Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Maskerano diskvalificēts uz četrām spēlēm

Maskerano diskvalificēts uz četrām spēlēm
Foto: AP/Scanpix

Argentīniešu pussargam Havjeram Maskerano, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool'', par noraidījumu pēdējā Premjerlīgas mačā pret ''Portsmouth'' piešķirta diskvalifikācija uz četrām spēlēm.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā tika aizvadītas 18. kārtas spēles. Vienā no mačiem šīs sezonas pastarīte ''Portsmouth'', kura pašreiz ieņem pēdējo vietu čempionāta turnīra tabulā, savā laukumā uzņēma ''Liverpool'' futbolistus. Kopumā visā mačā ar rezultātu 2:0 pārāki bija mājinieki.

Pirmā puslaika izskaņā no laukuma tika noraidīts Argentīnas izlases spēlētājs Havjers Maskerano (ieskrēja kājās izraēlietim Talam Ben Haimam), un, ņemot vērā faktu, ka šajā sezonā brīdinājumu dēļ Maskerano jau izcietis vienu sodu, futbolistam tikusi piešķirta diskvalifikācija uz četriem mačiem. Sadursmes brīdī savainojumu guva arī pats Maskerano, kurš laukumu pameta klibojot. Neskatoties uz diskvalifikāciju, jau iepriekš kļuva zināms, ka savainojuma (kreisās kājas ceļa saišu sastiepums) dēļ 25 gadus vecais spēlētājs nevarēs palīdzēt savai komandai divas līdz trīs nedēļas.

Bez Maskerano ''Liverpool'' būs jāiztiek Premjerlīgas mačos pret ''Wolverhampton Wanderers'', ''Aston Villa'' un ''Tottenham Hotspur'', kā arī Anglijas kausa izcīņas spēlē pret ''Reading''. Pašreiz ''Liverpool'' Premjerlīgas turnīra tabulā pēc aizvadītajām 18 spēlēm ar 27 izcīnītajiem punktiem ieņem tikai 8. vietu, 14 punktus atpaliekot no līderes ''Chelsea''.

Jāatzīmē, ka slikto laika apstākļu dēļ atcelta šovakar paredzētā Premjerlīgas spēle starp ''Wigan Athletic'' un ''Bolton Wanderers'' komandām.

Izmantotie resursi:
liverpoolfc.tv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-21 15:59, pirms 14 gadiem
Ja. Mascherano nav tas tirakais speletajs, lai piedod pool fani, bet viņš bieži čīkst un pietēloti krīt!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 16:17, pirms 14 gadiem
Neskatoties uz to cik nepieciešams ir mascherano priekš Liverpooles tagad, ar prieku neredzēšu viņu uz šīm gaidāmajām spēlēm. Apnikušas ir šīs ierastās simulācijas...
Gaidām janvāra transfēru logu.