Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' spēlētāji cīnās par pendeles sitēja godu, Početino dusmīgs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Chelsea'' spēlētāji cīnās par pendeles sitēja godu, Početino dusmīgs
''Chelsea'' futbolisti cīnās par to, kurš sitīs pendeli. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgas spēlē pārliecinoši uzvarēja Londonas ''Chelsea'', taču uzvaru aizēnoja notikumi pie rezultāta 4:0, kad bija jāizpilda 11 metru soda sitiens. To vēlējās izpildīt Nikolass Džeksons un Noni Madueke, kas sākotnēji ignorēja faktu, ka kluba štata pendeļu realizētājs ir Kouls Pālmers. Beigās tieši viņš guva ceturtos vārtus.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 pārspēja Liverpūles ''Everton''. Sestos vārtus ar 11 metru soda sitienu palīdzību guva Kouls Pālmers, kuram tie bija ceturtie vārti visā spēlē.

Pirms viņa izpildītā 11 metru soda sitiena gan bija vērojams juceklis, jo pendeli izpildīt vēlējās vēl divi citi ''Chelsea'' futbolisti - Nikolass Džeksons un Noni Madueke. Starp abiem notika plašas diskusijas, bet vēlāk, kad jau Pālmers nāca un vēlējās sist, iesaistījās arī citi ''Chelsea'' spēlētāji.

''Šāda uzvedība ir nepieņemama,'' pēc spēles padotos kritizēja ''Chelsea'' galvenais treneris Maurisio Početīno. ''Teicu viņiem, ka šī ir pēdējā reize, kad redzu šādu uzvedību laukumā. Ir neiespējami, ka mums ir šādi izgājieni pēc tik kvalitatīva snieguma. Ja vēlamies būt diža komanda, tad mums ir jāmainās un jādomā ne tikai par sevi,'' turpināja galvenais treneris, kuram ir skaidrs vienības štata 11 metru soda sitējs.

''Tas ir Pālmers. Tieši viņam ir jālemj, vai tomēr viņš bumbu dos kādam citam komandas biedram sitiena veikšanai. Šī situācija ir apkaunojoša. Man ir jāatvainojas, jo faniem visā pasaulē pie pārliecinoša rezultāta bija jāskatās, kā futbolisti cīnās par to, kurš izpildīs 11 metru soda sitienu,'' situācija turpināja klāstīt treneris.

''Citi spēlētāji vēlējās izpildīt sitienu, taču esmu komandas štata pendeļu izpildītājs un arī vēlējos sist. Domāju, ka visiem paradījām, ka vēlamies uzņemties atbildību. Iespējams, nedaudz pāršāvām pār strīpu, bet nu jau par to varam pasmieties,'' teica četru vārtu autors Pālmers.

Ar 47 punktiem Londonas ''Chelsea'' ieņem devīto vietu Premjerlīga un līdz sezonas beigām var pat iespraukties labāko sešiniekā - ''Newcastle'' ir tikai par trīs punktiem vairāk.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-04-16 21:23, pirms 2 nedēļām
Tajā brīdī sapratu kāpēc Chelsea ir tur kur viņa ir tabulā… dārgi spēlētāji “Zvaigznes” katra par sevi … no komandas tur ir tālu

     [+] [-]

, 2024-04-17 06:48, pirms 2 nedēļām
Izčikātos un viss - viss būtu godīgi.