Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" vēlas pārdot spēlētājus ārpus transfēru perioda

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Portsmouth" vēlas pārdot spēlētājus ārpus transfēru perioda
Avrams Grants rāda, ka viss ir kārtībā, kaut gan patiesībā tā nav...
Foto: AFP/Scanpix

Finansiālo problēmu nomocītais Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Portsmouth" ir lūdzis līgas vadībai atļauju pārdot savus futbolistus ārpus tam paredzētā laika, lai varētu nomaksāt parādus.

Atgādinam, ka "Portsmouth" parāds par nesamaksātajiem nodokļiem šobrīd sastāda 11,7 miljonus mārciņu, tāpēc klubs ir lūdzis Premjerlīgas vadībai tam atļaut pārdot savus spēlētājus ārpus transfēru perioda.

Tagad Premjerlīgai un Anglijas Futbola Asociācijai būs jāizlem, kurš variants ir piemērotāks - atteikt, kas parādītu stingros likumus un izņēmumu neiespejamību, tomēr šoreiz tas visticamāk nozīmētu "Portsmouth" likvidāciju, kas savukārt sabojātu Anglijas futbola reputāciju; vai arī šoreiz atļauties vēl nebijušu izņēmumu, toties ļaujot klubam turpināt savu eksistenci. Tāpat jāņem vērā, ko par šo situāciju teiks FIFA.

"Portsmouth", kura Premjerlīgā šobrīd ieņem pēdējo vietu, vēl nav paziņojusi, kurus spēlētājus vēlētos pārdot, tomēr reālākie varianti varētu būt pussargi Nadirs Belhadjs un Kevins Priss-Boatengs, kā arī aizsargs Maiks Vilsons.

1. martā Honkongas biznesmenim Balramam Čainraijam piederošā kluba lieta atkal varētu tikt izskatīta tiesā.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com

     [+] [-]

, 2010-02-18 19:03, pirms 14 gadiem
Ja es strādātu EPL vadībā, tad šo izņēmumu atļautu, jo reputācija ir svarīgāka par likumiem, kas, starp citu, visām pusēm dod labumus. Citiem klubiem nevajadzētu apvainoties par šo EPL soli, jo galu galā viņiem ir iespēja sezonas laikā dabūt labus spēlētājus. Pompey dabūtu tikai naudu un vēl pavājinātu jau tā samērā vājo komandu. Pompey ir jāpaliek kaut vai, lai nākamgad spēlētu Championship...

     [+] [-]

, 2010-02-18 19:16, pirms 14 gadiem
Pilnībā piekrītu! Tas parāds priekš Anglijas futbola arī nemaz nav tik liela summa un pārdodot 2 vai 3 spēlētājus klubs varētu turpināt eksistēt. Izvilkt līdz sezonas beigām un tad jau laiks būs, lai lemtu par kluba nākotni un sakārtotu situāciju!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-18 19:23, pirms 14 gadiem
Pilnīgi normāli būtu ļaut klubam bankrotēt, tā vismaz būtu mācība pārējiem klubiem, kuriem būtu vēlme ielīst lielos mīnusos, nedomājot, kā tikt no tiem laukā.
Ja pieļaus vienu izņēmumu, sekos nākamais un aiznākamais, arī aizaiz...

  -1 [+] [-]

, 2010-02-18 19:27, pirms 14 gadiem
Neviens nelaus klubam paardot speeleetaajus. Un transfeeru logs aiztaisiijaas pirms nepilnaam 3 nedeelaam, vareeja tad arii tirgoties. Saads solis nebuutu godiigs pret citiem klubiem, ja var Portmouth, tad kapeec lai neatveertu transfeeru logu visaa Anglijaa atkal un lautu paareejiem kautko pamainiit sastaavos. Diezgan izmisis solis un taa laikam ir viena no peedeejaam ceriibaam.
RIP Portsmouth.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 00:14, pirms 14 gadiem
asdfgh2 rakstīja: Cerams Chelsea būs nākamā, kas bankrotēs.
kadelj uzreiz taa? ..driizaak uz bankrotu tuvaak ir utd nekaa celsija ..kaa buutu ja old traford stadiona nosaukumu paardotu uz ''chelsea.com'' lai nu kaa...tavs novelejums celsijam galiigi nevietaa (lai gan chelsea man galiigi nu nepatiik ..bet tomeer ir ari savas normas kuras jaievero )

  +1 [+] [-]

, 2010-02-19 02:09, pirms 14 gadiem
paraadi ir gandriiz visiem klubiem-ne tikai Anglija bet ari citas valstis-pat Madrid Real ir panemts milzigs kredits speletaju iegadei,bet kurs gan var 100% apgalvot to,ka peec gada vai diviem Real vares izpildit savas liguma saistibas?
Domaju,ka visos eiropas klubos vajadzetu samazinat algas-nu tas ir nenormali 100 000 marcinas nedela un vairak uz vienu speletaju.
Par klubu finansialajam problemam ir jau dzirdets un redzets pirms tam-labs piemers ir Leeds United pat neticami,ka klubs kurs 1994.gada speleja CL vareja notikt kas tads.Cik zinu tad Crystal Palace ari ir neapskauzama situacija,un cik nav nacies dzirdet par Liverpool bedam-Arsenal ari ir uz kakla stadiona kredits,bet nu vismaz Arsenal netere nenormalas summas speletaju transferu tirgos,bet gan mekle labus,bet nepazistamus speletajus kurus velak var padarit par zvaigznem-ka labakais piemers ir Fabregas kuru Barcelona kaut ka nebija pamanijusi.Protams ar AC MIlan bija spiesta pardot Kaka utt.
Visa problemas sakne ir nenormali uzpustajas transferu cenas un algas-bet protams kapec ko meginat samazinat,ja atrodas klubs kurs ir gatavs un uzskata,ka var atlauties nopirkt speletaju par 80 miljoniem!!! xD

     [+] [-]

, 2010-02-19 15:26, pirms 14 gadiem
Portsmouth kluba parādi salīdzinājumā ar citu klubu parādiem tiešām var likties salīdzinoši nelieli. Bet viņiem nav sportisko un finanšu rezultātu (peļņas), kas dotu kaut kādas garantijas par šī parāda atmaksu.
Enivei - FIFA iespējams atļaus šādu gājienu.
Kaut kur kaut kādos noteikumos esot punkts par "krīzē nonākušu klubu", ar kura palīdzību varētu šo pasākumu tomēr īstenot.