Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons noliedz baumas par iešanu pensijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fergusons noliedz baumas par iešanu pensijā
Alekss Fergusons ar savu asistentu Maiku Fīlanu
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas čempionvienības ''Manchester United'' galvenais treneris Alekss Fergusons noliedzis masu medijos izskanējušās baumas par to, ka viņš pēc šīs sezonas liks punktu trenera karjerai.

68 gadus vecais skots, kurš Mančestras klubu vada jau 23(!) gadus, pēc iepriekšējās sezonas paziņoja, ka pastāv iesēja, ka varētu doties pensijā, ja pasliktināsies veselība. Nesen masu medijos parādījušās baumas par to, ka Fergusons pēc šīs sezonas pametīs ''United''.

Leģendārais treneris to noliedz: ''Muļķības, tā nav taisnība! Pat nedomāju par došanos pensijā. Ja tā būtu, par to zinātu Deivids Gils (''United'' izpilddirektors - aut. piez.) un Gleizeri. Pašlaik ar veselību viss ir kārtībā.''

Fergusons no futbola gandrīz aizgāja 2002. gadā, bet toreiz viņu no šī soļa speršanas atrunāja ģimene. Trenerim ar Mančestras klubu ir līgums uz vēl vienu sezonu. Jau tagad tiek baumots par to, kurš varētu ieņemt Fergusona iesildīto vietu. Kā galvenie kandidāti uz viņa krēslu tiek minēti pašreizējais Milānas ''Inter'' kolorītais portugālis Žozē Mourinju un ''Everton'' šefs Deivids Moizs, kurš, tāpat kā Fergusons, ir skots.

Mančestras klubs šozezon Fergusona vadībā izcīnījis Līgas kausu un vēl pretendē uz Premjerlīgas troni (4. gadu pēc kārtas). Trīs kārtas pirms Premjerlīgas noslēguma ''United'' par vienu punktu atpaliek no ''Chelsea''. Nākamais mačs Mančestrai rīt plkst. 14:45 savā laukumā ar 4. vietā esošo ''Tottenham'', kas pēdējās divās spēlēs pieveikusi divas citas Top 4 komandas - ''Chelsea'' un ''Arsenal''.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs: evertonian

     [+] [-]

, 2010-04-23 14:09, pirms 14 gadiem
evertonian rakstīja: Nav MU pelnījuši Moijesu. nekādā gadījumā.
Lai labāk piesiasta to klaunu Mourinju. MU pēc kārtējiem zāģiem varēs turpināt attaisnoties ar ka tiesneši pret viņie, kā to dara gan Fergusons gan Mourinju.
Un Everton būtu pelnījuši Moijesu? Ja viņš ir tik labs, cik visi viņu uzskata, tad drīzāk Everton nav viņu pelnījusi.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-23 14:26, pirms 14 gadiem
tempijs rakstīja: Un Everton būtu pelnījuši Moijesu? Ja viņš ir tik labs, cik visi viņu uzskata, tad drīzāk Everton nav viņu pelnījusi.
Izaudziniet Jūs paši savu trenneri.
Moijes pie mums atnāca jauns un zaļš, un Everton viņš kļuvas par to kas ir kā trenneris. Everton viņam deva zaļo gaismu visā ko viņš ir darījis un vienmēr atbalstījuši jeb kurā no situācijām.
Lai MU atrod trenneri kādā no zemākajām līgām, nevis nopērk/pārvilina jau gatavu trenneri.

     [+] [-]

, 2010-04-23 15:21, pirms 14 gadiem
evertonian rakstīja: Izaudziniet Jūs paši savu trenneri.
Moijes pie mums atnāca jauns un zaļš, un Everton viņš kļuvas par to kas ir kā trenneris. Everton viņam deva zaļo gaismu visā ko viņš ir darījis un vienmēr atbalstījuši jeb kurā no situācijām.
Lai MU atrod trenneri kādā no zemākajām līgām, nevis nopērk/pārvilina jau gatavu trenneri.
Nu nu. Tā ir vispār pieņemta globāla prakse, ka tie, kam ir nauda (lasi - Top klubi), pasūta mūziku. Patīk tas vai nē, bet tā nu tas ir. Tas attiecas gan uz spēlētājiem, gan treneriem.

     [+] [-]

, 2010-04-23 15:58, pirms 14 gadiem
Kautkad jau būs jauns treneris ..., bet ir grūti iedomāties United bez Fergusona, viņš ir kļuvis par neatņemamu kluba sastāvdaļu.

     [+] [-]

, 2010-04-23 16:41, pirms 14 gadiem
Valdi, vai tad nav Moijes nevis Moizs?

Bet runājot par tēmu - ļoti ceru, ka Alexs vēl vismaz divas sezonas neaizies. Un domāju, ka arī pēc aiziešanas viņš savu successor atbalstīs un dos padomus, jo, manuprāt, viņš futbolu ļoti mīl un bez tā nemaz tik viegli nebūs dzīvot. Viņš Noteikti ir United leģenda.... ja pats, tad viens no spilgtākajām personām United vēsturē. Viens no visu laiku izcilākajiem treneriem, un kas zin, varbūt pēc pāris gadiem United jau vadīs Alexa dēls Darrens, kurš tagad trenē Preston North End bet pirms tam ļoti veiksmīgi vadīja Peterborough!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-23 17:05, pirms 14 gadiem
Intresanti butu redzet Mourinju pie United stures :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja