Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kīgans optimistisks

Andrejs Siliņš

Kīgans optimistisks
Kīgans optimistisks par atgriešanos Ņūkāslā.
Foto: AP

Jaunais Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" galvenais treneris Kevins Kīgans uzskata, ka varēs klubu ievest slavas zenītā, tomēr tam būs nepieciešams zināms laiks.

"Es zinu, ko vēlas līdzjutēji," sacīja Kīgans, kurš klubā atgriezies pēc 11 gadu prombūtnes . "Kamēr vien viņi ir reālistiski un tai pašā laikā pacietīgi, mēs varam tiem palīdzēt sapņot un varbūt arī iegūt kaut ko nozīmīgu."

Trešdien beidzot tika paziņots, ka kluba jaunais galvenais treneris būs tieši Kīgans. Līgumu treneris ar kluba vadību noslēdza uz trīs ar pusi sezonām. Jau šorīt notika pirmais Kīgana vadītais treniņš un pēc tā jaunais "Newcastle" boss atzina, ka ir pamatotu cerību pilns sasniegt labus rezultātus, otro reizi atgriežoties klubā.

"Esmu tik pat lielā sajūsmā, kad toreiz, kad ierados šeit, lai spēlētu 31 gada vecumā un kad pirmo reizi iemēģināju trenera amatu šeit. Domāju, ka viss būs kārtībā, esmu "mantojis" labus spēlētājus - pēdējo reizi man šeit nebija tāda privilēģija. Toreiz mēs nodarbojāmies ar domām, kā piepildīt stadionu ar līdzjutējiem. Šobrīd tā nav problēma."

"Tagad kluba vadībai būs jādomā, vai stadions ir pietiekami liels, ja mēs spēsim rādīt labu futbolu un būt veiksmīgi dažādos turnīros," turpināja Kīgans. "Darbs šajā klubā ir ļoti nozīmīgs."

Alans Širers uzskata, ka kādreiz bijušās nesaskaņas starp Kīganu un pašreizējo "Newcastle" zvaigzni uzbrucēju Maiklu Ouvenu ir aizmirstas un šoreiz nekas tamlīdzīgs nenotiks: "Jebkurš centra uzbrucējs Kīgana spēles stilu izbaudīs. Viņam patīk uzbrukuma futbols, viņš spēlēs ar diviem pussargiem malās, kas to vien darīs, kā mēģinās dabūt bumbu soda laukumā, cik bieži vien iespējams. Ouvens izbaudīs Kīgana futbolu, jo varēs gūt vārtus, kā jau allaž to ir darījis jebkur, kur spēlējis."

Izmantotie resursi:
www.nufc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2008-01-17 18:13, pirms 16 gadiem
Normāls vecis izklausās un arī izskatās pēc riktīga Bosa...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-17 18:16, pirms 16 gadiem
foršas brilles...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 18:18, pirms 16 gadiem
Kīgans...Kevins Kīgans

  +2 [+] [-]

, 2008-01-17 20:38, pirms 16 gadiem
Šitas man atsauc atmiņā veos labos laikus, kad Newcastle un United cīnījās par PL. Patīkamas atmiņas, īpaši jau Kīgana sakarā

  -2 [+] [-]

, 2008-01-17 21:46, pirms 16 gadiem
Reiniksrobis- kaa nekaa bijusais Anglijas Izlases treneris. Man simpatizee vinja futbola stils-iists anglju ,uzbruukoshs futbols.

     [+] [-]

, 2008-01-18 14:06, pirms 16 gadiem
gaidam rezultaatus