Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Real'' un ''Barcelona'' sezonas beigās cīnīsies par Fabregasu

''Real'' un ''Barcelona'' sezonas beigās cīnīsies par Fabregasu
Sesks Fabregass
Foto: AFP/Scanpix

Divi Spānijas spēcīgākie futbola klubi Madrides ''Real'' un ''Barcelona'' šīs sezonas beigās iesaistīsies cīņā par Spānijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' pussargu Sesku Fabregasu.

Spānijas spēcīgākie futbola klubi Madrides ''Real'' un ''Barcelona'' šīs sezonas beigās iesaistīsies cīņā par Spānijas izlases pussargu Sesku Fabregasu.
Spānijas laikraksts ''AS'' vēsta, ka spāņu futbolists kļuvis par galveno Madrides un Barselonas komandu galveno mērķi, un pēc šīs sezonas abi klubi jauno spēlētāju mēģinās iegūt savā īpašumā.

22 gadus vecais futbolists karjeru uzsāka tieši ''Barcelona'' komandas rindās, spēlējot tās jauniešu komandā, bet 2003. gadā spāņu pussargs jau uzsāka profesionālo karjeru, pievienojoties Anglijas Premjerlīgas klubam Londonas ''Arsenal'', kura rindās spēlē arī šobrīd.

''Jūtos lieliski ''Arsenal'' komandā. Mēs labi esam uzsākuši UEFA Čempionu līgas turnīru. Redzēsim, kā mums veiksies turpmāk, un cerams, ka spēlētāji izvairīsies no negaidītiem savainojumiem,'' laikrakstam ''Daily Mail'' sacīja Fabregass.
''Mana nākotne? Šobrīd es koncentrējos tikai darbam ''Arsenal'' klubā un par nākotni īpaši nedomāju. ''Arsenal'' uz mani liek lielas cerības, un es centīšos tās attaisnot,'' piebilda Fabregass.

Fabregass, kurš Spānijas izlases rindās 2008. gadā kļuva par Eiropas čempionu, ''Arsenal'' rindās visu turnīru ietvaros kopumā ir aizvadījis 244 spēles, gūstot 38 vārtus, bet Spānijas valstsvienībā Fabregass ir aizvadījis 46 mačus, gūstot piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: budd

  -4 [+] [-]

, 2009-11-17 19:41, pirms 14 gadiem
Uz Madridi. Barcelona var iet .....
Slēpts komentārs: Krokodils

     [+] [-]

, 2009-11-17 20:14, pirms 14 gadiem
RM, RM, RM... Tad tiešām RM kļūtu par 'Dream Team' un būtu tikai jāgaida, kad izšaus un triumfēs visos turnīros pēc kārtas...

Bet... Jāsāk ir ar treneri... Šobrīd ir grūti atrast treneri, kas atbilstu RM līmenim, sāksim domāt , Rikjārds ir brīvs?, pat īsti uzvārdi nenāk prātā...

  +3 [+] [-]

, 2009-11-17 20:20, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Cīnīsies Real un Barcelona, bet lielāku naudu piedāvās City, kura spēlēs ČL grupu turnīrā jau nākamsezon, viss ar to ir pateikts!
Kas Tev ir tur ar to City naudu?
Ar visu savu naudu City nepietiek nekam vairāk kā 5 neizšķirtiem pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 21:09, pirms 14 gadiem
Aketo rakstīja: RM, RM, RM... Tad tiešām RM kļūtu par 'Dream Team' un būtu tikai jāgaida, kad izšaus un triumfēs visos turnīros pēc kārtas...

Bet... Jāsāk ir ar treneri... Šobrīd ir grūti atrast treneri, kas atbilstu RM līmenim, sāksim domāt , Rikjārds ir brīvs?, pat īsti uzvārdi nenāk prātā...
Nav briivs, vinjsh njemaas ar Galasatarai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 21:42, pirms 14 gadiem
Domaju, ka Madrides Realam sis speeleetaajs ir vitaali nepieciesams, jo Spanijaa maiznieki, pastnieki un kurjeri ir peedeejaa laikaa speeciigi pielikusi savaa meistariibaa - liidz ar to, no so darbarukju veidotaas komandas no 3. liigas nav vairs iespeejams apspeeleet Spaanijas kausaa. Sesk, Tu esi visas Madrides peedeejaa ceriiba!

  -2 [+] [-]

, 2009-11-17 22:17, pirms 14 gadiem
lai cīnās,tikmēr Fabregas cīnīsies Arsenal rindās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 23:48, pirms 14 gadiem
Aketo rakstīja: Bet... Jāsāk ir ar treneri... Šobrīd ir grūti atrast treneri, kas atbilstu RM līmenim, sāksim domāt , Rikjārds ir brīvs?, pat īsti uzvārdi nenāk prātā...
Šobrīd tiek baumots par Skolari, kas nebūt nebūtu slikta kandidatūra.
Ja Tevis piesauktais Rijkārds kļūtu par Real treneri, tas būtu pavisam amizanti- divas nozīmīgas ar barselonu saistītas personas vienā gadā iesaistās niknāko pretinieku nometnē

     [+] [-]

, 2009-11-18 19:09, pirms 14 gadiem
ai sviests. JA vins ies(uzsveru JA) tad tikai uz Barcu, tikai liidz sezonas beigaam vins to4 nekur neies un ja Arsenal kko noraus shosezon tad paliks veel gadu vai divus. vins nav piikstulis, kursh grib lai vinjam visi pakalj skraida. ja buutu veelme aiziet, buutuu aizgaajis, jo es neticu, ka Wengers ir tas, kas vinjam skraida pakalj vasaras briivdienaas uz pludmali-"Sesk, luudzu veel sezonu, nu luudzu veel sezonu". vienkaarshi Sesks savos 22 gados uzvedas kaa pieaudzis vecis, ne par velti vinjam ir kapteinja gods. un vins zin, ka bARSAA vins buus viens no daudziem, bet Arsenal ir vinja komanda un te vins var kljuut par kko tieshaam legendaaru- kaa Anrii vai Bergkamps.
pie tam neredzu iemeslu, kapeec barcai jajauc aaraa midfield duo xavi-iniesta.
visu cienju, man barca ir otra miiljaakaa komanda aiz Arsenal un ir gandriiz pilniigi skaidrs, ka katalaaniets tur speelees kaadu dienu, jo tu nevari mainiit savas asinis, vienkaarshi tas laiks veel nav pienaacis- seskam veel ir kkas javinnee ar arsenal.
komentaars par city bija bumba- pasaules labaakie futbolisti neies uz turieni- nu ja nu vieniigais neuzskata par taadiem nominaali treshos vai ceturtos anglijas izlases LB vai velsas vai sazin kurienes tur uzbruceejus. viss.

     [+] [-]

, 2009-11-18 19:26, pirms 14 gadiem
papildinaashu, ka nelekshu sienaa, kad vins aizies, ja aizies, jo to, ka komanda var speeleet bez vinja pieraadiija pagaajushaas sezonas unbeaten run 20 cik tur speeles, kad vins bija traumeets. vienkaarshi patiik shis speeleetaajs kaa speeleetaajs un kaa personiiba- taadu ir maz futbolaa

  -1 [+] [-]

, 2009-11-18 21:46, pirms 14 gadiem
Jau sen ceru ka Fabragas pievienojas Barcai
Jo Barca mīļākā komanda un Fabregas viens no mīļākajiem spēlētājiem, ļoti ceru, ka pievienosies Barcai!!!

+ Madridei jau pietiek...

  +2 [+] [-]

, 2009-11-23 21:46, pirms 14 gadiem
Sorē, ka tik vēlu, bet paldies par info!!! Respect