Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Salgado: ''''Blackburn Rovers'' ir pēdējais klubs Eiropā, kurā spēlēšu''

Salgado: ''''Blackburn Rovers'' ir pēdējais klubs Eiropā, kurā spēlēšu''
Mišels Salgado
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Ilggadējais Spānijas futbola kluba Madrides ''Real'' aizsargs Mišels Salgado, kurš kopš pagājušās vasaras pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Blackburn Rovers'', paziņojis, ka Eiropā šis viennozīmīgi būs pēdējais klubs, kurā viņš spēlēs.

Bijušais Spānijas izlases aizsargs Mišels Salgado, kurš savulaik 10 gadus pārstāvējis Spānijas futbola klubu ''Real Madrid'', pagājušajā vasarā pievienojās Anglijas Premjerlīgas klubam ''Blackburn Rovers''. Līgums ar ''Real'' Salgado bija spēkā vēl uz vienu gadu, taču pēc pārrunām ar kluba vadību viņš piekrita to lauzt un pēcāk pameta karalisko klubu, kļūstot par brīvo aģentu. Ar Blekburnas klubu Salgado, kurš vēlāk presei atklāja, ka ''Blackburn Rovers'' piedāvājums esot bijis vislabākais no sportiskā viedokļa, un viņš vienmēr esot vēlējies spēlēt Anglijā, noslēdza līgumu uz diviem gadiem.

Salgado paziņojis, ka Blekburnas ''Rovers'' būs pēdējais Eiropas klubs, kurā viņš spēlēs. ''Eiropā noteikti šī būs pēdējā vieta. Domāju, ka ir gana. Karjera ir izvērtusies diezgan gara (kopš 1995. gada) – 10 gadus spēlēju Madrides ''Real'', bet pašreiz izbaudu dzīvi kopā ar ''Blackburn Rovers''. Domāju, ka šī pieturvieta Eiropā man būs pēdējā, taču joprojām uzskatu, ka šeit varu spēlēt vēl kādu laiku. Es neturpinātu spēlēt, ja tam neticētu,'' sacīja 34 gadus vecais futbolists.

''Jūtos tik tiešām labi. Spēlēju regulāri, un tas ir lieliski. Domāju, ka ar katru nedēļu es spēlēju šeit arvien labāk. Esmu pielāgojies Premjerlīgas spēles stilam, un tas man ir ļoti svarīgi. Manai karjerai tās ir lieliskas beigas. Izbaudu Premjerlīgu, ''Blackburn Rovers'' un futbola kultūru Anglijā kopumā,'' piebilda Salgado, kurš šosezon visu turnīru ietvaros ''Rovers'' rindās piedalījies 22 spēlēs un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 18:23, pirms 14 gadiem
līdz ar pāreju uz EPL esmu pilnībā aizmirsis par Salgado. EPL eksperti, kā viņam tur iet?

  +2 [+] [-]

, 2010-04-16 19:48, pirms 14 gadiem
nu ko... veiksmi! Turpini priecēt angļu un citus fanus ar savu spēli

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 21:59, pirms 14 gadiem
Man liekas, ka viņam būs piedāvājumi no ASV pēc līguma beigām ar BR, kā jau lielai daļai "veco zvaigžņu". Veiksmi, Mišel!