Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Pieļāvām milzīgas kļūdas"

Andris Liepa
Andris Liepa

Benitezs: "Pieļāvām milzīgas kļūdas"
Rafaels Benitezs
Foto: AP

Jau ziņojām par vakardienas lielisko Premjerlīgas maču starp "Liverpool" un "Arsenal" futbolistiem, kas noslēdzās 4:4. "Liverpool" treneris Rafaels benitezs izteica nožēlu par pieļautajām rupjajām kļūdām aizsardzībā.

Rafaels Benitezs: "Ja “Manchester United” šodien uzvarēs mums būs grūti. Taču viņiem vēl jāuzvar un vēl arī jāspēlē ar “Arsenal”, tā ka skatīsimies, kas notiks. Par mūsu spēli – pozitīvā lieta ir tāda, ka iesitām četrus vārtus pret “Arsenal”, un ka tas bija labs mačs. Vēl viena pozitīva lieta – mani spēlētāji cīnījās un smagi strādāja uz laukuma. Tā tam jābūt līdz pat sezonas beigām. Tomēr sarūgtinoši, ka ielaidām četrus vārtus – normālā gadījumā mēs šādus vārtus neielaistu. Pieļāvām milzīgas kļūdas. To grūti izskaidrot, jo dažādos spēles posmos tie bija pilnīgi dažādi spēlētāji... Godīgi sakot, nevar atcerēties nevienu Pepes Reinas atvairītu sitienu – tie bija četri momenti un četri vārti, kas visi radās pēc mūsu kļūdām. Personīgi man pašam lielākais sarūgtinājums ir par pēdējiem vārtiem, kurus ielaidām pēc pašu izpildīta stūra sitiena – spēlētājiem jākontrolē teritorija ārpus soda laukuma."

Arsēns Vengers: "Aršavins var spēlēt jebkurā pozīcijā, kā jau ikviens lielisks futbolists. Viņš guva četrus vārtus, taču beigās veiksmīgi piedalījās arī kombinacionālā spēlē. Viņa arsenālā ir prasme strauji mainīt virzienu, arī daudz triku, un tas padara viņu par bīstamu. Kopumā tas bija neprātīgs mačs ar augstas tehnikas paraugdemonstrējumiem – jūs redzējāt, cik daudz iespēju abas komandas izveidoja. Mēs esam pa pusei laimīgi, ka iesitām četrus, bet pa pusei nelaimīgi, ka ielaidām četrus Arī ir vilšanās, ka, esot vadībā ar 4:3, neizturējām divas minūtes, taču esmu pateicīgs savai komandai par parādīto lielisko sniegumu."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 10:30, pirms 15 gadiem
Spēle fantastiska
Slēpts komentārs: MaiklsNaits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Owen Lee Hargreaves

  -4 [+] [-]

, 2009-04-22 11:49, pirms 15 gadiem
Nee Arsenal vajadzeeja uzvaret.. lai Chelsea ir ssnaces..

  -1 [+] [-]

, 2009-04-22 12:38, pirms 15 gadiem
nu ja būsim līdz galam taisnīgi tad jāatzīmē,ka arī Liverpool guvas savus vārtus pēc Arsenal aizsargu kļūdām,jo tādu aizsardzību es redzēju pirmo reizi,Sagnam laikam vispār sliktākā spēle Arsenal rindās,Silvsetre vispār vāks ļoti švaki jau izskatijās pret Chelsea,bet vakar tik lēns it kā negribētu nemaz spēlēt,Toure arī vakar pieļāva diezgan rupjas kļūdas,kas palīdzēja Torresam veidot momentus nu Gibbs čalis centās cik varēja!

     [+] [-]

, 2009-04-22 13:02, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: nu ja būsim līdz galam taisnīgi tad jāatzīmē,ka arī Liverpool guvas savus vārtus pēc Arsenal aizsargu kļūdām,jo tādu aizsardzību es redzēju pirmo reizi,Sagnam laikam vispār sliktākā spēle Arsenal rindās,Silvsetre vispār vāks ļoti švaki jau izskatijās pret Chelsea,bet vakar tik lēns it kā negribētu nemaz spēlēt,Toure arī vakar pieļāva diezgan rupjas kļūdas,kas palīdzēja Torresam veidot momentus nu Gibbs čalis centās cik varēja!
Vot te Tev pilnīga taisnība! Arsenal aizsardzība bija pilnīga katastrofa, brīžiem dusmas pārvērtās smieklos, jo Silvestrs ar Sanja brīžiem paši centās izveidot momentus priekš Pool uzbrucējiem Tur 4 vārtu vietā varēja ielaist visus 8! Pool aizsargi protams arī muļķīgi kļūdijās, bet nu Aršavins savā zvaigžņu stundā realizēja visas iespējamās izdevības, 2.golā pat pus izdevību!

     [+] [-]

, 2009-04-22 15:01, pirms 15 gadiem
mīīī un žēēē ... ar dievu titul
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja