Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons turpinās likt vārtos Fosteru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fergusons turpinās likt vārtos Fosteru
Bens Fosters
Foto: AFP

Neskatoties uz vairākām rupjām kļūdām, ''Manchester United'' galvenais treneris Alekss Fergusons turpinās uzticēties vārtsargam Benam Fosteram.

Pirms sezonas pirksta lūzumu guva ''United'' pirmais numurs Edvīns van der Sārs, kura vieta vārtos uzticēta 26 gadus vecajam anglim Benam Fosteram, kurš, pēc komandas galvenā trenera Aleksa Fergusona domām, nākotnē būs Anglijas izlases pirmais numurs.

Fosters sev atvēlētajos mačos nospēlējis nestabili - lieliskas epizodes mijušās ar drausmīgām kļūdām. Pēdējā Premjerlīgas spēlē pret ''Manchester City'' (4:3) divi no komandas trim zaudētajiem vārtiem bija tieši uz Fostera sirdsapziņas.

Taču, neskatoties uz to, Fergusons saglabā uzticību Fosteram: ''Bens spēlēs rīt pret ''Stoke''. Viņam nav liela pieredze, taču viss būs kārtībā. ''United'' trešdien Anglijas Līgas kausā ar 1:0 pārspēja ''Wolverhampton'', komandas vārtus ''sausā'' nosargāja polis Tomass Kusčaks, kuram angļu prese paredzēja vietu čempionu vārtos rītdienas mačā, taču tā nenotiks.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2009-09-25 17:50, pirms 15 gadiem
pareizi ir, nav ko mētāties! jādod laiks tā kārtīgi iespēlēties. jāpiemin gan, ka ja nebūtu Fostera, tad nebūtu arī uzvaras pret "Arsenal".

  +1 [+] [-]

, 2009-09-25 17:55, pirms 15 gadiem
Nu vēl jau ir laiks pierādīt sevi, kaut gan reāli diez vai pēc spēles ar City SAF vairs īpaši Fosteram uzticas! Mana prognoze, ka janvārī MU nopirks vārtusargu - 1.nummuru! Protams ja vien decembrī VdS tomēr nepaziņos, ka turpinās spēlēt vēl vienu sezonu. Tā vismaz VdS ir paziņojis, ka decembrī pieņems galīgo lēmumu! Speciālisti jau bija "izkoduši", ka izrādās pie SAF vēl neviens otrais vārtusargs nav kļuvis par pirmo, un vismaz man izskatās, ka tā notiks arī šoreiz...

  +7 [+] [-]

, 2009-09-25 18:01, pirms 15 gadiem
Nu, nezinu, mani viņš nepārliecina, tādēļ ceru, ka baumas par Akinfejeva iegādi piepildīsies!
Slēpts komentārs: manutdsucks

     [+] [-]

, 2009-09-25 18:40, pirms 15 gadiem
manuprāt, tomēr Kusčaks ir komandas 2. numurs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-25 19:14, pirms 15 gadiem
Lai dod laiku viņam! Visu jau nevar uzreiz, pareizi ir, ka turpinās likt viņu vārtos. Kam gan negadās kļūdīties - tam pašam Van der Sāram vai Čeham ir neveiksmīgas spēles - visi taču ir cilvēki!

Nekādu Akinfejevu mums nevajag! Fosters ir pietiekami labs, kad atgriezīsies van der Sārs, tad varēs domāt, kuru likt vārtos. Vēl jau arī Kuščaks paliek un jaunie - Amoss, Zīlers un Hītons...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-25 21:24, pirms 15 gadiem
stulbums,Vanjins labaaks un to es nesaku taapat vien
taapat kaa jebkursh pussargs Latvijas izlasee ir Labaaks par Parku

  +1 [+] [-]

, 2009-09-25 21:36, pirms 15 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: stulbums,Vanjins labaaks un to es nesaku taapat vien
taapat kaa jebkursh pussargs Latvijas izlasee ir Labaaks par Parku
Piemēram Cauņa... Viņam jāturpina spēlēt tikpat lieliski kā tagad, un gan jau kāds labs klubs, viņu nopirks, jo Virslīga vairs nav viņa līmenis. Un nevar jau zināt kā Andris sargātu pret Arsenal, MC, utt. Kautgan viņš ir lielisks...

     [+] [-]

, 2009-09-26 00:36, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Lai dod laiku viņam! Visu jau nevar uzreiz, pareizi ir, ka turpinās likt viņu vārtos. Kam gan negadās kļūdīties - tam pašam Van der Sāram vai Čeham ir neveiksmīgas spēles - visi taču ir cilvēki!

Nekādu Akinfejevu mums nevajag! Fosters ir pietiekami labs, kad atgriezīsies van der Sārs, tad varēs domāt, kuru likt vārtos. Vēl jau arī Kuščaks paliek un jaunie - Amoss, Zīlers un Hītons...
Laiku var dot ari izirejot vinu kadaam vajaam EPL komandaam, kamer vina sniegums bus stabils un labs, neju liekot vinu vaartos un stulbi cereet, ka nakotnee Fosters mainisies.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-26 07:59, pirms 15 gadiem
manutdsucks rakstīja: Mes visi zinaam, ka Fergusonu moka vecuma debilisms. Tachu nebija ne jausmas, ka tik traki
nu jā ,visi zin ,ka vecums nenāk viens,kaut gan par SAF to nevarētu teikt,kā nekā vada vienu no labākām vienībām EPL.Bet kas atiecas uz tevi,nu šaubu nav ,bērnība tev grūta bijusi.a varbūt pat tā nav vēl beigusies.100%no poda esi nokritis,tur nav variantu,žēl,protams.Un tās smagās koka rotaļlietas ar ko pa galvu esi atrāvies ar dara savu.....nu grūti tev,a ko padarīsi,katram mums savs liktenis.......dzīvo un nebēdā,arī tādi jefiņi kā tu kaut kur dzīvē noderēs,neminēšu kur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-26 08:48, pirms 15 gadiem
Laikam daudzus pārsteidz Fostera nestabilitāte. Te nu bija nākamais Anglijas izlases pirmais vārtsargs. Likās jau, ka būs the next best thing, bet Hārts jau tagad ir labāks par viņu.

     [+] [-]

, 2009-09-26 09:36, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Laikam daudzus pārsteidz Fostera nestabilitāte. Te nu bija nākamais Anglijas izlases pirmais vārtsargs. Likās jau, ka būs the next best thing, bet Hārts jau tagad ir labāks par viņu.
Piekritu!!!
Nakamaja eiropas chempja kvalifikacija vinnsh bus N.1 England.