Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Donovans līdz marta vidum pievienojas ''Everton''

Donovans līdz marta vidum pievienojas ''Everton''
Lendons Donovans
Foto: AFP/Scanpix

ASV izlases un Losandželosas kluba ''Galaxy'' uzbrucējs Lendons Donovans līdz marta vidum tiks izīrēts Anglijas Premjerlīgas klubam ''Everton'', apstiprinājis angļu kluba treneris Deivids Moijess.

Pirms nedēļas ziņojām, ka ''Everton'' nopietni apsvēra iespēju uz pāris mēnešiem, kamēr ASV futbola līgā ''MLS'' ir pārtraukums, īrēt ASV izlases un Losandželosas kluba ''Galaxy'' līderi Lendonu Donovanu. Pārstāvot "Galaxy", 27 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā ieguva kluba "Zelta futbola zābaku", ticis iekļauts "MLS" sezonas simboliskajā izlasē, kā arī atzīts par aizvadītās sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb "MVP".

Šodien kļuvis zināms, ka "Galaxy" un "Everton" vadības panākušas vienošanos, un Donovans jaunās komandas rindās varēs uzsākt spēlēt janvārī, kad jau būs atvēries ziemas transfēru periods. Angļu kluba rindās Donovans spēlēs līdz marta vidum, bet pēc tam atgriezīsies ASV, lai uzsāktu gatavošanos jaunajai ''MLS'' sezonai.

Minēto darījumu apstiprinājis arī "Everton" komandas galvenais treneris Deivids Moijess:
"Mums vajadzēja pastiprināt savas komandas sastāvu, lai būtu droši, ka vēlreiz nenāksies atrasties tādā situācijā, kā tagad, kad vairāki spēlētāji ir guvuši savainojumus. Lendons noteikti mums palīdzēs, viņš labi pieprot gūt vārtus. Tikko viņš atkal tika atzīts par labāko spēlētāju ASV līgā, kā arī viņš ir ASV izlases kapteinis. Man ir vajadzīgi spēlētāji, kuri var ātri iejusties komandā, demonstrēt labu sniegumu un atstāt iespaidu. Ņemot vērā viņa pieredzi un gūtos vārtus, ceru, ka viņš spēs labi sevi parādīt."

Atgādināsim, ka janvārī uz Eiropu pārcelsies arī Donovana komandas biedrs Deivids Bekhems, kurš jau otro sezonu pēc kārtas uz pāris mēnešiem tiks izīrēts itāļu klubam "AC Milan".

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-12-18 19:02, pirms 14 gadiem
Lai behemu palaistu uz citu klubu bija mokas ,bet lai palaistu savu labako uzbruceju vis notikas atri un veigli

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 23:10, pirms 14 gadiem
lunqvist rakstīja: Lai behemu palaistu uz citu klubu bija mokas ,bet lai palaistu savu labako uzbruceju vis notikas atri un veigli
Nauda dara savu

  +1 [+] [-]

, 2009-12-18 23:29, pirms 14 gadiem
Donovans un Saha uzbrukumaa smailee...vareetu buut interesanti. Saha pasreiz ir ljoti labaa formaa un ir viens no rezultativaakajiem speeleetaajiem liigaa. Bet nomas laiks takaa par iisu.

     [+] [-]

, 2009-12-18 23:37, pirms 14 gadiem
kingland rakstīja: Donovans un Saha uzbrukumaa smailee...vareetu buut interesanti. Saha pasreiz ir ljoti labaa formaa un ir viens no rezultativaakajiem speeleetaajiem liigaa. Bet nomas laiks takaa par iisu.
Viņš jau tikai pašreizējās traumu krīzes sakarā tiek īrēts.
Donovans ir spēlētājs, kurš var izveidot momentus, bet komandas galvenais kreatīvais spēks Arteta ir traumēts. Savukārt vēl vienam spēles veidotājam Pīnāram janvārī ACN.

     [+] [-]

, 2009-12-19 10:01, pirms 14 gadiem
Gribetos jau lai veicas, bet pagajushajaa gadaa Bayernaa vinsh bija nekaads. Savukaart Liverpool plaano van Nistelroju uz iiri liidz sezonas beigaam.

     [+] [-]

, 2009-12-19 11:36, pirms 14 gadiem
Everton reāli labs darījums un Donovanam Anglija arī nebūs tā sliktākā vieta! Varēs ar savu izlases biedru Timu Hovardu vairāk kopā uzspelēt!