Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hjūzs vēl runās pirms sodīs

Andrejs Siliņš

Hjūzs vēl runās pirms sodīs
Robinju
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris Marks Hjūzs nolēmis izrunāties ar brazīliešu futbolistu Robinju pirms piešķirt kādu sodu par pēkšņu aizbraukšanu no komandas bāzes.

Kā jau ziņots, ka Robinju atstāja komandas treniņnometni, pamatojot to ar "ģimenes iemesliem". Tāpat jau rakstījām, ka kluba vadība jau piešķīrusi futbolistam sodu 320 000 sterliņu mārciņu apmērā par šo izgājienu, taču komandas galvenais treneris vēl nav oficiāli pavēstījis, ka sodīs savu uzbrucēju.

"Robijs pameta mūs bez atļaujas, viņš juta, ka ir tiesīgs to darīt šajā gadījumā," intervijā BBC radio stāstīja Hjūzs. "Viņš šīs nedēļas nogalē būs atpakaļ un gatavs trenēties. Aprunāsimies un tikai tad pieņemšu kādus lēmumus."

"Man ir labas attiecības ar Marku Hjūzu un vienmēr esmu cienījis viņa lēmumus," savā mājaslapā raksta pats 24 gadus vecais Robinju, par kura pāreju no Madrides "Real" Mančesteras klubs samaksāja 32.5 miljonus mārciņu. "Apbrīnoju "City" līdzjutējus, kuri patiesi mīl futbolu. Ceru, ka gūšu pēc iespējas vairāk vārtus, lai palīdzētu mūsu komandai pāriet nākamajā līmenī."

Bija parādījušās runas, ka Robinju izteicis neapmierinātību ar to, ka klubam nav izdevies iegūt Kakā, kurš atteicās pārnākt uz "City" no itāliešu "AC Milan". "Šķiet, viņš jau bija lidmašīnā, kad parādījās informācija par to, ka darījums nav izdevies," Hjūzs neuzskata, ka tas bijis iemesls futbolista pēkšņajai aizbraukšanai.

Robinju pēc pāris dienām, 25. janvārī, kļūs 25 gadus vecs.

Izmantotie resursi:
BBC Radio
mcfc.co.uk
robinhoofficial.com

  +3 [+] [-]

, 2009-01-23 02:10, pirms 15 gadiem
nu pilnīgi loģiski,ka jāizskaidrojas un tad lemt-sodīt vai nē!

     [+] [-]

, 2009-01-23 16:03, pirms 15 gadiem
Robijs divaini skan