Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Riera, visticamāk, karjeru turpinās ''CSKA''

Riera, visticamāk, karjeru turpinās ''CSKA''
Stīvens Džerards un Alberts Riera, iespējams, drīz vairs nebūs komandas biedri
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola komandas "Liverpool" spēlētājs Alberto Riera, visticamāk, karjeru turpinās Maskavas ''CSKA'' rindās.

Pēc tam, kad Riera publiski kritizēja komandas galvenā trenera Rafaela Beniteza darba stilu, spēlētājs uz neilgu laiku tika diskvalificēts. Vakar spēlētājs atgriezās treniņā, taču šobrīd tiek runāts par to, ka Spānijas futbola izlases spēlētājs tikšot pārdots Maskavas ''CSKA'' komandai, jo starp treneri un spēlētāju jau ilgāku laiku esot domstarpības. Minētā darījuma summa varētu būt ap sešiem miljoniem sterliņu mārciņu. Jāatzīmē, ka transfēru logs Krievijā ir atvērts līdz 8. aprīlim.

27 gadus vecais pussargs ''Liverpool'' komandai pievienojās 2008. gadā, kad viņš par astoņiem miljoniem sterliņu mārciņu pārgāja no ''Espanyol'' vienības. Šosezon Riera ''Liverpool'' rindās aizvadīja tikai 16 spēles, taču pēc tam, kad viņš Radio Marca kritizēja komandas galvenā trenera darba stilu, visticamāk, laukumā ''Liverpool'' rindās mēs šo spēlētāju vairs neredzēsim.

''Kad treneris tev neko nesaka, bet tu jūties labi, trenējies labi un esi vesels, tad tas noteikti ir kaut kas personīgs,'' saka futbolists, kurš kopā līdz šim ''Liverpool'' rindās ir aizvadījis 40 spēles un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
guardian.co.uk

  -2 [+] [-]

, 2010-03-23 10:33, pirms 14 gadiem
Nu re, te nu beidzās spēlēšana "lielākā klubā" kā šamējās izteicās noraidot everton piedāvājumu par labu LFC.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-23 10:44, pirms 14 gadiem
Nebūs viņš nekādā CSKA. Tur jau priekšā ir Gonzalezs un Honda ar Dzagojevu, kuri arī var nospēlēt kreisajā malā. Nez vai Riera var piedalīties ČL, ja jau ir uzspēlējis Pūles sastāva, tad nespīd. Basņa, ja parādīsies, tad tas būs Spartaks vai cita Premjerlīgas TOP komanda.

  +4 [+] [-]

, 2010-03-23 10:48, pirms 14 gadiem
Iemesls Rieras jūtu uzplūdam esot saķeršanās treniņā ar kādu jaunuli no rezervēm, pēc kā Rafa esot nostājies jaunuļa pusē. Rieras ego to nav spējis izturēt un sekas nu ir labi zināmas - jāstaigā pa Bellamy iemīto taciņu.

     [+] [-]

, 2010-03-23 11:10, pirms 14 gadiem
Andromeeds rakstīja: Nebūs viņš nekādā CSKA. Tur jau priekšā ir Gonzalezs un Honda ar Dzagojevu, kuri arī var nospēlēt kreisajā malā. Nez vai Riera var piedalīties ČL, ja jau ir uzspēlējis Pūles sastāva, tad nespīd. Basņa, ja parādīsies, tad tas būs Spartaks vai cita Premjerlīgas TOP komanda.
"Dinamo" par šamo interesējās.

     [+] [-]

, 2010-03-23 11:32, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: "Dinamo" par šamo interesējās.
Arī īpaši ticami neizklausās, tur priekšā ir tikko nopirktais Česnauskis un Kombarovs. Spartakam tikai Jakovļevs un pārējie jaunieši kreisajā malā ir. Labi izskatītos kopā ar brazīliešu koloniju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-23 16:41, pirms 14 gadiem
neuzticos avotam....domāju ka Riera pametīs komandu,bet visticamāk spēlēs Spānijā vai Anglijā...

žēl ka traumas sezonas sākumā traucēja un vēlāk nespēja iekļūt pirmajās sastāvā!