Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Birmingham City'' saņems 40 miljonus jaunu spēlētāju iegādei

''Birmingham City'' saņems 40 miljonus jaunu spēlētāju iegādei
''Birmingham City'' vadība
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Birmingham City'' jaunais īpašnieks Karsons Jengs paziņojis, ka gatavs klubā ieguldīt 40 miljonus sterliņu mārciņu jaunu spēlētaju iegādei janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods.

Atgādināsim, ka Jengs kļuva par ''Birmingham City'' kluba jauno īpašnieku tikai mēneša sākumā. Honkongas uzņēmējs mēģināja šo klubu iegādāties arī 2007. gadā, taču toreiz tas beidzās neveiksmīgi. Lai nu kā, šoreiz viņam tas izdevās un šobrīd Jengam, kā arī viņa pārstāvētajai kompānijai ''Grandtop International Holdings'' pieder vairāk nekā 90% kluba akciju, taču tiek lēsts, ka drīzumā Jengs iegādāsies arī atlikušo daļu. Par ''Birmingham City'' kluba iegādi Jengam nācās šķirties no 81,5 miljoniem sterliņu mārciņām.

Jengs paziņojis, ka jau janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, viņš gatavs kluba labā ziedot 40 miljonus angļu mārciņas, lai komanda varētu pastiprināties ar jauniem spēlētājiem: ''Kopā ar komandas galveno treneri Aleksu Maklīšu izrunājām to, ko viņš pašreiz vēlas visvairāk. Iesākumā es investēšu no 20 līdz 40 miljoniem mārciņu jaunu spēlētāju iegādei, paziņoja Jengs. Pagaidām mēs vēl nevaram konkrēti nosaukt tos spēlētājus, kurus vēlamies redzēt mūsu komandas rindās, taču mēģināsim tikt ar šo jautājumu skaidrībā jau tuvākajā laikā,'' piebilda ''Birmingham City'' kluba īpašnieks.

Pašreiz ''Birmingham City'' Anglijas Premjerlīgā pēc aizvadītajām deviņām spēlēm un septiņiem izcīnītajiem punktiem ieņem tikai 17.vietu 20 komandu konkurencē. Deviņu spēļu laikā Birmingemas futbolisti tikai divās spēlēs spējuši tikt pie uzvaras, vienā cīnījušies neizšķirti, bet sešās piedzīvojuši zaudējumus. Pēdējās piecās spēlēs komandai četri zaudējumi.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-10-19 20:08, pirms 15 gadiem
Vico Hui

  +1 [+] [-]

, 2009-10-19 20:19, pirms 15 gadiem
Tw1x rakstīja: Vico Hui

     [+] [-]

, 2009-10-20 12:19, pirms 15 gadiem
bet nu nezinu kurš tiešām labs spēlētājs vēlēsies spēlēt Birmingemā