Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' plāno vasarā iztērēt 70 miljonus

''Chelsea'' plāno vasarā iztērēt 70 miljonus
Deku un Rikardu Karvalju ''Chelsea'' treniņā
Foto: Professional Sport/Scanpix

Angļu laikraksts ''Daily Express'' vēsta, ka Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' šovasar plāno iztērēt ap 70 miljoniem sterliņu mārciņām jaunu spēlētāju iegādei.

Angļu laikraksts ''Daily Express'' vēsta, ka Londonas kluba īpašnieks Romans Abramovičs komandas galvenajam trenerim Karlo Ančeloti devis zaļo gaismo attiecībā uz jaunu spēlētāju iegādi. Tiek lēsts, ka šim nolūkam, kura pamatā būtu komandas sastāva papildinājums ar Eiropas gados jaunajām zvaigznēm, aristokrāti varētu iztērēt ap 70 miljoniem sterliņu mārciņām.

Tiek minēts, ka ''Chelsea'' redzeslokā ir tādi spēlētāji kā Serbijas izlases aizsargs Nevens Subotičs (21, Dortmundes ''Borussia''), Slovākjas izlases uzbrūkošā tipa pussargs Mareks Hamšiks (22, ''Napoli''), Argentīnas izlases pussargs Anhels di Marija (22, ''Benfica'') un Vācijas izlases pussargs Bastians Švainštaigers (25, Minhenes ''Bayern''). Tāpat aristokrāti joprojām lūko pēc Argentīnas izlases uzbrucēja Serhio Aguero (21, Madrides ''Atletico'') pakalpojumiem.

Janvāra transfēru periodā ''Chelsea'' nekādus pirkumus neveica, jo klubam bija uzlikts aizliegums (jau noņemts – R.Z.) iegādāties jaunus spēlētājus. Lai nu kā, runā, ka Ančeloti vēlas komandas sastāvā ieplūstu jaunākas, svaigākas asinis. Kā zināms, pēdējā laikā arvien vairāk pie spēlēšanas tiek arī Daniels Staridžs (20) un Gaels Kakuta (18). Lai komandā rastu vietu jauniem spēlētājiem, protams, no kāda ir arī jāatbrīvojas. Šajā sarakstā figurē tādu spēlētāju vārdi kā Paulu Fereira (31), Rikardu Karvalju (31), Alekss (27), Žuliano Beleti (33), Deku (32), kā arī Džo Kouls (28).

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk
express.co.uk

  +5 [+] [-]

, 2010-02-17 19:39, pirms 14 gadiem
mazliet pārspīlēti no preses.Domāju, ka Aguero būs prioritāte nr.1. Pirmo reiz dzirdu pa Švainiju, ka Chelsea viņā ieinteresēta Kakuta vispār pēdējā laikā netiek pie spēlēšanas. Ir skaidrs, ka vasarā komandu pametīs Belletti, ļoti iespējmas, ka Deco. par pārējiem tur vēl nav saprašanas!

  +4 [+] [-]

, 2010-02-17 19:43, pirms 14 gadiem
Hmm. Kādēļ vēlas tikt vaļā no Džo Koula? Man liekas, ka kaut kas tur nav tīrs. Un cik nu Alekss ir vecs. ;D Tikai 27 gadi

  -4 [+] [-]

, 2010-02-17 19:45, pirms 14 gadiem
Diez kā tas motivē spēlētājus šajā sezonā, ka viņi zin, ka ar daudziem nerēķināsies un piepirks citus...? Tādu summiņu jau laikam netērē, lai uzturētu konkurenci komandā

  +3 [+] [-]

, 2010-02-17 19:59, pirms 14 gadiem
dzeltenā......

  +2 [+] [-]

, 2010-02-17 19:59, pirms 14 gadiem
chelseachamps rakstīja: mazliet pārspīlēti no preses.Domāju, ka Aguero būs prioritāte nr.1. Pirmo reiz dzirdu pa Švainiju, ka Chelsea viņā ieinteresēta Kakuta vispār pēdējā laikā netiek pie spēlēšanas. Ir skaidrs, ka vasarā komandu pametīs Belletti, ļoti iespējmas, ka Deco. par pārējiem tur vēl nav saprašanas!
Tieshi taa tas viss arii ir. Esmu diezgan izbriiniits, ka Sportacentrs shiis jaunaakaas baumas ir nopubliceejis kaa zinju. Tad jau katru dienu vareetu taadas zinjas taisiit.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-17 21:07, pirms 14 gadiem
Tas, ka viņi papildināsies ir skaidrs pats par sevi. Minētie spēlētāji ir reāli laba līmeņa, bet par tiem, no kuriem viņi grib atbrīvoties, gan nezinu. Kā jau teica ruudzs, nafig Koulu pārdot. Labi, Fereira tiešām varbūt vairs nav tas, kas bija pirms pāris gadiem. Taču Karvalju un Deko - abi portugāļi - manuprāt, ir tiešām vajadzīgi spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-17 21:14, pirms 14 gadiem
Kouls grib dikti lielu algu, bet Romāns kopumā gribot samazināt samazināt spēlētāju algas. Tā kā viņam šovasar beidzas līgums, bet vienošanos pagaidām panākt neizdodas Kouls varētu meklēt vietu kur viņam maksās tik cik viņš grib.
Hamšiks varētu būt labs papildinājums. di Marija arī jauns, labs spēlētājs. Labi papildinājumi. Patīk tas, ka Ančeloti netēmē uz paša augstākā ranga zvaigznēm [labi, Švainiju un Aguero neskaitīsim], bet jauniem, labiem spēlētājiem ko var attīstīt.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-17 22:35, pirms 14 gadiem
nu jā, alex un j.cole gan pensionāri, nesaprotu, kas vainas j.cole?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-18 23:45, pirms 14 gadiem
Nu... Aleksis un Kols domāju jāatstāj! Karvaljū tāpat nu... man nebūtu nekas pretī, ja pārdotu Beleti un Fereiru! Man personīgi nu šausmīgi gribas lai Serhio Aguero spēlē Čelsijā! Nu šausmīgi gribas! Nu... Švainijs labs malējais pussargs, bet diez vai viņu izvēlēsies. Domāju, ka jākoncentrējas uz uzbrucējiem! Labprāt gribētu redzēt Poldi zilajās formās, bet labāk neriskēt viņu likt kopā ar Ballaku (starp citu, kāds nezin ko M. Ballaks plāno darīt nākamgad?) Katrā gadījumā labi, ka Roma nolēma investēt naudu komandā!