Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Sunderland" treneris atkāpies no amata

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Sunderland" treneris atkāpies no amata
Rikijs Sbradžija
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Sunderland'' galvenais treneris Rikijs Sbradžija, neskatoties uz vietas saglabāšanu Premjerlīgā, nolēmis atkāpties no galvenā trenera amata.

Sbradžija par ''Sunderland'' galveno treneri kļuva pēc tam, kad bija sevi veiksmīgi apliecinājis, izpildot pagaidu trenera pienākumus pēc Roja Kīna aiziešanas no kluba pērnā gada novembrī.

Neskatoties uz zaudējumu Premjerlīgas pēdējās kārtas spēlē ar 2:3 pret ''Chelsea'', ''Sunderland'', pateicoties konkurentu neveiksmēm, spēja saglabāt vietu Anglijas spēcīgākajā līgā, ierindojoties 16.vietā.

Sbradžija par savu lēmumu teica: ''Es runāju ar kluba priekšsēdētāju Nailu Kvinu un domāju, ka klubam, lai tas varētu progresēt, nepieciešams treneris ar ''skaļāku'' vārdu. Esmu izdarījis visu, kas no manis tika prasīts.

Kā potenicālie Sbradžijas aizstājēji tiek minēts bijušais Anglijas izlases galvenais treneris Stīvs Maklārens, kurš pašreiz strādā Nīderlandes klubā ''Twente'' un Hamburgas kluba galvenais treneris Martins Jols.

sportinglife.com

  -2 [+] [-]

, 2009-05-24 21:25, pirms 15 gadiem
Atkal??? Kas tā par modi? Sākuma Kīns aizgāja tagad Sbradžija.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-24 21:25, pirms 15 gadiem
nu kaa..ar skaljaaku vaardu....nez..moska vins baidaas no naakosaas sezonas..jo nezin kas tur buus sagidaams?

     [+] [-]

, 2009-05-24 21:32, pirms 15 gadiem
Kluba vadības pozīcija jau arī bija tāda, ka Sbredžija ir tikai uz pagaidu termiņu, kamēr jaunu treneri atradīs. Sezona nu ir noslēgusies, un viņš vienkārši pakāpās malā, lai vadība meklē jaunu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja