Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju: "Par 90% jau esmu "Santos" rindās"

Robinju: "Par 90% jau esmu "Santos" rindās"
Robinju uzklausa Roberto Mančīni norādījumus
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester City" brazīliešu spēlētājs Robinju vakar paziņojis, ka vēlas pamest Mančestras klubu, piebilstot, ka par 90% viņš jau atrodas Brazīlijas čempionāta klubā "Santos". Šai komandai brazīlietis varētu tikt izīrēts.

Jau visas pagājušās nedēļas garumā klīda runas, ka Brazīlijas izlases spēlētājs, kuram šodien paliek 26 gadi, varētu pamest ambiciozo Mančestras komandu. Futbolists uzskata, ka komandas galvenā trenera Roberto Mančīni vadībā viņam netiks garantēts regulārs spēles laiks, taču, ņemot vērā to, ka šogad norisināsies Pasaules kausa izcīņa, Robinju nevēlas zaudēt vietu izlases rindās neregulāras spēļu prakses dēļ.

Pēc vakar izcīnītās uzvaras Anglijas kausa izcīņas 4. kārtā pār zemākas līgas klubu "Scunthorpe" ar 4:2, kurā Robinju guva vienus vārtus un rezultatīvi piespēlēja pirmo vārtu guvumā, Mančīni atzina, ka pēc viņa domām Robinju komandu nepametīs, vismaz janvārī. "Ceru, ka viņš paliks. Jau tuvākajā laikā situācija var mainīties, taču šobrīd viņš ir te un esmu par to priecīgs. Uzskatu, ka spēlētājs var palikt komandā, ja viņš ir laimīgs, ja vēlas spēlēt katrā mačā un katru dienu cītīgi strādāt. Tas ir ļoti svarīgi, jo gan spēlētājam, gan trenerim jābūt laimīgam," sacīja Mančīni.

Taču pats futbolists domā citādāk, piebilstot, ka viņš jau par 90% atrodas Brazīlijas klubā "Santos", kurā savulaik (2002.g.) uzsāka profesionālo karjeru, pavadīdams tur trīs sezonas. Tiek lēsts, ka jau vakar esot tikusies "City" un "Santos" vadība, lai apspriestu iespējamo darījumu.

"Svarīgi ir būt laimīgam. Kluba vadība uzskata, ka labāk būtu mani izīrēt. Pārrunas ar "Santos" norisinās ļoti labi. Pagaidām vienīgi nav skaidrs, uz cik ilgu laiku tiks noslēgts īres līgums. "Santos" vēlas īri uz 18 mēnešiem, taču "City" lūko tikai sešu mēnešu virzienā. Lai nu kā, domāju, ka jau par 90% esmu "Santos"," sacīja Robinju, kurš Mančestras klubam pievienojās 2008. gada septembrī, par 32,5 miljoniem sterliņu mārciņām pārnākot no Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
fifa.com
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:04, pirms 14 gadiem
Nuu.. ja svarigakais lai Speletajam labi
bet nu vareetu jau palikt Eiropaa

 +10 [+] [-]

, 2010-01-25 16:05, pirms 14 gadiem
Man City vairs nezin kā spēlēt ar visiem sapirktajiem uzbrucējiem?

  +7 [+] [-]

, 2010-01-25 16:07, pirms 14 gadiem
Nu nezinu gan vai ar to pareju vinsh kaut ko ieguus...Jaa tagad Tevezs ir karjeras virsotnee,arii Bellamijs ir topaa tagad,driiz arii Adebajoram vajadzeetu buut atpakal peec tragiskaa Angolas gadiijuma...Veel jau Santa Kruzs gribees sevi pieradiit...Bet taads nu reiz ir pasaules bagatakais klubs,kur vieta pamatsastavaa nav garanteeta pat taadai zvaigznei kaa Robinjo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:09, pirms 14 gadiem
iedomajos kada miikla butu Brazilijas izlases speletaaji ja vinji saks braukt apakal uz Braziliju spelet un tik masveidigi neparcelsies uz eiropu....

     [+] [-]

, 2010-01-25 16:10, pirms 14 gadiem
viņiem,d-amerikāņiem, tā vien izskatās,ka ir grūti pierast pie eiropas dzīves,un paradumiem,ka daļa tiešām labu futbolistu grib braukt,un ar aizbrauc atpakaļ uz BRA,vai ARG.
viņiem tur redz tuvāka samba utml lietas,cik atceros,ka vecam Ronaldo ar vienu klubu bija līgumā punkts,ka uz Sambu ir jāpalaiž,un citu variantu nav.
Adriano tak ar cik reizes jau aizbraucis uz izlasi,bet atpakaļ nebrauc,jo tur redz viņam patīkot.

     [+] [-]

, 2010-01-25 16:10, pirms 14 gadiem
startsome rakstīja: Man City vairs nezin kā spēlēt ar visiem sapirktajiem uzbrucējiem?
drosi vien neviens klubs nezinatu ko darit bet var jau but viens vartsargs un 10 uzbruceji

  +1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:17, pirms 14 gadiem
startsome rakstīja: Man City vairs nezin kā spēlēt ar visiem sapirktajiem uzbrucējiem?
Ta nē, pēc traumas Robinju vnk vairs nerāda to, uz ko potenciāli būtu spējīgs. Kaut gan ir arī versijas par to, ka visa vaina ir galvā un attieksmē.
Lai nu kā, Brazīlijas čempī viņam būs lielāka iespēja tikt sastāvā klubā un uzlabot savas izredzes uz vietu izlasē PČ.

     [+] [-]

, 2010-01-25 16:29, pirms 14 gadiem
Nu šim puisim viennozīmīgi problēma ir galvā un attieksmē. Robinjo savulaik tika uzskatīts par pasaules spilgtāko talantu un nākotni. Bet ne jau nu Real tā pat vien, dēļ naudas vajadzības viņu pārdeva. Un tas, ka tagad viņš nespēj vairs izkonkurēt sev vietu City sastāvā to pierāda. Tagad jau čalim 26 gadi, ātri laiks skrien uz priekšu. Pēdējais laiks tuvāko 2-3 gadu laikā savu neapšaubāmo potenciālu realizēt!

     [+] [-]

, 2010-01-25 16:33, pirms 14 gadiem
autors rakstīja: Futbolists uzskata, ka komandas galvenā trenera Roberto Mančīni vadībā viņam netiks garantēts regulārs spēles laiks...
Nu ja jau ir sajūta, ka viņam treneris nezticas, tad ir jārīkojas, lai šo uzticību iegūtu: ar neatlaidīgu darbu un cīņassparu. Savādāk ar šādu attieksmi viņš nekad negūs lielus panākumus. Viss ir atkarīgs no ieguldītā darba.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:34, pirms 14 gadiem
tas pats bija madride!!
varbut citi vnk ir labaki ja jau nedot to speles laiku!!

par to vins laikam nav aizdomajies!!

  +6 [+] [-]

, 2010-01-25 16:50, pirms 14 gadiem
es labprāt pasēdēšu Robinju vietā uz MC soliņa

  +1 [+] [-]

, 2010-01-25 17:15, pirms 14 gadiem
no barca?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-25 17:30, pirms 14 gadiem
Zemee nomesta nauda. Vinjam nav veeleeshanaas pietiekama vispaar ciiniities vienkaarshi, manliekas.Aizbrauks atpakalj uz dzimteni un savus golus taapat sasitiis.

     [+] [-]

, 2010-01-25 17:34, pirms 14 gadiem
Absolūti neizdevusies karjera ANGLIJĀ.

     [+] [-]

, 2010-01-25 17:45, pirms 14 gadiem
Nepareizs lēmums no Robinjo! Tas ir solis atpakaļ! Domāju ka viņam vajadzēja palikt Eiropā! Domāju ka interese noteikti bija no Eiropas klubiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-01-25 18:08, pirms 14 gadiem
Tiem kas interesējās par futbolu,gribu pajautāt.Vai jums nešķiet, ka Brazīlijas futbols (futbolisti)sāk atdot savas pozīcijas?Vai Robinju gadījums nav vispārēja tendence.Ja atceramies + - 10 gadi atpakaļ ,tad daudzos Eiropas top klubos toni noteica Brazīlijas futbolisti.

     [+] [-]

, 2010-01-25 19:44, pirms 14 gadiem
kka visi saja gadijuma par laimi runaa..patiesam neierasti,tacu manuprat pozitivi

     [+] [-]

, 2010-01-25 21:56, pirms 14 gadiem
rolex rakstīja: Tiem kas interesējās par futbolu,gribu pajautāt.Vai jums nešķiet, ka Brazīlijas futbols (futbolisti)sāk atdot savas pozīcijas?Vai Robinju gadījums nav vispārēja tendence.Ja atceramies + - 10 gadi atpakaļ ,tad daudzos Eiropas top klubos toni noteica Brazīlijas futbolisti.
Nedomāju, ka Brazīljas futbols būtu kaut kur savas pozīcijas atdevis. Vislielākais skaits Eiropā spēlējošo viesspēlētāju nāk no Brazīlijas, pāri par tūkstoti viņējo spēlē Eiropā. Un tāpat kā toreiz, arī tagad top klubos ir top spēlētāji.
Vnk Robinju ir ne pirmais, ne pēdējais brazīlietis, kam ir problēmas ar attieksmi.

     [+] [-]

, 2010-01-25 22:38, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Nedomāju, ka Brazīljas futbols būtu kaut kur savas pozīcijas atdevis. Vislielākais skaits Eiropā spēlējošo viesspēlētāju nāk no Brazīlijas, pāri par tūkstoti viņējo spēlē Eiropā. Un tāpat kā toreiz, arī tagad top klubos ir top spēlētāji.
Vnk Robinju ir ne pirmais, ne pēdējais brazīlietis, kam ir problēmas ar attieksmi.
Kvantitāte ir ,bet kvalitāte krītās.Un protams piekrītu Tevis rakstītajam par attieksmi.

     [+] [-]

, 2010-01-25 23:21, pirms 14 gadiem
Florida 69 rakstīja: Nu nezinu gan vai ar to pareju vinsh kaut ko ieguus...Jaa tagad Tevezs ir karjeras virsotnee,arii Bellamijs ir topaa tagad,driiz arii Adebajoram vajadzeetu buut atpakal peec tragiskaa Angolas gadiijuma...Veel jau Santa Kruzs gribees sevi pieradiit...Bet taads nu reiz ir pasaules bagatakais klubs,kur vieta pamatsastavaa nav garanteeta pat taadai zvaigznei kaa Robinjo
manupra ir lļoti muļķīgi tik ļoti pastiprināt uzbrukumu un aizsardzību atstāt vidusmērakomandas līmenī pilnīgi piekrītu, ka MC uzbrukumā ir ļoti liela konkurence uzbrukumā, bet domāju, ka rubinju varētu palikt eiropā... kaut gan tagad daudzi brazīļi
atgriežas mājās. Roberto karlos, ronaldo, adriano... tagad vēl rubinjū... toties viņu vietu ieņem argentīnieši

     [+] [-]

, 2010-01-25 23:23, pirms 14 gadiem
rolex rakstīja: Kvantitāte ir ,bet kvalitāte krītās.Un protams piekrītu Tevis rakstītajam par attieksmi.
Arī jāpiekrīt, vairs nav tās Ronaldo, Rivaldo, Roberto Karlosa līmeņa megazvaigznes (varbūt Kaka' Milānā tāds bija, bet tagad Real tāds apklusis, nez kas par vainu, un varbūt Patu tādu līmeni sasniegs, viņam atšķirībā no Robinju izskatās, nav tādu attieksmes problēmu). Tomēr tikuntā ir daudz vidēja-laba līmeņa spēlētāji.
Brazīlijas talantu konveijers turpina strādāt, Neimars no Santos ir liels talants, United dvīņiem Rafaelam un Fabio prognozē lielu nākotni, tad vēl daudzas mazākas zvaigznītes ik pa brīdim piemin saistībā ar nozīmīgiem Eiropas klubiem. Domāju, nākamā lielā talanta parādīšanās ir laika jautājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja