Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" lūgums noraidīts

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Portsmouth" lūgums noraidīts
''Portsmouth'' galvenais treneris Avrams Grants
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas vadība noraidījusi "Portsmouth" kluba lūgumu piešķirt tam iespēju pārdot spēlētājus ārpus transfēru perioda, lai spētu nomaksāt parādus.

Par spīti "Portsmouth" finansiālajām problēmām nenomaksāto nodokļu dēļ, Premjerlīgas vadība kluba lūgumu tomēr ir noraidījusi.

"Mēs apstiprinam, ka esam apsprieduši "Portsmouth" lūgumu. Pateicamies FIFA un Anglijas Futbola Asociācijai par atbalstu, jo viņu piekrišanas dēļ mēs varējām domāt par tālāku rīcību, tomēr beigās esam izlēmuši, ka šī nebūtu piemērota rīcība šai situācijai," vēsta līgas publiskotais ziņojums.

Klubs šobrīd atrodas Premjerlīgas turnīra tabulas pēdējā vietā un šovakar aizvada spēli ar "Stoke City". 1. martā "Portsmouth" lieta atkal tiks izskatīta tiesā, pēc kuras arī būs vairāk zināms par kluba nākotni.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs: mosdef

     [+] [-]

, 2010-02-20 22:04, pirms 14 gadiem
Tiešām žēl...