Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" vēlas pussargu līniju pastiprināt ar Ndombelē, pretī piedāvāti divi spēlētāji

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" vēlas pussargu līniju pastiprināt ar Ndombelē, pretī piedāvāti divi spēlētāji
Tangī Ndombelē. Foto: Imago Sport/Scanpix

Spānijas čempione "Barcelona" vēlas pastiprināt pussargu līniju, un noskatīts Londonas "Tottenham Hotspur" vēsturē dārgākais pirkums Tangī Ndombelē. Pretī piedāvāti divi futbolisti – Samuels Imtitī un Nelsons Semedu.

Pirms gada "Tottenham" par 60 miljoniem eiro iegādājās franču pussargu Tangī Ndombelē, tomēr viņa pirmā sezona Premjerlīgā izvērtusies sarežģīta. Viņu iegādājās Maurisio Početīno, bet argentīnietis tika atlaists, vietā stājoties Žuzē Morinju. Savukārt viņš sezonas laikā publiski pauda neizpratni par Ndombelē sniegumu, pat izsakoties, ka pussargam pašam jāizdomā, vai viņš vēlas spēlēt profesionālo futbolu.

"Barcelona" vēlas savu pussargu līniju padarīt fiziski spēcīgāku, un noskatīts tieši Ndombelē. Ņemot vērā koronavīrusa pandēmijas radīto finanšu krīzi, Katalonijas grands šovasar nevarēs atļauties tērēt lielu naudu, bet plāns par Ndombelē iegūšanu nav atmests. Tādējādi "Tottenham" piedāvāta iespēja pretī iegūt divus aizsargus – centra aizsargu Samuelu Imtitī un labās malas aizsargu Nelsonu Semedu.

Morinju prioritātes vasaras transfēru logam bija tieši labās malas aizsargs un centra aizsargs, kura darba kāja ir kreisā. Tomēr nav zināms, vai Morinju interesē tieši Imtitī, kuram savainojumu dēļ bijušas problēmas ar nostiprināšanos sastāvā, un Semedu, kurš piedāvāts arī Milānas "Inter", lai iegūtu Lautaro Martinesu. Tāpat "Tottenham" izskatīja iespēju par kāda balsta pussarga iegādi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-04-25 03:07, pirms 4 gadiem
Visu par shiim baumaam izsaka fakts ka Umtiti un Samedo,katrs atseviskji,ir apmeeram tikpat veerti kaa Ndombele,a te pret vinju vienu piedaavaa abus.