Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Manchester City'' nelaidīs Robinju uz ''Barcelona''

''Manchester City'' nelaidīs Robinju uz ''Barcelona''
Marks Hjūzs nelaidīs prom Robinju...
Foto: Manchester City FC/Scanpix

Pēdējās dienās izskanējušas runas, ka Brazīlijas izlases spēlētājs Robinju, kurš pašreiz pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester City'', janvāra transfēru perioda laikā varētu pārcelties uz spāņu klubu ''Barcelona'', kuram tiktu izīrēts līdz sezonas beigām, taču ''City'' komandas treneris Marks Hjūzs pilnībā izslēdzis šādu variantu.

Pēdējā laikā klīst runas, ka 25 gadus vecais brazīlietis janvārī varētu atstāt ''Manchester City'' un uz atlikušo sezonas daļu pievienoties spāņu klubam ''Barcelona'', kuram tiktu izīrēts. Lai arī Robinju pats atzinis, ka ar lielāko prieku uzspēlētu pašreizējo Čempionu līgas uzvarētāju rindās, tomēr ''City'' komandas galvenais treneris Hjūzs atzinis, ka viņam nav ne mazāko domu šķirties no tāda spēlētāja kā Robinju.

''Runas par un ap Robinju nekad nav rimušās. Tas ir bijis kopš tā brīža, kad viņš ieradās mūsu komandā. Viņš ir lielisks puisis. Mēs nekādā gadījumā nedomājam atbrīvoties no savas komandas labākajiem spēlētājiem, mēs vēlamies, lai viņi paliek komandā pēc iespējas ilgāk, jo plānojam būvēt, nevis sagraut,'' paziņoja ''City'' komandas galvenais treneris.

Atgādināsim, ka dārgākais futbolists Mančestras kluba vēsturē (angļu klubam brazīlietis izmaksāja 32,5 miljonus sterliņu mārciņas) nespēlē jau kopš septembra sākuma, kad guva potītes savainojumu, spēlējot savas valstsvienības rindās. Sākumā tika plānots, ka spēlētājs izlaidīs tikai pāris nedēļas, taču šīs nedēļas jau ir pagājušas, bet Robinju vēl nav pilnībā atguvies no savainojuma. Tiek lēsts, ka arī šo svētdien, kad Premjerlīgas ietvaros ''City'' izbraukumā tiksies ar ''Wigan Athletic'' futbolistiem, Robinju laukumā vēl nodosies, taču tiek minēts, ka spēlētājs varētu atgriezties laukumā 27. oktobrī, kad ''City'' tiksies ar ''Scunthorpe'' vienību Anglijas Līgas kausa (''Carling Cup'') izcīņas ietvaros.

''Vienīgais, par ko šobrīd satraucas Robinju, ir tas, ka viņš nav labā sportiskajā formā un joprojām nevar spēlēt. Lai nu kā, ceru, ka šī problēma atrisināsies pēc iespējas ātrāk un viņš atgriezīsies laukumā jau tuvāko septiņu līdz desmit dienu laikā,'' piebilda Hjūzs.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs: Kaspars Veldre

     [+] [-]

, 2009-10-16 15:32, pirms 15 gadiem
pareizi ir!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-16 15:32, pirms 15 gadiem
Varēja jau Rubinjo uz normālu klubu,City šrots ir!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-16 15:33, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: lai maina pret Mesī vai Henry+ Pujols+20milj
lol
FCB nav tik stulbi lai totu savu aizsardzibas balstu un uzbrukuma lideri +vel 20 kk

  -4 [+] [-]

, 2009-10-16 15:34, pirms 15 gadiem
kaspijs rakstīja: Messi maksaa 250 milj. Taa Barca pati zinjoja... Ta ka Robinju nav ne pusi veerts.... Par Messi sanaaktu viss Man City pamatsastaavs
tad jau sanak ka Robinju ir tieshi 10 reizes mazak verts jo un MC pargaja pa 25kk

  -2 [+] [-]

, 2009-10-16 15:46, pirms 15 gadiem
es buutu tikai par!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-10-16 16:38, pirms 15 gadiem
diemžēl Barcelona neiegūs Robinjo,jo tāda kalibra spēlētājam ir jāspēlē pasaules labākajā klubā Manchester City nevis kaut kādā katalāņu klubā.

  +6 [+] [-]

, 2009-10-16 16:39, pirms 15 gadiem
mitins rakstīja: Real fani vinjam nepiedotu ja vins parietu uz Barsu
domaajams, real fani jau tagad ne paaraak vinju miil, njemot veeraa, ar kaadu skandaalu alkatiigais puika pameta klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-16 18:38, pirms 15 gadiem
La Furia Roja rakstīja: diemžēl Barcelona neiegūs Robinjo,jo tāda kalibra spēlētājam ir jāspēlē pasaules labākajā klubā Manchester City nevis kaut kādā katalāņu klubā.
te jau pat nav jāsmejas. Nezināju, ka tevis nosauktais ''pasaules labākais klubs'' var būt labākais ar 0 tituliem.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-16 18:39, pirms 15 gadiem
Būsim reāli - Barcā viņam vienkārši nav ko darīt... Sēdētu aiz Anrī, Mesī un Ibrahimoviča rezervē, ka likts! Un vai tas viņam ir vajadzīgs? Nedomāju gan. Ja reiz ir sapinies ar MC, tad tik viegli no viņiem ārā netiks gan. Neba jau viņu pirka uz vienu sezonu...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-16 19:22, pirms 15 gadiem
pareizi darri ka nelaidiss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-16 21:58, pirms 15 gadiem
La Furia Roja rakstīja: diemžēl Barcelona neiegūs Robinjo,jo tāda kalibra spēlētājam ir jāspēlē pasaules labākajā klubā Manchester City nevis kaut kādā katalāņu klubā.
tu tak esi mudaks...Gribi teikt kad MC ir baigi labākais klubs pasaulē? FCB jau toch ir labāks.. Muļķi.

     [+] [-]

, 2009-10-16 22:40, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Būsim reāli - Barcā viņam vienkārši nav ko darīt... Sēdētu aiz Anrī, Mesī un Ibrahimoviča rezervē, ka likts!
Viņu gribot kā maiņu Anrī, kuram šosezon ir sācies kritums, bet šaubos, vai darījums notiks.