Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons pateica taisnību

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons pēc šodien zaudētās spēles pret "Bolton Wanderers" (0:1) atzina, ka nav bijis apmierināts ar tiesneša darbību laukumā.

"Es pateicu tiesnesim visu, ko domāju – dažiem tiesnešiem tas nepatīk," savu sarkano kartīti izskaidroja Fergusons. "Viņiem nepatīk taisnība. Es viņam tikai pateicu, cik slikts viņš bija pirmajā puslaikā. Zinu, ka "Bolton" smagi cīnās, bet viņi bija pārāk agresīvi, un mums atlika cerēt uz tiesneša aizsardzību, taču tā nenotika."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:22, pirms 16 gadiem
ZB, ka paļaujās uz tiesneša žēlošanu!!! Jāmāk arī zaudēt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-24 22:28, pirms 16 gadiem
Nu gan pateici! pretinieki paaraak agresiivi, jaaizsargaa Ronaldu, + veel taada savdabiiga pieliisana Blatteram....Feergusona gaajieni, kad suu** smeljas mutee! Nu zinat, biju par vinju labaakaas domaas!

     [+] [-]

, 2007-11-24 22:31, pirms 16 gadiem
MU šogad nekas nespid! Un kamer Rooney un C.Ronaldo speles kopa, nekada liela panakuma nebus. Pagašgad tika izcinits FA čempion tituls, bet knapi. Jo C.ronaldo jau atzinies, ka ar savu varenibu MU ierindas, Rooney viņam trauce sasniegt savos vislabakos panakumus, protams viņš daudz ko jau sasniedza, bet zina ka grib vairak. Ronaldo atzistas ka parakstija toreiz jaunu ligumu tikai pec fergusona prasibam, un ja situacija nemainisies, tad jans viņa ligums bus jau parakstits ar citu klubu. Bet neskatoties uz to MU sastava gav Ronaldo gan Rooney rada lielisku futbolu.

  +3 [+] [-]

, 2007-11-24 22:33, pirms 16 gadiem
...tas ir no C.Ronaldo intervijas 28.oktobri MU majaslapa.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:33, pirms 16 gadiem
Ko jus braucat augumaa Fērdžijam? Nu lab, tas ir ierasts, ka vinjsh ik pa laikam meklee daudzaas situaacijaas stulbas otmazkas, bet nevajag jau nolikt. Vins ir labakais treneris pasauleee.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 22:35, pirms 16 gadiem
starp citu Rooney un Ronaldo saspeeleejas pat ljoti labi un rezultaati ir aciimredzami. Vnk shodien nepaveicaas un vissss.

     [+] [-]

, 2007-11-24 22:45, pirms 16 gadiem
zobufeja

sitaa katraa gruutaakaa situaacija mekleejot taadus aizbildinaajumus vinjs nudien nav labaakais treneris pasaulee...

vot ja peec speeles ar Blackburn vinjs taa pateiktu, tad full respect, es vinjam piekristu, jo Blackburn tik tiesaam speelee paaraak rupji (un par to arii sodus sanjem)....tad kaapeec es neko par saadu agresiivo speeli un tiesnesu aizsardziibaam neko nedzirdeeju peec Blackburn speeles????....taadeelj, ka vinji uzvareeja un taadi pestelji tad nebija jaaizgudro. A te vinji pakaasa un Feergijs sapratis, ka zaudee ljoti svariigus punktus ciinjaa par cempionu titulu saak saadi murgot!

Un kaapeec tad runas par Ronaldu aizsardziibu saakaas tiesi pirms speeles ar Arsenal un ne agraak un ne veelaak???? Taadeelj, ka vinjs baidiijaas no gunneriem (galu galaa galvenais konkurents visu sho gadu garumaa) un meegjinaaja ietekmeet speeles gaitu veel pirms taas saakuma!

  +5 [+] [-]

, 2007-11-24 22:51, pirms 16 gadiem
zobufeja

jaa un shodien mees shiis saspeeles rezultaatus ljoti uzskataami redzeejaam!tikliidz vinji abi nav, taa............MU pakaas punktus! Paaraak atkariigi vinji ir no siem diviem speeleetaajiem! Ja Arsenal kaut kaa bez Fabregasa izliida (tiesa, naacaas arii iztikt bez otra komandas piespeelju meistara Hleba), tad MU bez siem diviem ir galiigaa p*******!!!!!!

     [+] [-]

, 2007-11-24 23:17, pirms 16 gadiem
es piekriitu tam, ka shie divi velk komandu uz priekshu, bet tas ir ne tikai vinju nopelns. visa komanda ir lieliska un Fergusons ir atlasiijis ideaalus speeleetaajus, taadeelj respect vinjam!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 23:40, pirms 16 gadiem
nesaprotu kaadeelj visi domaa ka MU uz priekshu velk tikai Ruunijs un Ronaldu?shodien nebija veiksmiigaa diena.un tomeer uzskatu ka Fergijs izdariija kljuudu nesuutot laukumaa tieshi shos 2 speeleetaajus!tas ka Bolton atrodaas tik zemu nenoziimee ka vinji nav konkureetspeejiigi.Bolton ir neveiksmiigs sezonas saakums taapat kaa Spurs,es domaaju ka shiis komandas veel ieskriesies.MU ir lieliska komanda,lieliski sabalanseeta ar lieliskiem speeleetaajiem.MU vienkaarshi pietruuka veiksmes.skumji ka netika guuti vaarti,negribu ticeet ka visa rezultivitaate ir pazudusi!
P.S Anelku uz MU!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-25 10:15, pirms 16 gadiem
Man patiik e-sporta autoru virsraksti.Kad Mourinjo lamaaja tiesneshu un pretiniekus,tad bija-Mourinjo taads un Mourinjo shitaads.Tagad-pateica taisniibu...

  +3 [+] [-]

, 2007-11-25 12:20, pirms 16 gadiem
zobufeja
pilniigi piekriitu, ka ir atlasiijis labus speeleetaajus, bet sie abi ir uzbrukuma vilceejspeeki, bez kuriem MU neiet diezgan spozi!

kingland
1) Tikai kaut kaa taas neveiksmiigaas dienas sakriit ar laiku, kad abi nav uz laukuma bet kad ir viens tad ir tie "nepaarliecinosie" 1:0.
2) Nav jau nav nekur pazudusi taa rezultativitaate, naakosajaa speelee gan jau buus C.Ronaldo atpakalj un buus uzvara un kad Ruunijs izveseljosies atkal buus siis 4:0 speeles! Lai kaa man tas nepatiktu, bet saads fakts ir jaatziist!

  -2 [+] [-]

, 2007-11-25 13:31, pirms 16 gadiem
Gunner,nepiesauc bēdu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 09:49, pirms 16 gadiem
nu vajag mācēt zaudēt!


tad ka kko lidzigu Mourinjo teica tad jau uzreiz MU fani saka braukt augumā ka vajag macet zaudet utt, bet paskatieties paši uz sevi!