Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Balona spēle" netiks pārspēlēta, "Sunderland" vārti nebija jāieskaita

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Balona spēle" netiks pārspēlēta, "Sunderland" vārti nebija jāieskaita
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vadība atklājusi, ka sestdienas spēles starp ''Sunderland'' un ''Liverpool'' rezultāts 1:0 paliks spēkā, neskatoties uz to, ka mājinieki vienīgos vārtus guva pretēji futbola noteikumiem.

Sestdien spēles piektajā minūtē ''Sunderland'' labā vienīgos vārtus kuriozā veidā guva Darens Bents. Uzbrucējs ar spēcīgu sitienu raidīja bumbu vārtu virzienā. Bumba, atsitoties pret vārtu priekšā esošu balonu (starp citu, to laukumā izmeta ''Liverpool'' fans), ielidoja vārtos. Šajā epizodē apjuka Liverpūles vārtsargs Pepe Reina, kurš īsti nesaprata, ko atvairīt - balonu, uz ko noreaģēja vispirms, vai bumbu. Mača galvenais tiesnesis Maiks Džounss, konsultējoties ar līnijtiesnesi, vārtu guvumu ieskaitīja.

Neizbēgami pēc spēles sākās diskusijas par to, vai vārti bija jāskaita. Vairāki bijušie tiesneši atzinuši, ka vārti nebija jāieskaita. Brīdī, kad laukumā uzmests balons, spēle bija jāaptur līdz brīdim, kamēr minētais balons novākts no laukuma. Premjerlīgas pārstāvis paziņojis, ka spēle netiks pārspēlēta. Tiesa, taisnības labad jāatzīst, ka zaudētāju galvenais treneris Rafaels Benitezs šoreiz pēcspēles komentārā bija daudz objektīvāks nekā daudzos citos gadījumos. Spānis uzsvēra to, ka viņa komanda nospēlējusi slikti un bija pelnījusi zaudēt.

Savukārt tiesnesis Džounss, visticamāk, tiks atstādināts no tiesāšanas nākamajā kārtā. Šodien tiks izskatīts viņa ziņojums par sestdienas maču un tad pieņemts lēmums par iespējamām sankcijām.

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

     [+] [-]

, 2009-10-19 12:40, pirms 15 gadiem
"Balona spēle" netiks pārspēlēta, "Sunderland" vārti nebija jāskaita.
nu bet ieskaitīja

     [+] [-]

, 2009-10-19 12:43, pirms 15 gadiem
wtmm rakstīja: vareja video pievienot
nu kas ta pats galiig nevar pamekleet. ieej youtube un izdomaa, ko vareetu ierakstiit... gan jau, ka ierakstot ''liverpool balon'' kko atradiis

  +1 [+] [-]

, 2009-10-19 12:46, pirms 15 gadiem
lazyeye rakstīja: raksta autors kārtējo reizi nonāk pretrunā ar sevi

nav nekadas pretrunas autora rakstitajaa- vnk fakts ir tads, ka spele netiks parspeeleeta, bet futbola spechuki uzskata, ka vartus ieskaitiit nevajadzeja!

     [+] [-]

, 2009-10-19 12:47, pirms 15 gadiem
re kur video var redzēt

Video: Sunderland - Liverpool 17.10.09

  +7 [+] [-]

, 2009-10-19 12:56, pirms 15 gadiem
es laikam atteiktos taalaak speeleet drausmiigs gols
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-10-19 13:06, pirms 15 gadiem
lazyeye rakstīja: re kur video var redzēt

http://sportacentrs.com/futbols/anglija/video/19102009-sunderland_liverpool_17_10_09
Nu nezinu gan....es uzskatu ka bija jāieskaita vārti...ja labi paskatās šajā video laikā no 1.12-1.15, tad redzams ka taa sarkanaa bumba jau ir Liverpool vāros...te tikai ir jautājums, kā tā bumba gadījās uz laukuma tai brīdī kad pretinieks uzbruka, un kāpēc pats vārtusargs, pauzē to nenodeva apkalpojošo darbinieku rokās..tā kā paši vainīgi

     [+] [-]

, 2009-10-19 13:06, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: es laikam atteiktos taalaak speeleet drausmiigs gols
Gols jocīgs, bet drausmīgs ir tiesnesis, kas var ieskaitīt vārtu guvumu. Es nesaprotu, kāds bija arguments, lai ieskaitītu vārtus, kas gūti atsitoties pret "svešķermeni".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-10-19 13:26, pirms 15 gadiem
ir kautkas jāmaina futbola tiesāšanā. Kautā pārāk liela vara ir tiesnešiem ietekmēt rezultātu vienpersonīgi.

Futbolā ir nepieciešams VIDEOATKĀRTOJUMS un tāpat kā hokējā , strīdīgos gadījumos tiek noskatīts video atkārtojums un tiesnešiem rūpīgi apspriežoties tiek pieņemts lēmums, nevis kā tagad, tiesnesim ir aptuveni pārs sekundes laika lai pieņemtu lēmumu, un pēc tam to vairs nekādīgi nevar mainīt.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-19 13:29, pirms 15 gadiem
AGM rakstīja: Gols jocīgs, bet drausmīgs ir tiesnesis, kas var ieskaitīt vārtu guvumu. Es nesaprotu, kāds bija arguments, lai ieskaitītu vārtus, kas gūti atsitoties pret "svešķermeni".
arguments droši vien bja tāds, ka tad jau savējie fani var to izmantot, un kad pretinieki uzbrūk sākt mest kaukto laukumā un tad paŗtrauks pretinieka uzbrukumu vai arī neieskaitīs vārtus.

Sanāk situācija ka metot svešķermeņus laukumā var apturēt uzbrukumu un nosargāt savu komandu.

Līdz ar to tiesnesis domāja, ka paši vien vainīgi ka met laukumā un golu ieskaitīja kā teikt nākotnes vārdā, lai turpmāk nemestu neko.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-19 13:35, pirms 15 gadiem
davix rakstīja: ir kautkas jāmaina futbola tiesāšanā. Kautā pārāk liela vara ir tiesnešiem ietekmēt rezultātu vienpersonīgi.

Futbolā ir nepieciešams VIDEOATKĀRTOJUMS un tāpat kā hokējā , strīdīgos gadījumos tiek noskatīts video atkārtojums un tiesnešiem rūpīgi apspriežoties tiek pieņemts lēmums, nevis kā tagad, tiesnesim ir aptuveni pārs sekundes laika lai pieņemtu lēmumu, un pēc tam to vairs nekādīgi nevar mainīt.
Es esmu pret videoatkārtojumiem! Domāju daudzi man piebalsos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-19 14:15, pirms 15 gadiem
nu bet noteikumos tomeer ir rakstīts, ka, ja bumba ieripo vārtos pēc saskarsmes ar citu priekšmetu, kas atrodas laukumā, tad vārti ir jāieskaita.. noteikumi ir un paliek noteikumi..

     [+] [-]

, 2009-10-19 14:42, pirms 15 gadiem
Pareizi situācija būtu traktējama tā, ka vārti bija jāieskaita, bet nebija pieļaujama spēle ar svešķermeni laukumā - tiklīdz tas tur parādījās, spēle bija jāpārtrauc un jāaizvāc, bet bija par vēlu to darīt pie šāda Sunderland uzbrukuma.

     [+] [-]

, 2009-10-19 14:49, pirms 15 gadiem
oke tad jau fani savu vārta priekšu nokrauj ar visādām huiņām tā lai nebūtu iespējams vārtus iesist neaizskarot tos,un vis bumbās,vārti palīek neieņemti

  -1 [+] [-]

, 2009-10-19 14:56, pirms 15 gadiem
makgaivers rakstīja: Es esmu pret videoatkārtojumiem! Domāju daudzi man piebalsos!
nu tad pasaki kādi ir tavi pretargumenti kapēc nevajadzētu videoatkārtojumus???

Kas tev pašam nav savs viedoklis, ka tev vajag, lai daudzi tev piebalso