Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tevezs apsver domu vairs nespēlēt izlasē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tevezs apsver domu vairs nespēlēt izlasē
Karloss Tevezs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' argentīniešu uzbrucējs Karloss Tevezs atklājis, ka domā par to, vai ir vērts turpināt spēlēt savas valsts izlasē, jo tas viņam sagādā vairāk negatīvu nekā pozitīvu emociju.

Tevezs ne vienmēr pēdējā laikā tiek izlases sastāvā un ir to spēlētāju vidū, kas regulāri saņem kritiku gan no faniem, gan preses, par ko, protams, uzbrucējs nav sajūsmā. Šādos apstākļos turpināt pārstāvēt savu valsti, spēlējot izlasē, nebūt nav patīkami, un ''Manchester City'' uzbrucējs neslēpj, ka ir domājis par aiziešanu no izlases.

''Kad spēlēju izlasē, vairāk laika pavadu ciešanās, nevis gūstot prieku. Fani mani ir apvainojuši, žurnālisti visu laiku kritizē. Dažreiz domāju par to, lai aizietu no izlases. Kāda gan jēga brauk uz Argentīnu, lai tur justos sliki?'' Pašreiz Tevezs ir to spēlētāju vidū, kas nevar būt drošs par vietu izlasē nākamā gada Pasaules kausa finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +6 [+] [-]

, 2009-10-17 22:30, pirms 15 gadiem
Pareizi ir! kam to izlasi vajag, ja labāk viņš jūtas nespēlējot izlasē, tad lai nespēlē!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 23:57, pirms 15 gadiem
Jādara tā, kā pašam labāk patīk... Domāju, ka Argentīnai būs ar ko viņu aizvietot - Mesī, Laveci, Deniss, Iguains. Ar uzbrucējiem problēmas šobrīd vismazākās. Būtu nedaudz žēl, ka jau tik agrā vecumā atvadītos no izlases.

     [+] [-]

, 2009-10-18 12:07, pirms 15 gadiem
par ko kritizēt?

  +1 [+] [-]

, 2009-10-18 14:43, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Jādara tā, kā pašam labāk patīk... Domāju, ka Argentīnai būs ar ko viņu aizvietot - Mesī, Laveci, Deniss, Iguains. Ar uzbrucējiem problēmas šobrīd vismazākās. Būtu nedaudz žēl, ka jau tik agrā vecumā atvadītos no izlases.
Serhio Aguero arī nav slikts aizvietotājs, domāju, ka sers Alex zināja ko dara atdodot Tevez prom