Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Franko pievienojies "West Ham"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Franko pievienojies "West Ham"
Giljermo Franko (Nr.10)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''West Ham'' sastāvu papildinājis ar 32 gadus veco Meksikas uzbrucēju Giljermo Franko.

Franko pirms nedēļas paziņoja, ka veic pārrunas ar ''West Ham'' un ir tuvu līguma noslēgšanai. Tagad pārēja notikusi oficiāli, un turpmāk bijušais ''Villarreal'' uzbrucējs ar vārtu guvumiem centīsies priecēt Premjerlīgas skatītājus.

Argentīnā dzimšais futbolists pēdējās sešās Meksikas izlases spēlēs izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un paudis sajūsmu par pārcelšanos uz Londonu: ''Patiešām esmu ļoti laimīgs par to, ka varēšu spēlēt ''West Ham''. Spēlēšana Premjerlīgā bija mans sapnis.''

Franko ierašanās ''West Ham'' tiks sagaidīta ar atvieglojumu, jo pēdējā laikā klubam ir pamatīgas problēmas ar vārtu gūšanu. Pagājušajā sezonā savainojumu guva Dīns Eštons, un kopš tā laika galvenais vārtu guvējs ir Karltons Kols, taču ar viņu vien ir par maz, lai cerētu uz lielām lietām.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2009-09-17 17:04, pirms 15 gadiem
Ieteiktu Sportacentram rakstiit vaardus uzvaardus arii angliski iekavaas buutu daudz saprotamaak par ko iet runa! Savaadaak izlasi latviski un tad ziilee kas tas par vellnu! Diins Esstons (Dean Ashton) un Karltons Kols (Carlton Cole) Kaut kaa taa piemeeram!

     [+] [-]

, 2009-09-17 17:43, pirms 15 gadiem
es jau domāju, ka Ģenerālis Franko!!!!

     [+] [-]

, 2009-09-17 20:22, pirms 15 gadiem
ideāla ziņa.

     [+] [-]

, 2009-09-17 21:39, pirms 15 gadiem
benkiss rakstīja: Ieteiktu Sportacentram rakstiit vaardus uzvaardus arii angliski iekavaas buutu daudz saprotamaak par ko iet runa! Savaadaak izlasi latviski un tad ziilee kas tas par vellnu! Diins Esstons (Dean Ashton) un Karltons Kols (Carlton Cole) Kaut kaa taa piemeeram!
Tev grūti saprast, ka Dīns Eštons ir Dean Ashton un Karltons Kouls ir Carlton Cole?

     [+] [-]

, 2009-09-18 11:14, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Tev grūti saprast, ka Dīns Eštons ir Dean Ashton un Karltons Kouls ir Carlton Cole?
Nav jau runa tieshi par shiem speeleetaajiem! Shie nav tie gruutaakie vaardi un uzvaardi! Vienkaarshi izteicu ideju! Kapeec tad komandu nosaukumi netiek rakstiiti latviski??? Buutu tikai labaak ja buutu arii blakaam vaards uzvaards angliski! Taads ir mans personiigs viedoklis!Paldies par uzmaniibu!