Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" pret "Manchester United" bez Džerarda un Toresa?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Liverpool" pret "Manchester United" bez Džerarda un Toresa?
Rafaels Benitezs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' galvenais treneris Rafaels Benitezs ir pamatīgi noraizējies pirms svētdienas lielās spēles pret ''Manchester United'', jo šajā spēlē, iespējams, liverpūliešiem nevarēs palīdz trīs vadošie futbolisti.

Vakar ''Liverpool'' UEFA Čempionu līgā ar 1:2 savā laukumā piekāpās Lionas ''Olympique'', piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas - divas spēles Čempionu līgā un divas Premjerlīgā. Šāda zaudējumu sērija Liverpūles klubam nav bijusi kopš 1987. gada.

Vakar spēlē pret ''Lyon'' komandas kapteinis Stīvens Džerards traumas dēļ nogāja no laukuma jau pirmajā puslaikā un diez vai varēs palīdzēt savai komandai svētdienas spēlē pret ''Manchester United''. Zem jautājuma zīmes ir arī Fernando Toresa un Glena Džonsona līdzdalība šajā mačā.

To, kas notiek, kad nespelē Džerards un Toress, varējām labi redzēt pagājušajā sestdienā, kad ''Liverpool'' izbraukumā ar 0:1 piekāpās ''Sunderland''. Šajā mačā ''sarkanie'' varēja zaudēt arī ar pārliecinošāku rezultātu, jo nospēlēja pagalam nesakarīgi.

Liverpūles galvenais treneris Rafaels Benitezs: ''Neatceros šādu situāciju ar savainojumiem. Pašreiz nezinu, kādu sastāvu varēšu izlikt svētdien pret ''Manchester United''. Jāpagaida, kamēr būs zināmi medicīnas pārbaudes rezultāti, tad būs skaidrība par dažu citu futbolistu veselības stāvokli.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2009-10-21 14:59, pirms 15 gadiem
Tā gadās,ja komandu balsta praktiski tikai uz diviem,trim spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: PolkaDot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-10-21 15:32, pirms 15 gadiem
nu cerams Voroņins nespēlēs ;D labāk, lai Babelu laiž.

  +6 [+] [-]

, 2009-10-21 16:11, pirms 15 gadiem
Neuztraucieties, arii United ir nelielas probleemas ar savainojumiem. Tikai atskjiriiba taada ka United ir arii rezervisti kas var nospeeleet sakariigi un komandas sniegums nebalstaas un 2-3 speeleetaaju pleciem. Kaa redzams, United var labi iztikt arii bez Ronaldo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-22 06:15, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: tas lkm ir bezceriigi bet tomer gribas lai poole vinnē un mu vairs nebutu liideri
Tavi vaardi piepildisies, mans deels !