Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Givenam sezona beigusies, ''City'' vēlas tikt pie jauna vārtsarga

Krišs Upenieks

Givenam sezona beigusies, ''City'' vēlas tikt pie jauna vārtsarga
Šejs Givens pirms brīža guvis traumu
Foto: PA Wire/Scanpix

Īrijas izlases un Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester City'' vārtsargam Šejam Givenam sezona ir beigusies. Proti, sestdien izbraukuma mačā pret ''Arsenal'' pēc Abū Diabī atvairītā sitiena Givens guva pleca traumu.

Sestdien Anglijas Premjerlīgas ietvaros ''Manchester City'' izbraukumā tikās ar Londonas''Arsenal''. Vienā no mača epizodēm pēc Londonas kluba pussarga Abū Diabī izdarītā sitiena no soda laukuma robežas tieši pretī vārtiem Givens atvairot bumbu guva nopietnu pleca traumu, kā rezultātā vārtsargam šī sezona jau ir beigusies.

''Šeja trauma mums būs liela problēma. Tā ir ļoti slikta ziņa, jo Šejs ir lielisks vārtsargs. Viņš ir ļoti svarīgs mūsu komandas spēlētājs, taču futbolā traumu var dabūt jebkurā brīdī,'' pēc spēles sacīja ''City'' galvenais treneris Roberto Mančīni. ''Šejs pašlaik ir slimnīcā, bet mums ir vēl 10 dienas un trīs spēles. Tagad katram mūsu komandas spēlētajam būs jābūt gatavam par 200 procentiem,'' piebilda itāļu speciālists.

Tiek lēsts, ka ''City'' vadība ir gatava lūgt Premjerlīgas pārstāvjiem, vai ir iespēja uz atlikušajām trim sezonas spēlēm tikt pie jauna vārtsarga vai vismaz atgūt izīrēto Džo Hārtu. Taču komanda nedrīkst atsaukt atpakaļ Hārtu, kurš līdz sezonas beigām ir izīrēts ''Birmingham City'', tādējādi vienīgais vārtsargs šobrīd ''City'' rīcībā ir Fēru salu futbolists Gunnars Nilsens (23), kurš Givenu nomainīja mačā pret ''Arsenal''. Komandas otrais vārtsargs Stjuarts Teilors (29) joprojām nav atlabis pēc ceļgala savainojuma, savukārt ceturtais vārtsargs, kolumbietis Davids Gonzalezs Džiraldo (27) joprojām ārstē cirkšņa traumu. Nilsena potenciālais aizvietotājs būs tikai 16 gadus vecaisv ''City'' akadēmijas vācu vārtsargs Loriss Kariuss.

Izmantotie resursi:
daiylystar.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 19:12, pirms 14 gadiem
Mančīnī: ''Mēs nekad nespēlējam uz neizšķirtu"
Izvēlētā taktika pret Arsenal liecina par ko pilnīgi citu.

Žēl Givena. Ļoti labs vārtsargs.

     [+] [-]

, 2010-04-25 21:48, pirms 14 gadiem
Njā, šī nedēļas nogale EPL GK nav tā labākā. Šodienas spēlē pret CHE Stoke City GK Sorensen arī dabūja traumu. Visticamāk, ka Dāņiem būs jāiztiek bez viņa Pasaules kausā..

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 14:07, pirms 14 gadiem
Autor, no kuras pakaljas Tu esi izraavis, ka Givens guva savainojumu atsitot pendeli??? Pendeles vispaar speelee nebija!! Speeli vispaar skatiijies?? Puse autori tikai cepj sheit k-kaadas mulkjiibas nevis rakstus!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-26 16:01, pirms 14 gadiem
eddybear rakstīja: Autor, no kuras pakaljas Tu esi izraavis, ka Givens guva savainojumu atsitot pendeli??? Pendeles vispaar speelee nebija!! Speeli vispaar skatiijies?? Puse autori tikai cepj sheit k-kaadas mulkjiibas nevis rakstus!!
Es, kad veidoju rakstu nerakstīju, ka tika atvarīta pendele, admins pievienojot rakstu ziņu lentē ir veicis mazas izmaiņas tai skaitā arī tekstu par atvairītu pendeli.

     [+] [-]

, 2010-04-26 18:42, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka 5. decembrī gan Sorensens, gan Givens atvairīja pendeles. Un Sorensens atvairīja pret Arsenal, bet Givens atvairīja pret Chelsea.

     [+] [-]

, 2010-04-26 23:54, pirms 14 gadiem
ak jel, Sorensens arī? kas dāņiem stāvēs... Kristiansens?