Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rekordpirkuma Raisa debijā "Arsenal" ar pieciem vārtiem sagrauj MLS zvaigznes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rekordpirkuma Raisa debijā "Arsenal" ar pieciem vārtiem sagrauj MLS zvaigznes
Deklans Raiss. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione Londonas "Arsenal" jaunajai sezonai gatavojas Amerikas Savienotajās Valstīs. Aizvadot pārbaudes spēli pret MLS Zvaigžņu izlasi, tika izcīnīta droša uzvara ar 5:0.

Otrā puslaika vidū laukumā devās "Arsenal" rekordpirkums Deklans Raiss, kurš kļuvis arī par visu laiku dārgāko britu futbolistu – "West Ham" par bijušo kapteini saņems 116,6 miljonus eiro, kā arī iespējamus 5,8 miljonus bonusos. Pussargs nomainīja Žoržinju, kurš 47. minūtē ar pendeli panāca 3:0.

Jau piektajā minūtē "Arsenal" vadībā ar brīnišķīgu sitienu izvirzīja Gabriels Žezuss. No soda laukuma pierobežas precīzs sitiens pirmā puslaika turpinājumā padevās arī Leandro Trosāram, tādējādi dubultojot lielgabalnieku handikapu. Tiesa, 56. minūtē Trosārs savainojuma dēļ bija spiests pamest laukumu.

Savukārt spēles beigās izcēlās arī Gabriels Martineli un Kajs Hāvercs, noformējot spēles gala rezultātu.

MLS Zvaigžņu izlasi trenēja bijušais "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs, bet Maiami "Inter" jaunieguvums Lionels Mesi vēl nepiedzīvoja debiju Amerikā.

Uzvaru ar 5:0 izcīnījusi arī Londonas "Chelsea". Maču vērojot 50,5 tūkstošiem līdzjutēju, "Chelsea" Ziemeļkarolīnā sakāva Holivudas zvaigznēm Raienam Reinoldsam un Robam Makelhenijam piederošo Velsas klubu "Wrexham". Tā bija Maurisio Početino pirmā spēle pie "Chelsea" stūres.

Pirmajā puslaikā divus vārtus guva Nīderlandes U21 izlases spārns Īens Mātsens, bet pēdējo desmit minūšu laikā ar precīziem sitieniem izcēlās Konors Galegers, Kristofers Nkunkū un Bens Čilvels.

Abas komandas turpinās ASV tūri. "Chelsea" sestdien spēkosies pret "Brighton", kamēr "Wrexham" priekšā mači pret Losandželosas "Galaxy" un Filadelfijas "Union" otrajām komandām, kā arī "Manchester United".

     [+] [-]

, 2023-07-20 08:50, pirms 10 mēnešiem
Bija laiku ,kad ZA labākais klubs grāva Eiropas labāko klubu. https://www.google.com/search?q=new+work+cosmos+vs+hamburg+fc+7%3A2&oq=new+work+cosmos+vs+hamburg+fc+7%3A2&aqs=chrome..69i57j69i64.24009j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:168d7e84,vid:0dxAsrHX_G4