Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Zaki atgriežas Premjerlīgā; Santakrusam savainojums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zaki atgriežas Premjerlīgā; Santakrusam savainojums
Amrs Zaki
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Hull'' noslēdzis līgumu līdz šīs sezonas beigām ar Ēģiptes uzbrucēju Amru Zaki, kurš pērn pārstāvēja ''Wigan'' klubu.

26 gadus vecais Zaki aizvien ir Ēģiptes kluba ''Zamalek'' īpašums. Pērn Zaki jau spēlēja Premjerlīgā, pārstāvot ''Wigan''. 2008./2009. gada sezonā viņš Premjerlīgā guva desmit vārtus. Pēc sezonas viņš atgriezās Kairā, kur iesāka jauno sezonu.

Šodien kļuva zināms, ka atlikušo sezonas daļu masīvais uzbrucējs pavadīs ''Hull'' - klubā, kam pietrūkst laba līmeņa uzbrucēju. Vienošanās starp klubiem un arī ar spēlētāju par individuālo līgumu jau ir panākta, atlicis vien sagaidīt darba atļaujas izsniegšanu, tad Zaki drīkstēs spēlēt.

Citas ziņas no Anglijas vēsta par to, ka ''Manchester City'' pārstāvošais Paragvajas uzbrucējs Roke Santakruss kājas savainojuma dēļ nespēlēs aptuveni mēnesi. Operācija Rokem nav nepieciešama, taču laukumā atgriezties kādu laiku viņš vēl nevarēs.

Jau rīt ''City'' Anglijas līgas kausa pusfināla pirmajā mačā tiksies ar ''Manchester United''.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk
AP

     [+] [-]

, 2010-01-18 18:44, pirms 14 gadiem
pagajusas sezonas sakumaa sita golus nepajokam.... liels parsteigums man bija sis dzeks...

     [+] [-]

, 2010-01-18 21:20, pirms 14 gadiem
Labu veiksmi
Treneris, kurš puslaika pārtraukumā atstāja savas komandas spēlētājus laukumā uz "lekciju" par neapmierinošu sniegumu, taču panāca pretēju efektu, zaudējot autoritāti

un spēlētājs ar labi zināmām attieksmes un disciplīnas problēmām (ilgāka aizkavēšanās dzimtenē pēc izlases nometnēm un tml. brīvsoļi).. kombinācija = bumba ar laika degli.

Taču pagājušās sezonas sākums Zaki patiešām bija lielisks, tas gan.