkal viņam pilnībā uzticas gan treneris, gan komandas biedri, tad tā lieta aizietu. protams, ja viņš grib Chelsea... tad, visdrīzākais, turpināsies tas pats, kas iekš MU...

     [+] [-]

, 2015-05-26 14:32, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: nedomāju, ka tāda līmeņa spēlētājs pēkšņi vairs nespēj būt pat uz pusi tik labs, kā kādu laiciņu iepriekš. ok, trauma, pārliecības trūkums, taču man domāt, ka MU vienkārši nebija viņa klubs un van Gāls nebija viņa treneris - tas arī viss. ja Falkao iekļautos komandā kā uzbrukuma līderis, kurā atkal viņam pilnībā uzticas gan treneris, gan komandas biedri, tad tā lieta aizietu. protams, ja viņš grib Chelsea... tad, visdrīzākais, turpināsies tas pats, kas iekš MU...
Vai arī nav viņa čempionāts, vismaz pēc tās traumas. Falkao vajag zināmu brīvību saņemot bumbu. Pats viņš ar bumbu no sedzējiem vairs atbrīvoties nespēj (vismaz šosezon), aizsargi iemanījās pret viņu spēlēt ļoti cieši, tiesneši epl to darīt atļauj un katrs sekojošais kritiens tika traktēts viņam par sliktu. Bet par bumbas apstrādāšanas "kvalitāti" pēc katras MU spēles kur viņš piedalījās varēja 4-5 epizodes saskaitīt, kad bumba vienkārši atlec vai nu uz citu pusi kur gribēja, vai pa tālu, augstu utt. Un tie jau nav tikai mani novērojumi... agrākais Falkao varēja saņemt piespēli netālu no soda laukuma un pats sev izveidot momentu, šosezon nevienu tādu epizodi neatceros.

     [+] [-]

, 2015-05-26 15:40, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: Un kā trešo uzbrucēju, labprāt sastāvā redzētu Solanki. Mauram beidzot jādod iespēja jaunajiem, jo akadēmija Chelsea ir iespaidīga.
Nevar aizmirst vēl Bamfordu! Boro netika Premjerlīgā, tātad viņš tur diez vai atgriezīsies!
Bet Solanki atstāt kā trešo būtu ļoti labs variants, jo varētu akadēmijā progresēt un tai pašā laikā pakāpeniski dot iespēju Premjerlīgā spēlēt! Īrēts viņš noteikti netiks! Bet paņemot Falkao visi sapņi izgaisīs

     [+] [-]

, 2015-05-26 16:24, pirms 9 gadiem
Domāju, ka ar pašreizējo algu neviens klubs viņu negribēs, tā ka tas teksts, ka piekrītot algas samazinājumam ir garām. Vienalga, Čelsijā, Liverpool vai kaut kur citur, čalim bez variantiem būs vismaz 30-40% mazāka alga

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 17:42, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: nedomāju, ka tāda līmeņa spēlētājs pēkšņi vairs nespēj būt pat uz pusi tik labs, kā kādu laiciņu iepriekš. ok, trauma, pārliecības trūkums, taču man domāt, ka MU vienkārši nebija viņa klubs un van Gāls nebija viņa treneris - tas arī viss. ja Falkao iekļautos komandā kā uzbrukuma līderis, kurā atkal viņam pilnībā uzticas gan treneris, gan komandas biedri, tad tā lieta aizietu. protams, ja viņš grib Chelsea... tad, visdrīzākais, turpināsies tas pats, kas iekš MU...
Nu ''MU nav viņa klubs'' īsti laikam nebūs šis gadījums, jo lielākās vainas jau nav nesapratnē ar komandas biedriem, treneri, taktikām vtml, bet gan tās, ko jau ABa uzskaitīja- lielākoties individuālā šābrīža meistarība bumbas uzņemšanā, apstrādē, arī sitiens šķiet ir regresējis. Komandas vaina tur ņipričom.
Piemēram ar DiMariju ir pilnīgi otrādāk- individuāli džeks joprojām ir foršs, bet komanda, LvG utt īsti neredz vai neprot viņam atrast vietu, kur realizēt viņa potenciālu.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-26 20:13, pirms 9 gadiem
No MU uz Liverpool? Neticu, ka Pool ņems otra niknākā ienaidnieka spēlētāju.

     [+] [-]

, 2015-05-26 21:35, pirms 9 gadiem
ko smagu krietnu 1. rindkopā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-27 04:43, pirms 9 gadiem
nebutu jau slikti vecais dueats kosta un falcao