Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bez neizšķirtiem un pārsteigumiem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bez neizšķirtiem un pārsteigumiem
Josi Benajuns

Šodien Anglijas kausa izcīņā aizvadītas 12 sešpadsmitdaļfināla spēles. Visās tajās noskaidrojies uzvarētājs, kas nozīmē, ka pārspēles nebūs nepieciešamas.

Lieli pārsteigumi nenotika. Vienīgā Premjerlīgas komanda, kas zaudēja zemākas līgas klubam, bija "Derby" - savā laukumā 1:4 pret Čempionāta komandu "Preston". Vēl jāatzīmē, ka vienīgā neprofesionāļu komanda (nespēlē nevienā no piecām Anglijas augstākajām līgām), kas aizkļuva līdz šai turnīra stadijai, "Havant & W'looville" spēja izbraukumā pirmo puslaiku aizvadīt neizšķirti 2:2 pret "Liverpool" (bija arī 1:0 un 2:1 pusprofesionāļu labā). Tomēr otrajās 45 minūtēs viss nostājās savās vietās - Josi Benajuns pirmajā puslaikā gūtajiem vārtiem pievienoja vēl divus, panākot 4:2, bet pēdējā minūtē punktu pielika Pīters Kraučs - 5:2 "Liverpool" uzvara.

Anglijas kausa izcīņa.
1/16 fināli (25.-26. janvāris).

Southend - Barnsley 0:1
Arsenal - Newcastle 3:0
Barnet - Bristol Rovers 0:1
Coventry - Millwall 2:1
Derby - Preston 1:4
Liverpool - Havant and W 5:2
Mansfield - Middlesbrough 0:2
Oldham - Huddersfield 0:1
Peterborough - West Bromwich 0:3
Portsmouth - Plymouth 2:1
Southampton - Bury 2:0
Watford - Wolverhampton 1:4

Atlikušās spēles.
Wigan - Chelsea
Hereford - Cardiff
Manchester United - Tottenham
Sheffield United - Manchester City

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  -2 [+] [-]

, 2008-01-26 19:36, pirms 16 gadiem
nu riit MANUTD turaas.....viegli jebkuraa gadijumaa nebuus!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-26 19:43, pirms 16 gadiem
Newcastle United sabruka otraja puslaikaa! jaatziimee ka patikaas shodien Arsenal rindaas Walkots un Eduardo. Adebajors vispaar lol peedeejaas minuutees kad meegjinaaja iziet cauri pilniigi visiem NU aizsargiem un veel garaam vaartsargam. laikam gribeeja bumbu vaartos ar degunu iebakstiit
Pool tas 2-2 peec pirmaa puslaika pat nepaarsteidza, veel divreiz pamaniijas nonaakt zaudeetaaju lomaa!

  +3 [+] [-]

, 2008-01-26 19:47, pirms 16 gadiem
prieks parHavant & W'looville labi ar ka tādas komandas tālu tiek
Slēpts komentārs: viper

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 20:14, pirms 16 gadiem
zeel Havant..
vinji prieks amatieriem atstaaja labu iespaidu.!

  +3 [+] [-]

, 2008-01-26 20:16, pirms 16 gadiem
Jau pirms saaku kaut ko par speeli rakstiit jaatziimee tas, ka par pirmo puslaiku nebildiisu ne vaarda, jo liidz 30. min. speele pagaaja vienaa raustiisanaas, savukaart no 30. min. liidz puslaika beigaam vispaar neko neredzeeju! Savukaart redzeeju visu otro puslaiku - bez tehniskaam gruutiibaam (ja vien kjiiniesu komenteetaajus pie taadaam nevar pieskaitiit ).

Pirmie vaarti - Eduardo sitiens pa stabu un Adebayors jaasaka pat diezgan viegli iesita to golu (ar to domaaju, ka taads tika guuts Newcastle pavirsiibas deelj!)! Otrais gols, lai gan tika ieskaitiits Adebayoram, skjiet, ka vajadzeeja to skaitiit kaa own goal... man taa vien likaas, ka tas chalis (atkaartojumaa nevareeja redzeet kurs iisti un kjiiniesi arii nebija dizie paliigi! ) izklupienaa aizskaara bumbu veel pirms vaartu liinijas un paliidzeeja tai ielidot vaartos! 3. vaartos Eduardo app*** aizsargus un Butt ielidinaaja bumbu savos vaartos! Lai gan oficiaali skaitaas, ka bija tikai viens o.g., man taa vien skjiet ka taadi bija divi (varbuut veelaak kad apskatiisos highlights, savas domas mainiisu)! ar to arii apsveicu Newcastle!
Fabregas paaraak daudz speeleeja uz komandu - bija epizodes, kad vajadzeeja iet liidz galam pasam! Eduardo biskji taa kaa pa daudz puudeleeja! Prieks, ka Jenss "nesavaariija" suudus un nostaaveeja sausaa! Hleb uznaacis uz laukuma, saakumaa pamatiigi jauca gaisu - skreeja pakalj un spiitiigi savaaca bumbas vienu peec otras, liidz ar to sanaaca taada kaa bakstiisanaas ar komandas biedriem par to, kurs savaaks bumbu! no pretiniekiem iipasi uzslaveet vareetu Cacapu - bez vinja rezultaats buutu bijis daudz lielaaks!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 20:16, pirms 16 gadiem
Kingland, precīzāk pēc 1. puslaika 30 min, līdz tam bija atklāts, aizraujošs uzbrukuma futbols uz abiem vārtiem, pēc tam, tas turpinājās tikai uz Newcastle vārtiem...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-26 20:19, pirms 16 gadiem
kingland
taads nu mums tas Adebayors ir! arii sajaa speelee bija vismaz divi puudelji no vinja puses, kad 100% vajadzeeja iesist, bet..... bet savu darbu (vaartu guusanu), jaatziist, ka vinjs dara veiksmiigi, taa kaa piedosim vinjam saadas neveiksmiigas epizodiites!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-26 20:39, pirms 16 gadiem
p.s. taads mazs "nesvariigs" statistikas siikums - Adebayora shiisdienas pirmais gols, bija 100 gunneru gols Emirates stadionaa!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 20:45, pirms 16 gadiem
gunner - myp2p.eu vai tad tiai bija kjiinieshu kanaali ielikti?
es skatiijos Arsenal speeli anglu valodaa!
latgaliitis - Middlesbrough speele patieshaam bija zcili neskataaama, bet Mansfield Town vareeja arii sagaadaat paarsteigumu, daudz netruuka.
par bumbaam kas lidoja paari jumtam - vismaz kautkas lika pasmaidiit

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 20:54, pirms 16 gadiem
kingland
ne tak, bet suudi taadi, ka man peedeejaa laikaa kompis vispaar nenjem pretii sopcast un tvu, taa kaa naacaas iztikt vien ar tv ants! uz tv ants MEEGJINAAJU noskatiities pirmo pusliku Channel 2 (laikam ka tas bija channel 2, mosh 1 vai hvz kaads veel)! kad bija jau puslaika paartraukums, izdevaas piesleegties Channel 7, studijaa - anglji, piesleedzaas laukumam - viss super, kvalitaate ok, neraustaas, bet tikliidz dod vaardu komenteetaajiem taa baac - kjiiniesi! par laimi, vinji iipasi daudz nepljurksteeja, taa kaa dziivotaajs veel buusu! mekleet citus tv ants kanaalus netaisiijos vairs, ka nesanaak veel kaada scheisse un nepalieku bez speeles vispaar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 21:22, pirms 16 gadiem
laba spele GO CHELSEA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-27 14:15, pirms 16 gadiem
kezis
nu Bendtners jau vakar seedeeja uz solinja, bet...bet nedomaaju, ka vinjs tiks tagad kaadu laiku uz laukuma! un ne jau taa incidenta ar Adebayoru deelj - tur viss ir atpakalj savaas vietaas! Es vairaak sliecos uz to, ka mums kaadu laiku neredzeet Bendtneru laukumaa, jo Vengers ir naacis pie sleedziena, ka Walcott neder prieks pussarga poziicijas un kaadu laicinju ljaus vinjam speeleet uzbrukumaa kopaa ar Adebayoru! Walcott un Eduardo daliis laiku uz laukuma savaa starpaa - vismaz kaadu laicinu prognozeeju, ka taads izskatiisies komandas uzbrukums (Adebayor un Walcott/Eduardo)! kad Adebayoram vajadzees iedot atpuutu, tad mosh Bendtner tiks uzspeeleet! taadas ir manas domas sajaa sakaraa!

njaa Diarra noaardiijies, cerams, ka nenaaksies vinjam nozheelot saadu paareju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja