Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Šei šosezon vairs nespēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

O'Šei šosezon vairs nespēlēs
Džons O'Šei ''Manchester United'' komandā ir iejuties arī vārtsarga lomā

Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionei ''Manchester United'' atlikušo sezonas daļu būs jāiztiek bez Īrijas aizsarga Džona O'Šei, kuram ir nopietns kājas savainojums.

28 gadus vecais aizsargs savainojumu guvis, spēlējot izlases sastāvā pērnā gada novembrī un kopš tā laika tā arī nav spējis sadziedēt traumu. Sākotnēji tika uzskatīts, ka Džonam ir parasts sasitums, taču situācija esot daudz nopietnāka, pavēstījis kluba galvenais treneris Alekss Fergusons.

''Tas ir liels trieciens gan pašam Džonam, gan komandai, jo viņš var spēlēt visās pozīcijās. Ļoti labi zinām mūsu aizsardzības problēmas. Viņš būtu varējis spēlēt jebkurā pozīcijā. Tas ir neparasts savainojums. Sākotnēji domājām, ka viņam ir ''beigta'' kāja, taču situācija ir sarežģītāka. Nedomāju, ka viņš šosezon vēl spēlēs,'' situāciju skaidro Fergusons.

Atgriežoties pie trenera teiktā, jāmin fakts, ka O'Šei ir daudzpusīgākais futbolists komandā, jo īrs var spēlēt visās pozīcijās. Pārsvarā viņš spēlē par malējo aizsargu, taču nepieciešamības gadījumā arī centrā, tāpat arī vidējā līnijā, uzrukumā un pat vārtsarga pozīcijā.

Arī Londonas ''Arsenal'' palicis bez aizsarga. Jaunais kreisās malas aizsargs Kīrans Gibs šosezon londoniešiem vairs nevarēs palīdzēt. 20 gadus vecais Gibs novembrī UEFA Čempionu līgas spēlē novembrī pret Ljēžas ''Standard'' guva kreisās pēdas lūzumu. Gibs ''Arsenal'' komandā bija ieņēmis traumētā francūža Gaela Klišī vietu. Baumoja, ka Gibsam būtu izredzes iekļūt Anglijas izlases sastāvā Pasaules kausa finālturnīram.

Vārtsargs Džons O'Šei

Izmantotie resursi:
manutd.com

 +10 [+] [-]

, 2010-01-21 17:50, pirms 14 gadiem
O'Šī ir īsts t.s. "unseen hero". tādi spēlētāji nesaņem ļoti lielus līgumus, fani viņu kreklus un plakātus nepērk tik daudz kā citām zvaigznēm un ietekmīgi uzņēmumi neslēdz ar viņiem reklāmas līgumus, taču viņu vērtība laukumā ir naudā neizmērāma. O'Šī ir viens no labākajiem šada tipa futbolistiem.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 17:53, pirms 14 gadiem
Norm izručija to izgājienu

     [+] [-]

, 2010-01-21 17:53, pirms 14 gadiem
Žēl.Tas ir liels iztrūkums aizsardzībai...
Slēpts komentārs: Gunner
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 18:57, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: Sviests.. Šosezon kkas nenormāls ar tiem savainojumiem United...
Un ar viesiem šiem unreal savainojumiem, kad vienu brīdi bija 8 (!!!) aizsargi savainoti joprojām United ir diezgan labas izredzes gan Premjerlīgā gan Čempionlīgā! Tas vien kaut ko liecina par komandu un tās raksturu!

     [+] [-]

, 2010-01-21 22:47, pirms 14 gadiem
Daudzpusīgs spēlētājs! Ļoti žēl - vēl viens robs jau tā caurajā MU aizsardzībā!

     [+] [-]

, 2010-01-22 00:08, pirms 14 gadiem
Njā. stulbi gan.
Kā nez ar Hārgreivza atgriešanos?