Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī ''Chelsea'' pusfinālā

Arī ''Chelsea'' pusfinālā
Lampards līksmo pēc sava vārtu guvuma
Foto: AP

Kā pēdējā Anglijas Līgas kausa izcīņas pusfinālā vakar iekļuva "Chelsea" komanda, kas savās mājās ar 2:0 uzvarēja "Liverpool" komandu.

Jau ziņojām, ka Anglijas Līgas kausa izcīņas pusfinālā bija iekļuvušas "Tottenham Hotspur", "Arsenal" un "Everton" komandas, bet šodien viņām pievienojās "Chelsea" futbolisti.

Šajā spēlē galvenā spēles darbība norisinājās laukuma centrā, kur abas komandas centās veidot spēli caur saviem līderiem. Spēles 25.minūtē savu komandu no vārtu zaudējuma glāba "Chelsea" komandas vārtsargs Petrs Čehs. Lai arī kā komandas pirmajā puslaikā centās gūt vārtus, tas viņiem neizdevās un pēc pirmā puslaika tablo rādīja 0:0.

Otrais puslaiks iesākās ar "Chelsea" komandas ofensīvu. Vispirms Frenks Lampards sita pāri vārtiem, bet pēc tam lielisko Maikla Esjēna sitienu atvairīja vārtsargs. Taču spēles 58.minūtē "Chelsea" komanda panāca savu. Vispirms Andrejs Ševčenko atdeva piespēli Lampardam, kurš izdarīja sitienu pa vārtiem, taču bumba trāpīja pa "Liverpool" komandas spēlētāju Džeimiju Karageru, kā rezultātā tā izmainīja lidojuma virzienu un neveiksmīgi ielidoja savas komandas vārtos. Neilgi pēc šī vārtu guvuma sarkano kartīti nopelnīja Pīters Kraučs, kas nozīmēja to, ka viesiem šovakar izcīnīt uzvaru būs ļoti problemātiski.

Spēles beigu daļu jau pilnībā sāka kontrolēt mājinieki, kur gan Esjēnam, gan Lampardam bija labas izdevības gūt vēl kādus vārtus. Kas neizdevās viņiem, tas izdevās Andrejam Ševčenko, kurš spēles 90.minūtē pēc teicamas Mihaela Ballaka piespēles panāca 2:0.

Anglijas Līgas kausa izcīņa.
Ceturtdaļfināls.
19. decembris.
"Chelsea" - "Liverpool" 2:0 (0:0) (Lampards 58', Ševčenko 90')

Pusfināls.
"Arsenal" - "Tottenham Hotspur"
"Chelsea" - "Everton"

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 01:11, pirms 16 gadiem
Lielākais prieks, ka Ballaks atgriezies! Tik smaga trauma!!! Skatījos šo spēli TV un Bayern spēli netā... Fantastisks vakarS!!! Bayern 6:0 un Chelsea izslēdz Poolu... Ballaks vairāks ļoti labas piespēles iedeva!!! VISU CIEŅU!

  +7 [+] [-]

, 2007-12-20 01:12, pirms 16 gadiem
Sāksim ar to, ka Chelsea vairāk interesēja šī spēle nekā Pool, par to liecināja komandu izvēlētie sastāvi - laukuma saimniekiem sākumsastāvā vienīgi kreisajā malā spēlēja otrā plāna spēlētāji - Sahars Džo Kola vietā un Bridžs Kešlija vietā un aizsardzības centrā atgriezās Riki Karvalju, bet nespēlēja Alex - šis izlidojis uz Brazīliju, kur šim sieva gaidot sīko). Pool nebija ne Toresa, ne Kjūela, ne Kauta, Džerards arī nespēlēja (problēmas ar vēderu - oficiālā versija, domāju, būtu atpūtināts tāpat).. Liverpūlei sestdien must win spēle EPL pret Portsmouth, tāpēc 9 izmaiņas sastāvā, salīdzinot ar pēdējo spēli pret MU. Vārtos Itandže labi izskatījās salīdzinājumā ar iepriekšējās kārtas spēli pret Reading. Tiesa otro vārtu zaudējums uz viņa sirdsapziņas, manuprāt. Ševčenko sitiens bija spēcīgs, bet noteikti ņemams. Uzslava ukrainiem par milzīgo centību šajā spēlē... Lampardam 99. gols Chelsea sastāvā, tiesa, pateicoties pamatīgam rikošetam no Karagera kājas... Un visbeidzot.. Kraučs Tas tackle bija ārprāc!!! Pīters jau tā izskatās ļoooti tizls.. Un tas izklupiens ar abām kājām pret Mikelu izskatījās neaprakstāmi tizls. Un pelnīta sarkanā par to.. Līdz ar to bans uz nākošajām 3 Premjerlīgas spēlēm... Un Liverpūlei vispār 3. zaudējums pēdējās 4 spēlēs. Not looking good. Cilpa ap rafas kaklu savelkās vēl ciešāk!

Pusfināli jau salozēti! Arsenal v Spurs un Chelsea v Everton. 2 spēles - savā laukumā un izbraukumā. Interesanti, ka pēdējo ~ 20 gadu laikā, kad Arsenal un Spurs ir tikuši pusfinālos Anglijas kausā (FA vai līgas), tad 6 gadījumos no 7 ir salozēti kopā.. Lūk tā gan ir mistika
Slēpts komentārs: Keita

  +8 [+] [-]

, 2007-12-20 01:13, pirms 16 gadiem
ševčenko neveiksmīgākais darījums līgas vēsturē ha-ha???? Bet ja kas prieks, ka čalis kaut nedaudz atvēries!

  +4 [+] [-]

, 2007-12-20 01:15, pirms 16 gadiem
TAS TACKLS bija ārprāts! Tizlajam Kraučijam vēl tizlāks tackle. Psc... to ar vārdiem nevar pastāstīt... Obligāti pa Eurosportu rādīs! Crouch ownz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2007-12-20 01:22, pirms 16 gadiem
apsveicu chelsea. lai arī nepatīk neviens no šiem klubiem.

  +4 [+] [-]

, 2007-12-20 01:22, pirms 16 gadiem
Beidzot Ballacks ir atpakalj un beidzot Sheva iesiita!!
buus labi! pec partraukuma dazhi traumetie atgriezisies atpakalj + veel Romik varbuut kaadu noprks...

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 01:29, pirms 16 gadiem
prieks par chelsea !!!... tagad tik evertona jaapchakaree (easy)... un visticamaak ka arsa buus finaalaa... buus iespeeja atriebties ....

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 01:38, pirms 16 gadiem
> McGrath.. Nu nekļūsti iedomīgs! Nekāds easy pret Everton nebūs! Šosezon nevienai komandai nekas tāds nav bijis, un Chelsea jau nu noteikti nekļūs par izņēmumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 01:59, pirms 16 gadiem
To slienthill... labajā malā bija Sinclairs nevis Sahars

Juniņais bija aktīvs, ti bija redzams, ka pieredzes pavisam nav.. vairākas reizes mēģināja lauzties pa savu malu, bet reizes div toč uzskrēja virsū pretiniekam, pēc vienas no reizēm tieši bija bīstams moment, laikam Essiens sita...

Prieks, ka Chelsea veseļojas traumētie, vismaz būs, kas aizvieto Terriju.. atpakaļ ir Cravalho, Ballack un Essien.. Ballaks aizvadīja labas 20-25min, izdarīja labas piespēles(izskatījās bez īpašas piepūles spēlēja). Bet nenoliedzami, ka Liverpool nespēlēja spēcīgākajā sastāvā, lai gan tas naw iemesls, kāpēc nevar priecāties par uzvaru pār pašu Liverpool :p 8)

Un beidzot ševa sit un sit arī iekšā

Nu pusfināli būs interesanti, jo totenhema atdzīvojas un cīnīsies par ceļazīmi uz finālu... Prognozēju, ka pusfināli būs skatāmi ar daudziem brīdinājumiem un skaistiem vārtiem

PS. Croucham vnk nervi neizturēja, jo neizmantoja labu iespēju, kā re3zultātā pēc neilga laika dabuja banku iekšā

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 02:08, pirms 16 gadiem
Prieks par Shevu,
principā būtu forši, ja kausu panemtu Spurs vai Evertona, bet nu tas tā...

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 02:24, pirms 16 gadiem
Lielaa meeraa piekriitu silenthill un Romis555..

Chelsea patieshaam bija labaaka un bija pelniiushi uzvaru. Shis Liverpool sastaavs patieshaam nebija ne tuvu tas optimaalaakais, kaads vareeja buut. Tik daudz nepreciizu piespeelju sen nebija redzeets no vinjiem. Aizsardziiba arii taada paskidra bisk - neiipashi veiksmiigi speeleeja arii tas pats Karagers - pie abiem goliem vinjsh izdariija peedeejo izklupienu.. Pie otraa gola gan vairaak vainojams kiiperis, jo nepiesedza tuvo stuuri. Vareeja redzeet, ka truuka liidera Liverpuulei. Arii standartsituaacijas iisti nebija kas izpilda.. Viens biistams briivsities vareeja buut, bet tajaa situaacijaa Voronins ar Baabelu ilgi sprieda ko dariit un beigaas otrais aizmeeza galiigaas auzaas. Veel piebilde par Baabelu - speeleetaajs loti labs, jauns un talantiigs, bet man kkaa liekaas, ka shobriid vinjsh ir noderiigaaks naakot uz mainju.. Nu jaa un par Peeteri - no comment..

Kas attiecas uz Chelsea speeli - bij laba un paardomaata. Noteikti arii taapec, ka gandriiz visi liideri bija ierindaa. Paarliecinosha speele no pirmaaas liidz peedeejai minuutei.. Shaadas taadas kluudinjas jau bija, bet vinjiem par laimi viss beidzaas labi. Prieks par Lampardu ariidzen un par Balaka atgriezhanos!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 05:38, pirms 16 gadiem
>romis555, pareizi.. Skots Sinklērs.. Domāju par viņu un uzrakstīju pavisam citu (tas pats ''S'' burts sākumā vien ir ). Iepriekšējā kārtā pret Hull viņš pat iesita 1 golu 4-0 uzvarā...

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 06:56, pirms 16 gadiem
Man ar prieks par Shevu, varbūt beidzot spēle aizzies

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 07:56, pirms 16 gadiem
labais

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 09:01, pirms 16 gadiem
nu ko teikt - go chelsea !!!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 09:36, pirms 16 gadiem
taa tam bij jaabutt BALLACK dos SHEVA laadees,un taa nigeru mafija var ieskrieties

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 10:06, pirms 16 gadiem
nu liverpoolei nebija slikts sastavs, bet nu chesleai bija stipraaks...
vareja redzet kuram trenerim gribas tikt talak.!


1 puslaiks diezgan lidzigs abiem pa 1 labam izdevibaam..

2. pusliaka vairak domineja cheslea sitieni bija padaudz, bet visai neprecizi..
nja un tad veel tas krauca panjemiens, nesaprotu kadelj ta dariit, veel sejaa vareja redzet naidu sļūciena bridii!
lamparda varti jā ... nedaudz aizskara carageru un maina virzienu un smuki iekrita talaja mala..

prieks ka šini spele atgriezaas - Carvalhio, Essiens, Ballaks ( 8 meneši prom)

prieks ka sheva iesita, domaju tagad to saks dariit vairaak!

nu ko pusfinali bus interesanti, izdzivos stiprakais.

  -4 [+] [-]

, 2007-12-20 10:44, pirms 16 gadiem
Nu ko lai saka - SKUMJI!!!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 11:27, pirms 16 gadiem
redzeeju highlights tikai speelei.sastaavus saliidzinot labaaki tomeer bija Chelsea!kautgan interesanti kaadeelj Benitez nelaida laukumaa speeciigaaku vieniibu jo tomeer Pool peedeejie 3 zaudeejumi 4aas speelees var buut biistami Benitezam,ka veel netiek padziits.un ja veel zaudee shinii nedeeljas nogalee.. ..laikam pret Portsmouth vinjiem speele savaa laukumaa!jaasaka gan ka viegli neies!
bija prieks arii Ballaku redzeet laukumaa,neizskatiijaas paaraak slikti!arii Shevchenko atziimeejaas ar vaartu guvumu,varbuut saaks attaisnot uz vinju liktaas ceriibas kameer ierindaa veel nav Drogba!sitiens tomeer bija njemams,ass lenkjis un bumba gandriiz lidoja virsuu vaartsargam,bet arii ljoti speeciigs!
Pool izredzes kautko izdariit lietas labaa jau pazuda peec Krauca nu vienkaarshi patieshaam izcilaa klupiena kaajaas [neatminos kuram speeleetaajam].es patieshaam paarsmeejos,pelniita sarkanaa.
neteikshu ka Chelsea viegli klaasies pret Everton.ja Yakubu atveersies un turpinaas bumbu sist vaartu tiiklaa tad Aristokraatiem buus smagi jaapaciinaas.
katraa zinjaa ljoti interesanti pusfinaali!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 12:06, pirms 16 gadiem
smagi tas tackle
youtube.com

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 14:26, pirms 16 gadiem
Speele isti nebija parak aatra vai interesnata, bet momenti kas bija, tie bija labi!!
Esjens un Lampards normaali uzshava vairakas reizes un kopuma man kaa neitralam likaas, ka Chelsea spele bija daudz sakariigaaka!!
Patika Esjens, Lampards, Kalou un Sheva vareja vairaak pacensties, bet vina gols un Lamparda rezultativais sitiens un Shevas vaarti bija labaakie speeles momenti!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 14:59, pirms 16 gadiem
Labais Chelsea! Jasaglaba šo kausu sev!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 17:57, pirms 16 gadiem
Patikami!
Seva pedejas speles saka sit golus

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 18:51, pirms 16 gadiem
Kraučs ir tāds tizlenis... Dažreiz garš augums vēl nenozīmē ka būs labs players.
Ševa un Frenks malači... Patīk otrs pusfināls: Arsenal-Tottenham... mūžsenie ienaidnieki...Londonā ies karsti

     [+] [-]

, 2007-12-20 23:39, pirms 16 gadiem
pret Tottenham ar saadu sastaavu, kaads bija pret Blackburn ....sasodiits ies gruuti!!!! cerams, ka liidz tam laikam vismaz Walcott paspees atgriezties!

     [+] [-]

, 2007-12-21 10:52, pirms 16 gadiem
kraučs pilnigs laaamers sheva un lampards izskatijas griboshi... spele bija ljoti skaista, lai ari parasti esmu bijis par l-pool, shoreiz chelsi likas ljoti labi... voronins tads vajsh izkatijas un benajuns vispar tika pie bumbas? bet galvenais ,ka spele bija skaista...