Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ouvens atmet cerības par tikšanu Anglijas izlasē

Andrejs Siliņš

Ouvens atmet cerības par tikšanu Anglijas izlasē
Maikls Ouvens
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" uzbrucējs Maikls Ouvens izteicies, ka atmetis cerības par iekļūšanu Anglijas izlasē vasara gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā.

30 gadus vecais Ouvens Anglijas valstsvienības sastāvā aizvadījis 89 mačus, kuru laikā pretinieku vārtsargus pārspējis 40 vārtus. Pēdējo reizi izlasē uzbrucējs spēlējis 2008. gada martā. "Pagājis ļoti ilgs laiks kopš pēdējo reizi biju sastāvā," sacīja Ouvens, norādot, ka īsti vairs necer uz iekļūšanu sastāvā. "Padoties nekad nepadodos, bet izredzes ir mazas."

Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello izteicies, ka, lai spēlētājs cerētu uz iekļūšanu sastāvā, viņam jābūt savā klubā komandas pamatsastāva spēlētājam. Ouvens nav regulāri bijis "United" pamatsastāvā. Šajā sezonā uzbrucējs, kurš klubam pievienojās 2009. gada vasarā no "Newcastle United", mančesteriešu sastāvā pamatsastāva izgājis vien piecos Premjerlīgas mačos. Kopumā Mančesteras kluba labā šosezon Ouvens guvis septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -4 [+] [-]

, 2010-02-22 19:20, pirms 14 gadiem
Жаль (( на мой взгляд один из лучших нападающих в истории английскокого футбола)))

  -1 [+] [-]

, 2010-02-22 19:21, pirms 14 gadiem
diezgan logjiski, ja jem veeraa, ka uzbruceeju pietiek, kas ir savu klubu pamatsastaavaa un ber iekshaa , teiksim, taa- regulaari. Ovens var izlasee tikt tikai ja Ruunijs un Defo abi satraumeejas

     [+] [-]

, 2010-02-22 19:52, pirms 14 gadiem
jā, Kapello ir bargs. protams, žēl, jo Ouvens noderētu Anglijai kā rezervists - nākošais uz maiņu uzbrucējs. tik un tā būs daudz spēlētāju, kuri tiks izmantoti minimāli PK laikā. un kāds uz maiņu nākošais uzbrucējs var būt labāks angļiem par Maiklu? neviens, jo sit viņš tiešām bieži priekš spēlētāja, kurš spēlē vienā no pasaules vadošajiem klubiem, nākot uz maiņu. ceru, ka tomēr viņš tiks izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 20:14, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: jā, Kapello ir bargs. protams, žēl, jo Ouvens noderētu Anglijai kā rezervists - nākošais uz maiņu uzbrucējs. tik un tā būs daudz spēlētāju, kuri tiks izmantoti minimāli PK laikā. un kāds uz maiņu nākošais uzbrucējs var būt labāks angļiem par Maiklu? neviens, jo sit viņš tiešām bieži priekš spēlētāja, kurš spēlē vienā no pasaules vadošajiem klubiem, nākot uz maiņu. ceru, ka tomēr viņš tiks izlasē.
Pašlaik pirmais impact sub ir Defo, ko Kapello pēdējās spēlēs ir sekmīgi iespēlējis šajā lomā un diez vai radikāli līdz čempim tas statuss mainīsies. Vēl jau rindā stāv arī Bents, bet tas tagad ir vājākā formā, Agbonlahoram ir pluss ātrums, bet liels mīnuss - uzbrukumu noslēgšana - tomēr visi viņi nomināli ir priekšā Ouvenam.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-22 20:40, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Pašlaik pirmais impact sub ir Defo, ko Kapello pēdējās spēlēs ir sekmīgi iespēlējis šajā lomā un diez vai radikāli līdz čempim tas statuss mainīsies. Vēl jau rindā stāv arī Bents, bet tas tagad ir vājākā formā, Agbonlahoram ir pluss ātrums, bet liels mīnuss - uzbrukumu noslēgšana - tomēr visi viņi nomināli ir priekšā Ouvenam.
es biju domājis, ka Defo būs pamatā..

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 20:56, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Pašlaik pirmais impact sub ir Defo, ko Kapello pēdējās spēlēs ir sekmīgi iespēlējis šajā lomā un diez vai radikāli līdz čempim tas statuss mainīsies. Vēl jau rindā stāv arī Bents, bet tas tagad ir vājākā formā, Agbonlahoram ir pluss ātrums, bet liels mīnuss - uzbrukumu noslēgšana - tomēr visi viņi nomināli ir priekšā Ouvenam.
Tas pats Zamora šobrīd ir pārāks par Ouvenu.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 21:10, pirms 14 gadiem
termometrs,
Defo tiek iemēģināts kā impact sub tieši tāpēc, ka
1. Rūnijs ir undroppable
2. Pamata uzbrukuma duets ir Rūnijs + garais uzbrucējs atkarībā no formas un spēļu prakses.

artuurs. k, - pārāks viņš pēc snieguma un formas par Ouvenu ir neapšaubāmi, un kaut tieši ko tādu es manuprāt iekomentēju iepriekšējā rakstā par šo pašu tēmu.
Bet es uzskatu, ka Zamora nemaz nekonkurē ar iepriekš pieminētajiem uzbrucējiem, viņš ir vienā barā ar garajiem Heskiju, K. Koulu, Krauču.

     [+] [-]

, 2010-02-22 21:58, pirms 14 gadiem
Njā, sāksim ar to, ka Man Utd rindās viņam grūti izkonkurēt Rūniju. Tas ir tikai skaidrs. Būtu jānotiek brīnumam, lai Kapello viņu paņemtu. Rokas nolaist nevajag, bet vajag strādāt un cīnīties, lai Berbatova vietā, piemēram, tiktu laukumā.

Ouens ir viens no visu laiku labākajiem angļu uzbrucējiem, bet viņa laiki bija Liverpool. Tagad Rūnijs, Defo, Kraučs, Kouls un Heskijs ir soli priekšā. Vēl jau arī Volkots un jaunais Agbonlahors...