Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī Anglijas izlases pussargs Milners cieš no laupītājiem

Arī Anglijas izlases pussargs Milners cieš no laupītājiem
Kamēr Džeimss Milners (priekšplānā) spēlēja pret Slovēniju, tikmēr...
Foto: EMPICS Sport

Par kārtējo laupītāju upuri kļuvis Anglijas izlases pussargs Džeimss Milners, kurš ikdienā pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Aston Villa''. Kamēr futbolists piedalījies spēlē, tikmēr garnadži aplaupījuši viņa māju.

Pirms kāda laika Milners Anglijas izlases rindās piedalījās draudzības mačā pret Slovēnijas izlasi. Lai arī angļi visā spēlē svinēja uzvaru ar 2:1, tomēr, atgriežoties mājās, futbolista prieks acīs pazuda. Kamēr Milners atradās Vemblija stadionā, tikmēr laupītāji darīja savu darbu.

Pēc minētās spēles Milnera dzīvesvietā pirmā ieradās viņa draudzene, kura arī konstatēja, ka mājā pabijuši laupītāji. Par pazudušajām mantām vai vērtslietām, kā arī sīkāk par radušos notikumu futbolista draudzene komentēt atteicās.
Taču komentāru sniedza vietējās policijas pārstāvis: ''Jūtos jocīgi, man ir kauns. Kāds pārstāv un godā tavu valsti kādā sporta viedā, bet tikmēr tevi aplaupa.''

Atgādināsim, ka augusta beigās aplaupīts tika arī 29 gadus vecais Austrālijas izlases un ''Blackburn Rovers'' komandas pussargs Vinss Grella. Futbolists atradās savā mājā Anglijas ziemeļrietumos, kad pēkšņi viņa īpašumā ielauzās četri laupītāji, kuriem uz sejas bija maskas. Piedraudot futbolistam ar nazi, garnadži nozaga Grellam vairākas vērtīgas mantas, kā arī piesavinājās viņa auto – BMW, kur gan vēlāk atrada netālu no viņa mājas.
Tāpat jāatzīmē, ka pirms tam no laupītāju rokas cietuši arī Stīvens Džerards (''Liverpool''), Emils Heskijs (''Aston Villa''), Roke Santakruzs (''Manchester City'') un Darens Flečers (''Manchester United''), kuriem arī pieder īpašumi šajā reģionā.

Izmantotie resursi:
mirrorfootball.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2009-09-16 19:16, pirms 15 gadiem
Psc sranie gopņiki.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-16 20:36, pirms 15 gadiem
artinho rakstīja: Psc sranie gopņiki.
A bez lamāšanās?

     [+] [-]

, 2009-09-16 20:40, pirms 15 gadiem
Nesaprotu, EPL spēlētāji pelna taču milzīgas algas, vai tad nevar parūpēties par savu drošību?! Kaut vai elementāri uzstādīt signalizāciju vai nopirkt dzelzs durvis.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-16 20:54, pirms 15 gadiem
Laupitaaji ir tie,kas savu lietu dara kaut vai maskaas,bet vardarbigi piedraudot...kas ielien majaa un aptiira-tie ir zaglji...Raimonds suudigi iztulkojis:-((

shitie,toccna laupitaaji : "Futbolists atradās savā mājā Anglijas ziemeļrietumos, kad pēkšņi viņa īpašumā ielauzās četri laupītāji, kuriem uz sejas bija maskas. Piedraudot futbolistam ar nazi, garnadži nozaga Grellam vairākas vērtīgas mantas, kā arī piesavinājās viņa auto – BMW, kur gan vēlāk atrada netālu no viņa mājas."

  +4 [+] [-]

, 2009-09-16 21:46, pirms 15 gadiem
Pelna miljonus visi un nevar atļauties modernu signalizāciju, apsardzes firmu vai kaut vai nolīgt uz spēlēm mājas pieskatītāju.

     [+] [-]

, 2009-09-17 11:33, pirms 15 gadiem
nu b*e!kas notiek