Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Zaudējām pelnīti''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fergusons: "Zaudējām pelnīti''
Alekss Fergusons
Foto: AFP

Vakar Anglijas Premjerlīgā čempione ''Manchester United'' piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, ar 0:2 izbraukumā piekāpjoties ''Fulham''. Pēc mača Mančestras galvenais treneris Alekss Fergusons atzina, ka viņa vadītā komanda zaudējusi pelnīti.

''Viņi sāka ļoti labi, bet mēs laikam domājām par neseno kausa spēli, kurā pirms dažām nedēļām šeit uzvarējām. Bēdīgi ir tas, ka spēlētāji nespēja atbilstoši koncentrēties šim mačam. Zaudējumi martā un aprīlī var būt izšķiroši cīņā par titulu. Labi, ka mums, lai arī neliels, bet ir pārsvars turnīra tabulā. Cerams, ka pēc izlašu spēļu pārtraukuma atgūsim savu labāko formu,'' teica Fergusons.

Fergusons par Veina Rūnija noraidījumu izteicās sekojoši: ''Rūnijs nemeta bumbu tiesnesim, bet gan uz to vietu, no kuras bija jāizpilda soda sitiens. Viņš bumbu meta, jo vēlējās, lai spēle ātrāk atsāktos. Ko gan citu tur vēl var piebilst? Bet nav nozīmes runāt par tiesnesi. Mēs nespēlējām pietiekami labi pirmajā puslaikā un tāpēc zaudējām šo spēli. Nākamā spēle mums būs savā laukumā pret ''Aston Villa'', un tā būs ļoti izšķiroša.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

1 2 36 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 11:29, pirms 15 gadiem
Zaudējāt pelnīti

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 11:30, pirms 15 gadiem
nja atrak vajag aizmirst zaudejumus un domat par nakamajam spelem .....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 11:36, pirms 15 gadiem
No Fergusona tādus vādus bieži nenākās dzirdēt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-03-22 11:42, pirms 15 gadiem
Rooney & Scholes droši vien sapelnījuši vairāk sarkanās nekā visa pārējā komanda kopā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-22 11:57, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: Jā un no Beniteza var dzirdēt tikai vēl lielākas huiņas.
Protams, protams! Ne jau Rafa ir neapmierināts ar sastādīto kalendāru un tiesnešiem.. Ja Tu domā par to reizi, kad viņš pateica par Fergusonu visu, ko viņš domā, tad tā bija tikai taisnība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-22 12:09, pirms 15 gadiem
Pec sastava nevaretu pateikt ka MU ir labaka komanda bet pec komandas speles noteikti tadad ir

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 12:36, pirms 15 gadiem
LuissH1 rakstīja: uz nākamo spēli Polu būtu vārtos jāliek
Nevar jau - sarkanā

  +6 [+] [-]

, 2009-03-22 12:37, pirms 15 gadiem
gorks13 rakstīja: Pec sastava nevaretu pateikt ka MU ir labaka komanda bet pec komandas speles noteikti tadad ir
Traks esi? MU sastāvs tieši ir superlabs, tikai vakar spēle nevedās!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 12:37, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: Jā un atceramies arī kas notika pēc tās taisnības pateikšanas.
Lūk - vakar tiesnesis pilnīgi nepamatoti parādīja otru dzelteno kartiņu Rūnijam.
Nu parādi man, kur SAF's kko činkst par to.
Nu kur ir?
Nu un, kas notika? Jā, labi Liverpool atlaida pārsvaru, bet katrai komandai sezonā ir tādi "krituma" periodi, un, manuprāt, "United" tieši tagad sākās šis periods. Šajā spēlē viņš īpaši neko nečinkst, bet, ir bijiušas spēles, kad viņš pārtraukumā iet runāt ar tiesnesi, un pasaki, tas ir normāli?
Lūk speciāli priekš Tevi atradu, kur viņš nīd par kalendāru : Fergusons čīkst par Premjerlīgas kalendāru

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 12:44, pirms 15 gadiem
youtube.com: YouTube - Rooney Red Card vs Fulham

nu izskatās jau mazliet agresīvi un uz tiesnesi raidīta bumba,tomēr šaubīgs tiesneša lēmums!

bet nav mana problēma!

     [+] [-]

, 2009-03-22 12:44, pirms 15 gadiem
Labi, ka vismaz pateica taisnību.

     [+] [-]

, 2009-03-22 13:07, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: Jā un atceramies arī kas notika pēc tās taisnības pateikšanas.
Lūk - vakar tiesnesis pilnīgi nepamatoti parādīja otru dzelteno kartiņu Rūnijam.
Nu parādi man, kur SAF's kko činkst par to.
Nu kur ir?
Nu visvairak jus te činkstat.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-22 13:39, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Nu un, kas notika? Jā, labi Liverpool atlaida pārsvaru, bet katrai komandai sezonā ir tādi "krituma" periodi, un, manuprāt, "United" tieši tagad sākās šis periods. Šajā spēlē viņš īpaši neko nečinkst, bet, ir bijiušas spēles, kad viņš pārtraukumā iet runāt ar tiesnesi, un pasaki, tas ir normāli?
Lūk speciāli priekš Tevi atradu, kur viņš nīd par kalendāru : http://esports.lv/futbols/anglija/10112008-fergusons_i_cikst_i_par_premjerligas_kale
Tak paklusējis būtu. Par Beniteza lielo muti sen visā Anglijā smejas. Protams, ka Fergusons tāpat kā daudzi citi regulāri visu ko izrunājas, bet nu, ja tu sāc uzbraukt Fergusonam par to, tad esi arī konsekvents pret Benitezu.

Labs piemērs - pavisam nesen Benitezs izrunājās, ka Man United pēdējos gados esot spēlētēju iegādei iztērējuši daudz vairāk naudas nekā Liverpool, kas, lūk, dodot viņiem priekšrocības.
Nu, re, daži parēķināja un izrādās, ka pēdējo 5 gadu laikā taisni Liverpool ir iztērējuši par £24'000'000 vairāk.
Benitezs atkal, nezinot faktus, muti brūķējis.

     [+] [-]

, 2009-03-22 13:44, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Lūk speciāli priekš Tevi atradu, kur viņš nīd par kalendāru : http://esports.lv/futbols/anglija/10112008-fergusons_i_cikst_i_par_premjerligas_kale
Starp citu Fergusons par kalendāru izteicās ļoti pareizi. Kāpēc Anglijas futbola federācijai sastādīt tādu kalendāru, kas traucē kādai no Anglijas komandām parādīt labāko sniegumu Čempionu līgā? Es tur neredzu loģiku. Fergusons tieši šo apstākli arī nokritizēja.
Tas būtu tas pats, kas, ja LFF veidotais kalendārs Ventspils-Dinaburga spēles dēļ neļautu Ventspilij normāli sagatavoties, piemēram, spēlei pret Barcelona. Kuram Latvijā no tā būtu kāds labums? Un tieši tāpat ir Anglijā.

     [+] [-]

, 2009-03-22 14:05, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Tak paklusējis būtu. Par Beniteza lielo muti sen visā Anglijā smejas. Protams, ka Fergusons tāpat kā daudzi citi regulāri visu ko izrunājas, bet nu, ja tu sāc uzbraukt Fergusonam par to, tad esi arī konsekvents pret Benitezu.

Labs piemērs - pavisam nesen Benitezs izrunājās, ka Man United pēdējos gados esot spēlētēju iegādei iztērējuši daudz vairāk naudas nekā Liverpool, kas, lūk, dodot viņiem priekšrocības.
Nu, re, daži parēķināja un izrādās, ka pēdējo 5 gadu laikā taisni Liverpool ir iztērējuši par £24'000'000 vairāk.
Benitezs atkal, nezinot faktus, muti brūķējis.
Kā tad Tu vari zināt, ka visa Anglija smejas? Tāpat kā daudzi citi izrunājas? Es neesmu redzējis īpaši daudz citus trenerus, kuri iet starplaikā ar tiesnesi runāt.. Fergusons izteicies, ka ķip Ronaldu pārāk maz tiesneši aizsargā.. Pasaki man kapēc Ronaldu būtu vairāk jāizsargā par pārejiem spēlētājiem? Ja viņam tā bail, ka Ronaldu dabūs traumu, tad, lai vispār nelaiž laukumā. Es saprotu, ka tas ir viens no MU līderiem, taču noteikumi visiem ir vienādi, un neviens nav jaizsargā atsevišķi. Par kalendāru - Tas, ka Fergusons tagad it kā "nokritizēs" EPL vadībā, tas taču neko nemainīs, viņi jau neies tagad mainīt kalendāru, jā, varbūt nākamajā sezonā ņems to vērā, bet ne jau tagad ies speciāli priekš "United" kalendāru mainīt. Nu tu arī salīdzināji. Varētu padomat, ka "Ventspils" katru gadu tiek ČL un cīnās par titulu. "United" sastāvs, manuprāt, ir labi nokomplektēts, un arī rezerves varētu nospēlēt normāli, atšķirībā no "Ventspils".

     [+] [-]

, 2009-03-22 14:30, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Kā tad Tu vari zināt, ka visa Anglija smejas? Tāpat kā daudzi citi izrunājas? Es neesmu redzējis īpaši daudz citus trenerus, kuri iet starplaikā ar tiesnesi runāt.. Fergusons izteicies, ka ķip Ronaldu pārāk maz tiesneši aizsargā.. Pasaki man kapēc Ronaldu būtu vairāk jāizsargā par pārejiem spēlētājiem? Ja viņam tā bail, ka Ronaldu dabūs traumu, tad, lai vispār nelaiž laukumā. Es saprotu, ka tas ir viens no MU līderiem, taču noteikumi visiem ir vienādi, un neviens nav jaizsargā atsevišķi. Par kalendāru - Tas, ka Fergusons tagad it kā "nokritizēs" EPL vadībā, tas taču neko nemainīs, viņi jau neies tagad mainīt kalendāru, jā, varbūt nākamajā sezonā ņems to vērā, bet ne jau tagad ies speciāli priekš "United" kalendāru mainīt. Nu tu arī salīdzināji. Varētu padomat, ka "Ventspils" katru gadu tiek ČL un cīnās par titulu. "United" sastāvs, manuprāt, ir labi nokomplektēts, un arī rezerves varētu nospēlēt normāli, atšķirībā no "Ventspils".
1) Izlasi vēlreiz uzmanīgi Fergusona intervijas, kur viņš runā par Ronaldo aizsargāšanu. Viņš nevis saka, ka Ronaldo ir papildus jāaizsargā, bet gan to, ka pret Ronaldo ir jāattiecas tāpat kā pret citiem futbolistiem. Pret Ronaldo noteikumi tiek pārkāpti daudz biežāk nekā pret daudziem citiem, bet tiesneši daļu no šiem pārkāpumiem ignorē. Fergusons uzskata, ka, ja reiz ir pārkāpums, tad tiesnesim ir jāreaģē. Un ja ir 100 pārkāpumi, tad jāreaģē 100 reizes, nevis tikai 70 (es, protams, pārspīlēju).

2) Tāpat Fergusons par Ronaldo aizsargāšanu ir runājis arī rupjo pārkāpumu kontekstā. Anglijā diezgan regulāra parādība iepriekšējos gados ir bijusi rupju pārkāpumu izdarīšana spēles pirmajās minūtēs, jo tiesneši bieži vien šajos spēles sākuma mirkļos atsakās rādīt kartītes. Tad nu daudzi pretinieku komandu spēlētāji izmanto šo tiesnešu vaļību un, piemēram, spēles pirmajā vai otrajā minūtē iebrauc Ronaldo kājās. Fergusons saka, ka būtu jābūt tā, ka ir vienalga, kura ir minūte. Ja reiz ir rupjš pārkāpums (kaut pirmajās 5 sekundēs), ir jārāda kartīte. Es piekrītu Fergusonam. Un te nav runa tikai par Ronaldo (tā ir sagadīšanās, ka arī Ronaldo no tā ir cietis), te ir runa par visiem premjerlīgas spēlētājiem. Ir jābūt konsekvencei.

3) Nav svarīgi, vai Ventspils iekļūst vai neiekļūst Čempionu līgā. Tas bija tikai piemērs. Es Ventspils vietā varēju pateikt piemēru ar Kipras Anorthosis.
Tāpat nav svarīgi, kādas ir United rezerves. Svarīgi ir tas, ka ikvienas valsts futbola federācijai būtu jādara viss iespējamais, lai šīs valsts klubiem labi veiktos starptautiskās sacensībās. Nu, tas taču ir pašsaprotami.
Un Fergusons taču ne vārda neteica, lai tagad fiksi kāds maina kalendāru! Ja tomēr teica, vai vari parādīt citātu? Cik zinu, Fergusons vienkārši atkal un atkal atkārto, ka šo te manis minēto pašsaprotamo lietu - valstu federācijām ir jāatbalsta savi klubi. Un, sastādot kalendārus, jāņem vērā Fergusona minētie faktori.
Ja Benitezs tik ļoti gribēja kaut ko uzbraukt Fergusonam par šo, tad vienīgais veids, kā to izdarīt, būtu bijis pierādīt, kāpēc federācijām tomēr nav pareizi atbalstīt valsts klubu sniegumu starptautiskos turnīros.

     [+] [-]

, 2009-03-22 14:32, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Kā tad Tu vari zināt, ka visa Anglija smejas?
Nu, es tak pārspīlēju. Nevajag uztvert burtiski.

     [+] [-]

, 2009-03-22 15:07, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: 1) Izlasi vēlreiz uzmanīgi Fergusona intervijas, kur viņš runā par Ronaldo aizsargāšanu. Viņš nevis saka, ka Ronaldo ir papildus jāaizsargā, bet gan to, ka pret Ronaldo ir jāattiecas tāpat kā pret citiem futbolistiem. Pret Ronaldo noteikumi tiek pārkāpti daudz biežāk nekā pret daudziem citiem, bet tiesneši daļu no šiem pārkāpumiem ignorē. Fergusons uzskata, ka, ja reiz ir pārkāpums, tad tiesnesim ir jāreaģē. Un ja ir 100 pārkāpumi, tad jāreaģē 100 reizes, nevis tikai 70 (es, protams, pārspīlēju).

2) Tāpat Fergusons par Ronaldo aizsargāšanu ir runājis arī rupjo pārkāpumu kontekstā. Anglijā diezgan regulāra parādība iepriekšējos gados ir bijusi rupju pārkāpumu izdarīšana spēles pirmajās minūtēs, jo tiesneši bieži vien šajos spēles sākuma mirkļos atsakās rādīt kartītes. Tad nu daudzi pretinieku komandu spēlētāji izmanto šo tiesnešu vaļību un, piemēram, spēles pirmajā vai otrajā minūtē iebrauc Ronaldo kājās. Fergusons saka, ka būtu jābūt tā, ka ir vienalga, kura ir minūte. Ja reiz ir rupjš pārkāpums (kaut pirmajās 5 sekundēs), ir jārāda kartīte. Es piekrītu Fergusonam. Un te nav runa tikai par Ronaldo (tā ir sagadīšanās, ka arī Ronaldo no tā ir cietis), te ir runa par visiem premjerlīgas spēlētājiem. Ir jābūt konsekvencei.

3) Nav svarīgi, vai Ventspils iekļūst vai neiekļūst Čempionu līgā. Tas bija tikai piemērs. Es Ventspils vietā varēju pateikt piemēru ar Kipras Anorthosis.
Tāpat nav svarīgi, kādas ir United rezerves. Svarīgi ir tas, ka ikvienas valsts futbola federācijai būtu jādara viss iespējamais, lai šīs valsts klubiem labi veiktos starptautiskās sacensībās. Nu, tas taču ir pašsaprotami.
Un Fergusons taču ne vārda neteica, lai tagad fiksi kāds maina kalendāru! Ja tomēr teica, vai vari parādīt citātu? Cik zinu, Fergusons vienkārši atkal un atkal atkārto, ka šo te manis minēto pašsaprotamo lietu - valstu federācijām ir jāatbalsta savi klubi. Un, sastādot kalendārus, jāņem vērā Fergusona minētie faktori.
Ja Benitezs tik ļoti gribēja kaut ko uzbraukt Fergusonam par šo, tad vienīgais veids, kā to izdarīt, būtu bijis pierādīt, kāpēc federācijām tomēr nav pareizi atbalstīt valsts klubu sniegumu starptautiskos turnīros.
1.) Nu nezinu, manuprāt, pret Ronaldu attiecās tieši tāpat kā pret pārējiem spēlētājiem, jā varbūt Fergusonam liekas, ka pret Ronaldu biežāk pārkāpj noteikumus, jo viņš arī biežāk simulē(pēdējā laikā nav tik izteikti). Domāju, ka tiesneši pāris reizes ir pareizi darījuši, ka šo it kā pārkāpumus ignorē, jo ne jau vienmēr pret Ronaldu tos sodus uztaisa. Tiesneši redz, ka viņš vienā epizodē nosimulē, un neiedod sodu, bet nākamajā, kur tiešām vajadzētu būt sodam viņš atkal negrib dot to sodu.

2.) Par tām pirmajām minūtēm piekrītu. Tiešām tiesnešiem vajadzētu dot kartiņu vienalga, kurā minūtē ir bijis tas pārkāpums. Vienkārši, tas, ka tā ir noticis pret Ronaldu tā ir sagadīšanās. Domāju, ka no šīs rupjības nav pasargāts neviens, bet ir arī tiesneši, kuri ir gatavi dot, un arī dod tās kartiņas pirmajās minūtēs, bet tieši Premjerlīgā tādi tiešām nav daudz.

3.) Nu vienā ziņā EPL būtu jārūpējās par labi sastādīu kalendāru, bet domāju, ka jebkurai komandai nav viegli spēlēt divos, vai trīs turnīros uzreiz, tāpēc arī pašiem ir jāmāk sagatavoties vairākiem turnīriem vienlaicīgi un, ja kalendārs būtu sastādīts parocīgi, tad tas nāktu tikai bonusā. Cik zinu Fergusons izteicās, ka tieši "United" šis kalendārs ir neparocīgs, bet par parējiem TOP 4 viņš neko neteica. Pārējām komandām, taču arī nav tik izdevīgi sastādīti tie kalendāri, bet viņi necenšās gausties, un cenšās pēc iespējas atrāk sagatavoties nākamajām spēlēm. Benitezs jau neteica tikai par kalendāru.. Viņš teica, arī par tiesnešiem. Tas nav normāli, ka Fergusons sezonas pirmajā daļā tik bieži nīdēja par tiesnešiem, un kādā sakarā viņš iet runāt pārtraukumā ar viņiem? Tas nav vajadzīgs! Lai tiesneši dara savu darbu, un viņš trenē savu komandu, neskatoties kā laukumā darbojās tiesneši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 15:35, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: Hills - nokačā jebkuru video, kur ir Ronaldu un katrā epizodē redzēsi ka viņam vismaz reizi uzsit pa kājām, nogāž, pietur utt.

Par to "papildus" aizsargāšanu Fērgijs saka tāpēc - ka Ronaldu ir daudz augstākas klases spēlētājs, nekā (piem) viss Fullham klubs kopā - un tāpēc pret viņu tiek pārkāpti biežāk noteikumi un tie tiek izdarīti rupjāk - tiesnesim ir jāsvilpj biežāk, lai liktu saprast ka "netīra" spēle netiks pieļauta.
Jā! It "īpaši" šajā video : youtube.com: YouTube - Cristiano Ronaldo - Diving Queen?
Tiešām izskatās, ka viņš vispār nesimulē!

  -2 [+] [-]

, 2009-03-22 15:37, pirms 15 gadiem
Nu jā, zaudējums pelnīts. Varbūt Aleksam paskatīties aizsardzības virzienā transfēru sezonā? Tā nebija uzdevumu augstumos, vakar. Jācenšas aizmirst šos divus zaudējumus un turpināt!

Būtu interesanti dzirdēt, ko viņš domā par "vārtsargu" Skoulzu. Pēc spēles pret "Zenit" vēl aizstāvēja, bet vai tagad nebūs par biežu spēlēt volejbolu neīstajā laukumā?

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 15:55, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu jā, zaudējums pelnīts. Varbūt Aleksam paskatīties aizsardzības virzienā transfēru sezonā? Tā nebija uzdevumu augstumos, vakar.
Aizsardzība United kopumā ir fantastiska šogad!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 16:37, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: 1.) Tiesneši redz, ka viņš vienā epizodē nosimulē, un neiedod sodu, bet nākamajā, kur tiešām vajadzētu būt sodam viņš atkal negrib dot to sodu.

3.) Tas nav normāli, ka Fergusons sezonas pirmajā daļā tik bieži nīdēja par tiesnešiem.
1) Tas ir jāizbeidz.

3) Tiesāšanas kvalitāte Anglijā ir zema - tas ir fakts. Kāpēc gan publiski par to nerunāt? Kāpēc tiesnešu "aizskaršana" ir tāds tabu?
Fergusons glužu vienkārši mēdz pēc spēlēm norādīt uz vienu vai otru gadījumu, kad tiesneši pieņēmuši nepareizus lēmumus.

Par runāšanu ar tiesnesi spēles starplaikos - šis ir tāds neviennozīmīgs apstāklis, jo es nezinu, ko Fergusons saka. Principā ietekmēt tiesnešus, izdarot uz viņiem spiedienu, ir nepareizi. No otras puses - ja Fergusons gluži vienkārši viņiem atgādina, ka par rupjiem pārkāpumiem ir jādod kartītes vai arī, ka nav jāfantazē par Ronaldo simulāciju tikai tāpēc, ka viņš kaut kad iepriekš simulēja, tad, manuprāt, viss ir ok.
Būtība šādā gadījumā ir tāda, ka Fergusons tikai cīnās par to, lai tiesneši nodrošinātu tiesāšanu atbilstoši spēles noteikumiem.
Es gribu izteikt cerības, ka Fergusonam nav nācies nevienam tiesnesim izteikt aizrādījumus par smagākiem pārkāpumiem (šajā sakarā iesaku tev, Hill, tava "vārda brāļa" grāmatu palasīt (meklē googlē: Declan Hill: "The Fix")).

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 16:58, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: 1) Tas ir jāizbeidz.

3) Tiesāšanas kvalitāte Anglijā ir zema - tas ir fakts. Kāpēc gan publiski par to nerunāt? Kāpēc tiesnešu "aizskaršana" ir tāds tabu?
Fergusons glužu vienkārši mēdz pēc spēlēm norādīt uz vienu vai otru gadījumu, kad tiesneši pieņēmuši nepareizus lēmumus.

Par runāšanu ar tiesnesi spēles starplaikos - šis ir tāds neviennozīmīgs apstāklis, jo es nezinu, ko Fergusons saka. Principā ietekmēt tiesnešus, izdarot uz viņiem spiedienu, ir nepareizi. No otras puses - ja Fergusons gluži vienkārši viņiem atgādina, ka par rupjiem pārkāpumiem ir jādod kartītes vai arī, ka nav jāfantazē par Ronaldo simulāciju tikai tāpēc, ka viņš kaut kad iepriekš simulēja, tad, manuprāt, viss ir ok.
Būtība šādā gadījumā ir tāda, ka Fergusons tikai cīnās par to, lai tiesneši nodrošinātu tiesāšanu atbilstoši spēles noteikumiem.
Es gribu izteikt cerības, ka Fergusonam nav nācies nevienam tiesnesim izteikt aizrādījumus par smagākiem pārkāpumiem (šajā sakarā iesaku tev, Hill, tava "vārda brāļa" grāmatu palasīt (meklē googlē: Declan Hill: "The Fix")).
Bet nav vajadzīgs tiesnešiem norādīt, kurā momentā viņiem bija jādod sods, bet kurā nē. To viņi paši izlems, un pilnībā Tev piekrītu, ka tiesāšanu EPL jau nu tiešām vajadzētu labākā līmenī organizēt.

Cik zinu, tad Fergusons jau šosezons dēļ savas aizrādīšanas tiesnešiem ir dabūjis diskābeli uz vienu, vai divām spēlēm. Tiešām, tiesnešus ietekmēt ir nepareizi, un vienalga, cik slikti vai, kādu sodu viņš nav iedevis. Par to var tiesnešu ietekmēšanu var atrauties baigo naudas sodu, un, manuprāt, tas tiešām nav vajadzīgs. Gan jau, ka tiesnesis pats zina, ka pa pārkāpumiem ir jādod sods. Manuprāt, pēc spēles var pieiet un aprunāties ar tiesnesi par dažiem nesaprotamiem viņa lēmumiem, bet ne jau iet ar viņu starplaikā runāt, un kur nu vēl pēc spēles publiski, apgalvot, ka viņš ir slikti notiesājis. Cik zinu, tad šosezon ir bijuši pāris gadījumi, kad pēc slikti notiesātas spēles, tas tiesnesi kādu mēnesi Premjerlīgu vairāk netiesā.. Tā, kā FA visu redz..
Nē, paldies negribās kautkā tagad grāmatu lasīt..

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 17:04, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Nē, paldies negribās kautkā tagad grāmatu lasīt..
Tad vismaz autora interviju izlasi!
spiegel.de

Ja ieintriģēs, autora mājas lapā ( howtofixasoccergame.com ) var atrast diezgan daudz pētījuma datu - interviju transkriptus ar futbolistiem, audio ierakstus, utt.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-22 17:04, pirms 15 gadiem
OncleSam, vispaar diivaini - kaa kkas notiek, kur tiesneshi vainiigi, tu vinjus meties aizstaaveet, traks palikdams! Tikliidz vinji izdara kko pret United, tu esi gatavs vinjus nosist un veel sazin ko ar vinjiem izdariit!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 17:08, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: OncleSam, vispaar diivaini - kaa kkas notiek, kur tiesneshi vainiigi, tu vinjus meties aizstaaveet, traks palikdams! Tikliidz vinji izdara kko pret United, tu esi gatavs vinjus nosist un veel sazin ko ar vinjiem izdariit!
/+/

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 17:10, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Tad vismaz autora interviju izlasi!
spiegel.de

Ja ieintriģēs, autora mājas lapā ( howtofixasoccergame.com ) var atrast diezgan daudz pētījuma datu - interviju transkriptus ar futbolistiem, audio ierakstus, utt.
Tad jau redzēs.. Bļin, normāla diskusija sanāca.. Būtu ar kādu citu tāda runa aizgājusi drošvien būtu sākušies - Liverpool smird, GLORY MU utt.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 17:16, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Bļin, normāla diskusija sanāca.. Būtu ar kādu citu tāda runa aizgājusi drošvien būtu sākušies - Liverpool smird, GLORY MU utt.
Nē, nu, cik es esmu pamanījis, tādas frāzes lielākoties sākas tad, kad nekā cita gluži vienkārši nav ko pateikt.
Tipa pasakot, ka "Liverpool smird" vai "Ronaldo ir meitene", tu uzreiz būsi pastiprinājis savus argumentus un pierādījis savu taisnību.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-22 17:17, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Nē, nu, cik es esmu pamanījis, tādas frāzes lielākoties sākas tad, kad nekā cita gluži vienkārši nav ko pateikt.
Tipa pasakot, ka "Liverpool smird" vai "Ronaldo ir meitene", tu uzreiz būsi pastiprinājis savus argumentus un pierādījis savu taisnību.
Labi, ka šoreiz nekas tāds neatgadījās.. Bet Ronaldu ir meitene.. Da nē, viss ok!
1 2 36 komentāri