Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: ''Labprāt kļūtu par Itālijas izlases treneri''

Ančeloti: ''Labprāt kļūtu par Itālijas izlases treneri''
Karlo Ančeloti
Foto: Professional Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' galvenais treneris Karlo Ančeloti atklājis, ka nākotnē labprāt kļūtu par Itālijas izlases treneri, taču nav pārliecināts, vai tas tiešām kādreiz varētu notikt.

Paredzams, ka Itālijas izlases galvenā trenera amata vieta varētu palikt brīva jau nākošajā vasarā, kad DĀR beigsies 2010. gada Pasaules kausa izcīņa. Jau kādu laiku klīst runas, ka pašreizējais izlases treneris Marčello Lipi pēc PK izcīņas beigām atstās savu amatu un atgriezīsies klubā, kur viņš savulaik kā treneris pavadījis astoņas (1994.-1999.g. un 2001.-2004.g.) sezonas – Turīnas ''Juventus''. Tiek plānots, ka vecās sinjoras rindās Lipi ieņems kluba direktora amatu. Pašlaik līgums ar izlasi 61 gadus vecajam speciālistam ir spēkā līdz PK izcīņas beigām, bet runas par tā pagarināšanu pagaidām ir aizkavētas līdz šī finālturnīra noslēgumam.

Pašreizējais Londonas ''Chelsea'' galvenais treneris Karlo Ančeloti atklājis, ka viņš labrāt kādu dienu kļūtu par Itālijas izlases treneri: ''Jā, kaut kad nākotnē neatteiktos no tā, taču ne tagad. Esmu itālis, tāpēc arī gribētu trenēt Itālijas izlasi, taču neesmu pārliecināts, vai kādreiz tas tiešām būtu iespējams,'' ''BBC'' sacīja Ančeloti. Es labprāt trenētu arī kādu no Āfrikas izlasēm. Piemēram, man ļoti simpatizē Kotdivuāras izlase, tā ir fantastiska komanda,'' piebilda bijušais ''AC Milan'' treneris.

Intervijas beigu daļā 50 gadus vecais itāļu speciālists izteica savu viedokli par pašreizējo Anglijas izlases bosu, viņa tautieti Fabio Kapello: ''Viņš ir lielisks treneris ar milzu pieredzi, un esmu priecīgs, ka viņš labi veic savu darbu. Anglijas izlase ir viena no labākajām komandām, taču neviena Eiropas izlase nekad nav triumfējusi Pasaules kausā ārpus Eiropas. Arī nākošgad tas būs grūti izdarāms, ne tikai Anglijai,'' tā Ančeloti.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:59, pirms 15 gadiem
un aizvestu viņus uz dziļu p....