Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Maskerano ''Liverpool'' uz pieciem gadiem

Argentīnas futbola izlases spēlētājs Havjers Maskerano (attēlā pa kreisi) ir tuvu līguma parakstīšanai ar Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool''.

Bijušais ''West Ham'' futbolists liks parakstu uz līguma tiklīdz tiks dota zaļā gaisma no ''Liverpool'' īpašnieku puses. Paredzams, ka līgums tiks parakstīts uz pieciem gadiem par summu 17 miljoni sterliņu mārciņu.

23 gadus vecais pussargs pagājušonedēļ izteicās, ka, ja mēneša laikā viņam netiks piedāvāts jauns līgums, viņš klubu pametīšot. Tagad viņš varēs arī turpmākajās sezonās spēlēt vidējā līnijā plecu pie pleca ar ''Liverpool'' līderi Stīvenu Džerardu.

Par Maskerano itkā esot izrādījīs interesi spāņu ''Barcelona'' un dzimtenes klubs ''River Plate''.

Izmantotie resursi:
www.lep.co.uk
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-11-19 14:04, pirms 17 gadiem
Sākumā čalim bija grūti pierast pie Angļu spēles stila (spēka spēle) , bet tagad viņš ir iespēlējies. Ļoti labs balsta pussargs ... efektīgi izklupieni !