Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vjerā diskvalificēts uz trim spēlēm

Vjerā diskvalificēts uz trim spēlēm
Patriks Vjerā
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Manchester City'' futbolists Patriks Vjerā ir diskvalificēts uz trim spēlēm par rupju spēli cīņā pret ''Stoke City''.

Franču pussargs, kurš pirms neilga laika pievienojās ''Manchester City'' no Milānas ''Inter'', savainoja ''Stoke City'' futbolistu Glenu Velanu. Tiesnesis Vjerā pārkāpumu neredzēja un futbolists sodīts netika. Galvenais tiesnesis pēc spēles iesniegumā aicināja Anglijas Futbola asociāciju (FA) izvērtēt Vjerā pārkāpumu un piešķirt futbolistam zināmu sodu.

Šodien kļuvis zināms, ka Anglijas Futbola asociācija ir diskvalificējusi Vjerā uz turpmākajām trim spēlēm. Futbolists šo sodu neapstrīdēs un viņam nāksies izlaist Anglijas Premjerlīgas spēles ar ''Liverpool'' un Londonas ''Chelsea'', kā arī atbildes spēli pret ''Stoke City'' Anglijas kausa izcīņā. Vjerā atzinis, ka nav vēlējies tīšām savainot Velanu: ''Nevienu brīdi nebiju vēlējies savainot Glenu. Vēlāk viņam par izdarīto atvainojos.''

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 20:18, pirms 14 gadiem
tiesnesi pāšu ar vajadzēja diskvalificēt,par StCy neieskaitītajiem vārtiem

     [+] [-]

, 2010-02-19 21:51, pirms 14 gadiem
Bronsons rakstīja: tiesnesi pāšu ar vajadzēja diskvalificēt,par StCy neieskaitītajiem vārtiem
Jaa, vaaja tiesaasana tanii momentaa, vaartus noteikti vajadzeeja ieskaitiit, takaa City paveicaas un beigaas izmociija vienu punktu pret 10 Stoke speeleetaajiem.
Pelniita diskvalifikaacija, tiesnesim vajadzeeja paarkaapumu redzeet. Nesportiska riiciiba no tik pieredzeejusa speeleetaaja.