Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bulārdam sezona beigusies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bulārdam sezona beigusies
Džimijs Bulārds janvārī pievienojās ''Hull''
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Hull'' angļu pussargam Džimijam Bulārdam šī sezona beigusies priekšlaicīgi, tas kļuvis zināms pēc nupat kā veiktās ceļgala operācijas.

30 gadus vecais Bulārds janvāra transfēru perioda laikā no ''Fulham'' pārgāja uz citu Anglijas Premjerlīgas klubu ''Hull'', taču jaunās komandas sastāvā nospēlēja tikai nepilnu vienu puslaiku pret ''West Ham'', kad guva ceļgala savainojumu. Bulārdam veikta operācija, pēc kuras kļuva zināms, ka viņš šosezon vairs nespēlēs".

Šī Bulārdam nav pirmā nopietnā trauma, jo jau 2006.gada sezonā viņš līdzīga savainojuma dēļ nu jau bijušā kluba ''Fulham'' sastāvā nevarējā spēlēt vairāk nekā gadu. ''Hull'' par Bulārdu Londonas klubam samaksāja piecus miljonus mārciņu, kas ir kluba rekordsumma, kas izdota par kāda spēlētāja iegādi. Ar pussargu noslēgts 4,5 gadu līgums.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2009-02-19 16:40, pirms 15 gadiem
njā traki, pirms paris gadiem bija smaga trauam, no kuras nesen atkopās.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 16:45, pirms 15 gadiem
"Hull City" pasākums beidzies