Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas Premjerlīga pagarina transfēru periodu par vienu dienu

Anglijas Premjerlīga pagarina transfēru periodu par vienu dienu
Anglijas Premjerlīgas logo

Anglijas Premjerlīgas oficiālie pārstāvji nolēmuši pagarināt šīs vasaras transfēru periodu par vienu dienu, jo augusta pēdējā pirmdienā Anglijā iekrīt viena no kārtējām svētku dienām, ko sauc par ''bank holiday''.

Cik zināms, šīs vasaras transfēru periods beidzas 31. augustā. Šogad Anglijā augusta pēdējā dienā iedzīvotājiem ir svētku diena, ko vietējie sauc par ''bank holiday'' (kaut kas līdzīgs Lielajai piektdienai, nestrādā bankas, bet savus pienākumus, neskatoties uz brīvdienu, parasti pilda ārsti, ugunsdzēsēji, policija utt.), tāpēc nolemts, ka pēdējo transfēru perioda dienu, t.i., 31. augustu, jāpārceļ, jo šī diena skaitās brīvdiena.

''Premjerlīga apstiprina, ka šīs vasaras transfēru periods noslēgsies nākošo otrdien, 1. septembrī, pulksten 17.00. Vadoties pēc Premjerlīgas direktīvām, nolemts, ka transfēru periods tiks pagarināts uz vienu dienu, jo 31. augustā iekrīt ''bank holiday'','' teikts Anglijas Premjerlīgas oficiālajā mājaslapā.

Izmantotie resursi:
premierleague.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-19 20:34, pirms 15 gadiem
pa sliktu tas nenaaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-08-19 20:59, pirms 15 gadiem
Vēl viena diena, lai City uzmāktos Everton un mocītu Leskotu.

  -4 [+] [-]

, 2009-08-19 23:40, pirms 15 gadiem
autor!!!!Bank holiday Lielbritānijā ir svētku diena!Vienkārša svētku dienu, kādas gadā ir ap desmit.Bank Holiday nav nekādi svētki!Vienkārši tā pie viņiem pieņemts saukt svētku dienas, jo tad nestrādā bankas, kā jau svētku dienās!!!!
Stulbākais šī termina izskaidrojums.