Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kīns: "Ja joprojām spēlētu vienā no lielajām komandām, es nepiekristu algas samazināšanai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kīns: "Ja joprojām spēlētu vienā no lielajām komandām, es nepiekristu algas samazināšanai"
Rojs Kīns. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" bijušais kapteinis Rojs Kīns, kurš tagad strādā kā televīzijas eksperts, izteicies, ka spēlētājiem nevajadzētu kolektīvi piekrist algu samazināšanai, jo aiz klubiem stāv miljardieri.

"Kad biju "Nottingham Forest" vai "Manchester United" spēlētājs, kad notika sarunas par jaunu līgumu vai grasījos pamest komandu, klubs uzreiz lika skaidri saprast, ka futbols ir bizness. Un es to labi sapratu," sacīja Rojs Kīns, kurš karjeras augstākajā punktā bija "United" kapteinis un tika uzskatīts par vienu no pasaulē labākajiem centra pussargiem.

"Parakstot līgumu, sagaidīju, ka klubs to godās. Saprotu, ka ir mainījušies apstākļi, bet es runāju par klubiem, kuriem ir gana plaši līdzekļi. Kad aiz kluba stāv miljardieris un kad viņi saka, ka atrodas finansiālajās grūtībās – nē, nē, jums jāgodā līgums," pauda Kīns, kurš tagad strādā Sky Sports televīzijā.

"Spēlējot "United", biju lieliskās ģērbtuvēs. Tur bija dažādi tēli. Ja atsevišķi spēlētāji gribēja atdot savu algu vai paturēt algu iepriekšējā līmenī – lai viņiem veicas. Šādi lēmumi jāpieņem katram individuāli. Aizmirstiet par ideju, ka spēlētājiem lielajos klubos jāpiekrīt algu samazinājumam. Tāpēc ka tie paši klubi būs pirmie, kas uzsvērs, ka futbols ir bizness, ka te nav svarīgas cilvēku jūtas," teica Kīns.

"Aiz klubiem stāv miljardieri, un viņi ir nesaudzīgi. Viņi nāk un runā par problēmām ar naudu. Esmu to visu jau reiz dzirdējis, nepievērstu tam nekādu uzmanību."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-25 08:39, pirms 4 gadiem
Trubults neplīst, teica Briže, un trīs reizes vienā ziņā ierakstīja frāzi aiz klubiem stāv miljardieri.

     [+] [-]

, 2020-04-25 14:39, pirms 4 gadiem
antuuns rakstīja: Trubults neplīst, teica Briže, un trīs reizes vienā ziņā ierakstīja frāzi aiz klubiem stāv miljardieri.
Tieši tāpat kā to izdarīja Kīns. netici, paskaties raksta avotu...