Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Manē atgriezīsies "Liverpool" sastāvā pēc pirmās oficiālās spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Manē atgriezīsies "Liverpool" sastāvā pēc pirmās oficiālās spēles
Sadio Manē. Foto: PA Pictures/Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētājas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops pavēstījis, ka kreisās malas uzbrucējs Sadio Manē, kurš kopā ar Senegālas izlasi sasniedza Āfrikas Nāciju kausa finālu, Anglijā atgriezīsies 5. augustā.

"Viņš ir labā formā," izteicās Klops. Manē sezona beidzās tikai sestdienas vakarā, kad Senegāla izšķirošajā mačā ar 0:1 piekāpās Alžīrijai. "Viņiem pēc tam bija svinības, un es par to priecājos – tas parāda, cik daudz nozīmē šis turnīrs un ka otrā vieta ir sasniegums."

"Tagad Sadio ir atvaļinājums, taču ne tas garākais – viņš atgriezīsies 5. augustā, pēc "Community Shield" spēles pret "Manchester City". Būs četras vai piecas dienas, lai sagatavotos Premjerlīgas pirmajai spēlei pret "Norwich", un desmit dienas, lai sagatavotos mačam pret "Chelsea" UEFA Superkausā," rēķināja Klops.

27 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā rādīja atzīstamu sniegumu. Manē Premjerlīgā aizvadīja 36 spēles, kurās guva 22 vārtus, dalot labākā snaipera godu ar komandas biedru Mohamedu Salāhu un "Arsenal" uzbrucēju Pjēru Emeriku Obamejangu. Savukārt Čempionu līgā Manē guva četrus vārtus.

Viņš pievienojās "Liverpool" 2016. gada vasarā, pirms tam pārstāvot "Southampton". Anglijā viņš nonāca no Austrijas Bundeslīgas, divas pilnas sezonas mugurā velkot Zalcburgas "Red Bull" kreklu.

Liverpūle "Community Shield" spēlē, kas norisināsies Vemblija stadionā, piedalīsies, jo "Manchester City" uzvarēja gan Premjerlīgā, gan FA kausā, un šādos gadījumos otra komanda ierasti ir Premjerlīgas otrās vietas ieguvēja.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/liverpo...