Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju atgriezīsies sestdien pret "Hull"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Robinju atgriezīsies sestdien pret "Hull"
Robinju
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' brazīliešu uzbrucējs Robinju pirmo reizi kopš potītes savainojuma laukumā varētu doties sestdienas līgas spēlē pret ''Hull''.

Anglijas futbola rekordpirkums Robinju augustā guva potītes savainojumu un kopš tā laika Mančestras otrās komandas sastāvā nav spēlējis, bet tagad beidzot ir atguvies no savainojuma un sestdien gatavs doties laukumā spēlē pret ''Hull''.

25 gadus vecais brazīlietis pērnā gada augustā pievienojās ''City'' no Madrides ''Real'' par 42.5 miljoniem eiro, kas ir Anglijas futbola rekords. Pēdējo mēnešu laikā parādījusies informācija par to, ka Robinju nav apmierināts ar spēlēšanu ''City'' un janvārī varētu pārcelties atpakaļ uz Spāniju, kur viņu jau ar atplestām rokām gaidot ''Barcelona''.

''City'' ar 21 punktu 12 mačos Premjerlīgā ieņem sesto vietu (līderei ''Chelsea'' ir 33 punkti 13 mačos) un pēc lieliskā sezonas starta piedzīvojusi formas kritumu - pēdējās sešās spēlēs tikai un vienīgi neizšķirti.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja