Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šīrers nebūs Kīgana asistents

Andrejs Siliņš

Šīrers nebūs Kīgana asistents
Alans Šīrers
Foto: Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" galvenais treneris Kevins Kīgans paziņojis, ka Alans Šīrers nekļūs par jaunā trenera pirmo palīgu, kā tika runāts iepriekš.

Ceturtdien abi futbola speciālisti tikās un četras stundas pārrunāja iespējamo sadarbību. Pēc tikšanās jaunais "Newcastle" galvenais treneris paziņoja, ka Šīrers nebūs viņa pirmias palīgs darbā ar pirmo komandu: "Redzēsim, kas notiks, bet viņš noteikti nebūs mans palīgs."

Jāatgādina, ka tieši Kīgana vadībā pirms 12 gadiem "Newcastle" iegādājās toreizējo Anglijas valstsvienības uzbrucēju Šīreru par 15 miljoniem sterliņu mārciņu. Vēlāk uzbrucējs kļuva par kluba labāko vārtu guvēju visā vēsturē - Šīrers guva 206 vārtus "Newcastle" labā.

"Četras stundas pavadīju viņa sabiedrībā," sacīja Kīgans. "Mums bija lieliska tikšanās. Mēs detalizēti runājām par darbu klubā, zinu viņa domas, un viņš zina manas. Nebiju kādu gadu redzējis Alanu, un tas bija lieliski viņu atkal satikt."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  -2 [+] [-]

, 2008-01-26 11:11, pirms 16 gadiem
nu ja,nesen tik karjeru futbola beidza,par agru vinam but trenerim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-26 13:00, pirms 16 gadiem
Ka dzirdēju viņa interviju, tad viņš vēlās kļūt par treneri, nezinu kapēc viņš no visa visu laiku atsakas..

  -3 [+] [-]

, 2008-01-26 14:54, pirms 16 gadiem
Vēlāk uzbrucējs kļuva par kluba labāko vārtu guvēju visā vēsturē - Šīrers guva 206 vārtus "Newcastle" labā.- Nezinaju, ka tik daudz!
Bet nu tada futbola legenda nevar nebut par treneri vai trenera paligu!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-27 00:21, pirms 16 gadiem
Gan jau abi normaali iedzeera ar to 4 stundu laikaa!

Nu bet "da big great Ala" priekshaa vienkaarshi nocelju cepuri! Tieshaam leģenda!